Pakaroiden pienennys Turkissa

pakaroiden pienennys Turkki 1
Kirjoittanut Erika

Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää pakaroiden pienennyksestä Turkissa! Mikä on keskimääräinen hinta Istanbulissa? Neuvomme onnistuneeseen pakaraleikkaukseen Turkissa.

ParasKlinikka.com tarjoaa tietoa pakaroiden pienennyksestä Turkissa ja auttaa sinua varaamaan leikkauksen päteviltä kirurgeilta. Tämä sisältö on tarkoitettu vain tiedoksi, eikä sen ole tarkoitus korvata terveydenhuollon ammattilaisen neuvoja.

Pakaroiden pienennyksen hinta Turkissa

Pakaraleikkauksen keskimääräinen hinta Turkissa Istanbulissa on 1 600 euroa. Tarpeistasi riippuen hinta voi vaihdella 1400 eurosta 1800 euroon.

ToimenpideHinta Turkki
Pakaroiden pienennys1600 €

Mikä on pakaroiden pienennysleikkaus?

Pakaran pienennysleikkaus Turkissa on kauneuskirurginen toimenpide, jossa poistetaan ylimääräistä rasvaa pakaran alueelta sen koon pienentämiseksi. Muokkaamalla pakaroita tällä tavoin miehet ja naiset voivat muokata niiden muotoa, pienentää niiden kokoa ja muokata koko pakaran aluetta.

Pakaroiden epäsuhtaisuuteen voi olla monia syitä, kuten naisten perinnöllinen taipumus kerätä rasvaa pakaroiden alueelle. Parhaista yrityksistä huolimatta ruokavalio ja liikunta eivät pysty ratkaisemaan tätä ongelmaa.

Muissa tapauksissa näemme usein miehiä ja naisia, joiden paino on viime aikoina vaihdellut, jotka kamppailevat saavuttaakseen kokoonsa sopivan pakaramuodon. Kaikki, jotka kärsivät pakaroiden alueen roikkumisesta tai ihon kimmoisuudesta, voivat hyötyä tästä leikkauksesta, samoin kuin naiset, jotka ovat laihtuneet raskauden jälkeen.

Miten leikkaus suoritetaan?

Käytämme rasvaimutekniikkaa, jolla saavutetaan erinomaiset tulokset ja nopea toipuminen. Kun suoritamme leikkauksen :

  • Turkkilainen kirurgisi ruiskuttaa alueelle puudutetta ja lääkkeitä sisältävän liuoksen. Tämä vähentää leikkauksen jälkeistä mustelmia ja turvotusta.
  • Kirurgi tekee pienen viillon ja asettaa imuputken, joka on kytketty tyhjiökoneeseen. Hän voi tehdä useita viiltoja, joista on keskusteltu ennen leikkausta.
  • Sitten imuputkea edestakaisin liikuttelemalla hän irrottaa rasvaa ja imee sen pois.
  • Lopuksi ylimääräinen neste ja veri tyhjennetään ja hoidettu alue ommellaan.

Hyödynnä ILMAINEN arviointi!

Pyynnöstä ja
ilman minkäänlaisia velvoitteita.

Konsultointi 100 % ilmaista. Analysoimme tilanteesi, tarpeesi ja odotuksesi. Ja arvioimme tarvittavan budjetin : Lento + hotelli + taksi + hoito.

Prosessi pysyy aina täysin hallinnassasi. Täydellinen mielenrauha.

Kirjoittajasta

Erika

Nimeni on Erika. Yli 10 vuotta lääketieteellistä tutkimusta tehneenä päätin omistautua tieteelliselle ja lääketieteelliselle kirjoittamiselle vuodesta 2018 alkaen. Olen kehittänyt asiantuntemusta, joka kattaa eri alat, kuten kosmeettisen kirurgian, hammaslääketieteen, bariatrisen kirurgian ja silmäkirurgian. Tämä uusi suuntaus antaa minulle mahdollisuuden jakaa tietämystäni.

‍👩‍⚕ PYYDÄ ILMAINEN TARJOUS ➡️