Pakaroiden rasvaimun hinta Dominikaanisessa tasavallassa

rasvaimu pakarat hinta 1
Kirjoittanut Manuella

Pakaroiden rasvaimu Santo Domingossa on plastiikkakirurginen toimenpide, jossa käytetään rasvaimua keinona luoda esteettisesti miellyttävämmät pakarat pienentämällä tehokkaasti tiettyjä pakaroiden alueita.

ParasKlinikka.com kertoo sinulle pakaroiden rasvaimusta Dominikaanisessa tasav allassa ja auttaa sinua varaamaan leikkauksen pätevien kirurgien luona. Tämä sisältö on tarkoitettu vain tiedoksi, eikä sen ole tarkoitus korvata lääkärin neuvoja.

Pakaroiden rasvaimun hinta Dominikaanisessa tasavallassa

Dominikaanisessa tasavallassa Santo Domingossa suoritettavan pakaroiden rasvaimun keskihinta on 1 900 euroa. Tarpeistasi riippuen hinta voi vaihdella 1 800 eurosta 2 000 euroon.

ToimenpideHinta Dominikaaninen tasavalta
Pakaroiden rasvaimu1900 €

Mikä on pakaroiden rasvaimu?

Pakaroiden rasvaimu Santo Domingossa on plastiikkakirurginen toimenpide, jossa käytetään rasvaimua keinona luoda esteettisesti miellyttävämpi pakara pienentämällä tehokkaasti tiettyjä pakaran alueita.

Pakaroiden rasvaimua ei suositella sairaalloisen lihaville potilaille tai laihduttajille, sillä pakaroiden pienennyksen tavoitteena ei ole laihduttaminen, vaan pikemminkin auttaa normaalipainoisia ihmisiä saamaan sopusuhtaisemman pakaran.

Suositellaan pakaroiden pienennykseen

Pakaroiden pienennysleikkauksesta voivat hyötyä kaikki, jotka ovat tyytymättömiä pakaroidensa kokoon tai muotoon. Sopivimmat ehdokkaat pakaroiden rasvaimuun Santo Domingossa ovat terveitä, henkisesti vakaita tupakoimattomia tupakoimattomia, joilla on kimmoisa iho ja tasapainoinen paino.

Ulkomaanmatkojen määrä
1 matka

Leikkauksen kesto
2-3 tuntia

Miehet ja naiset ympäri maailmaa käyttävät tätä toimenpidettä saadakseen veistoksellisen pakaran ja miellyttävämmän ääriviivan alavartaloonsa, etenkin jos he eivät pääse eroon ylimääräisestä pakararasvasta noudattamalla pakaroiden pienennysharjoituksia.

Vaikka pakaroiden pienennysleikkaus voidaan tehdä yksinäänkin, monet potilaat käyttävät tilaisuutta hyväkseen parantaakseen alavartaloaan merkittävästi ja yhdistävät toimenpiteen muunlaiseen plastiikkakirurgiaan:

 • Reiden kohotus – tällä toimenpiteellä poistetaan ylimääräinen iho ja rasvakudos reiden alueelta
 • Vatsanleikkaus – tämä suosittu toimenpide tunnetaan myös nimellä abdominoplastia, ja sillä poistetaan ylimääräinen iho ja kudos vatsan ympäriltä.
 • Pakaroiden kohotus – joillakin potilailla voi olla ylimääräistä ihoa pakaroiden pienennysleikkauksen jälkeen, joten pakaroiden kohotusleikkaus voi olla tarpeen
 • Rasvaimu – jos potilaalla ei ole ylimääräistä ihokudosta, rasvaimu voidaan tehdä reisien tai vatsan ympäriltä
 • Autologinen rasvansiirto tai rasvansiirto – potilaan omaa rasvaa voidaan kerätä ja ruiskuttaa tiettyihin alueisiin pakaroiden ympärillä, jotta lopputulos olisi houkuttelevampi

Valmistelu

Potilaiden on vältettävä tupakointia vähintään 3 viikkoa ennen pakaroiden pienennysleikkausta. Myös yrttilisiä lisäravinteita, antikoagulantteja, tulehduskipulääkkeitä ja omega-3-kapseleita on vältettävä vähintään kahden viikon ajan ennen leikkausta.

Miten leikkaus toimii?

Pakaroiden pienennysleikkaus kestää yleensä noin kolme tuntia. Pienennys saavutetaan rasvaimulla. Kirurgi aloittaa toimenpiteen tekemällä useita viiltoja pakaroiden yläosaan. Viillon jälkeen viiltoon asetetaan pitkä, ohut putki, jota kutsutaan kanyyliksi. Tämän putken avulla lääkäri voi poistaa potilaan rasvaa.

Toimenpide tehdään yleensä paikallispuudutuksessa, mutta myös yleisanestesiaa voidaan käyttää, jos se yhdistetään muunlaiseen plastiikkakirurgiaan.

Suosituimpia pakaroiden pienennysleikkaustekniikoita ovat mm:

 • Tumescent Liposuction – Tämä on suosituin rasvaimun muoto. Toimenpiteen aikana rasva-alueille ruiskutetaan suuri määrä nestettä. Neste on yhdistelmä puudutusainetta ja muita liuoksia, jotka auttavat hajottamaan rasvakertymiä. Sen jälkeen rasva imetään eli poistetaan pienten imuputkien, niin sanottujen kanyylien, kautta.
 • Ultraääniavusteinen rasvaimu (UAL) – tämä toimenpide on hyvin samankaltainen kuin tumesenssirasvanpoistotekniikka, mutta ainoa ero on se, että kanyylin voimanlähteenä on ultraääni, joka auttaa hajottamaan rasvasoluja.
 • Power Assisted Liposuction (PAS) – Tässä tekniikassa, joka tunnetaan myös nimellä Power Assisted Liposuction, käytetään erityyppistä kanyylia, joka tuottaa mekaanisen liikkeen.

Toipuminen

Keskimääräinen toipumisaika pakaroiden pienennysleikkauksesta on noin 4 viikkoa. Potilaille annetaan puristusvaate, jota he voivat käyttää kuvatulla tavalla. Useimmat potilaat voivat palata töihin muutaman päivän kuluttua pakaraleikkauksesta.

Riskit

Pakaroiden pienennysleikkauksen komplikaatioita voivat olla seuraavat:

 • Verenvuoto
 • Infektio
 • Epäsuotuisa arpeutuminen
 • Epäsymmetria
 • Uudelleenleikkaus
 • Jatkuva turvotus
 • Huono haavan paraneminen

Sivuvaikutukset

Potilaat voivat kokea jonkin verran epämukavuutta ja kipua pakaroiden pienennysleikkauksen jälkeen. He voivat myös odottaa pahoinvointia, jos käytetään yleisanestesiaa. Pakaroiden pienennysleikkauksen sivuvaikutuksina on pidettävä myös mustelmia, ihon tuntemuksen muutoksia ja syvempien rakenteiden, kuten hermojen, verisuonten ja lihasten, vaurioita. Leikkauksen jälkeinen turvotus ja mustelmat häviävät yleensä noin 3 viikossa.

Onnistumisprosentit
Pakaroiden pienennysleikkausten keskimääräinen onnistumisprosentti on noin 91 %.

Ennen ja jälkeen
Potilaiden on pidettävä paino vakaana pakaroiden pienennysleikkauksen jälkeen. Jos potilas lihoo liikaa, rasvakudos yksinkertaisesti kasvaa takaisin. Säännöllinen, yksilöllinen ruokavalio ja liikunta ovat välttämättömiä toimenpiteen tulosten säilyttämiseksi.

Pakaralihaksen pienennys Vs pakaralihaksen nosto – mitä eroa on?
Pakaroiden pienennys tehdään pääasiassa rasvaimulla, kun taas pakaroiden kohotuksessa voidaan käyttää useita viiltoja rasvan sekä ihokudoksen poistamiseksi pakaroiden alueelta. Rasvaimulla voidaan poistaa vain ylimääräinen rasvakudos; roikkuva iho ei kuulu tähän toimenpiteeseen.

Onko pakaroiden pienennys kivulias?
Ei, toimenpide ei ole kivulias. Paikallis- tai yleisanestesian ansiosta potilaat eivät tunne leikkauksen aikana mitään, ja kipulääkkeet ovat sallittuja toipumisjakson aikana.

Kuinka paljon rasvaa voidaan poistaa pakaroiden pienennystoimenpiteen aikana?
Pakaroiden pienennystoimenpiteen aikana voidaan turvallisesti poistaa noin 3-4 litraa tai 6-7 kiloa. Jotkut potilaat saattavat tarvita lisäkirurgiaa pakaroiden alueen löysän ihon poistamiseksi, jos heillä on sitä pakaroiden pienennystoimenpiteen jälkeen.

Hyödynnä ILMAINEN arviointi!

Pyynnöstä ja
ilman minkäänlaisia velvoitteita.

Konsultointi 100 % ilmaista. Analysoimme tilanteesi, tarpeesi ja odotuksesi. Ja arvioimme tarvittavan budjetin : Lento + hotelli + taksi + hoito.

Prosessi pysyy aina täysin hallinnassasi. Täydellinen mielenrauha.

Kirjoittajasta

Manuella

Nimeni on Manuella Fiorentini. Olen kokenut markkinoinnin ammattilainen lääkintälaite- ja lääketeollisuudessa. Yli 7 vuoden kokemuksella olen työskennellyt luovissa ja strategisissa tehtävissä markkinointikampanjoiden, tuotelanseerausten ja kansainvälisten konferenssien kehittämisessä.

‍👩‍⚕ PYYDÄ ILMAINEN TARJOUS ➡️