Toissijainen nenäleikkaus Espanjassa

toissijainen nenäleikkaus nainen espanja 1
Kirjoittanut Émilie

Espanja on yksi kauneusleikkauksiin hakeutuvien potilaiden suosituimmista kohteista. Toissijaisen nenäleikkauksen kaltaiset toimenpiteet ovat yleisiä. Tämä toimenpide tehdään, kun ensimmäinen nenäleikkaus ei ole tuottanut odotettua tulosta.

ParasKlinikka.com tiedottaa sinulle toissijaisesta nenäleikkauksesta Espanjassa ja auttaa sinua varaamaan leikkauksen pätevien plastiikkakirurgien luona. Tämä sisältö on tarkoitettu vain tiedoksi, eikä sen ole tarkoitus korvata lääketieteen ammattilaisen neuvoja.

Kuinka paljon toissijainen nenäleikkaus maksaa Espanjassa?

Toissijaisen nenäleikkauksen hinta Espanjassa on 3 700 euroa. Tarpeistasi riippuen hoitokokonaisuus voi vaihdella 3 500 eurosta 6 700 euroon.

Rhinoplastia3500 €
Toissijainen nenäleikkaus3700 €
Etninen nenäleikkaus4300 €
Ultraäänellä tehtävä nenäleikkaus4500 €

Tämä artikkeli sisältää kaikki tiedot, jotka sinun on tiedettävä toissijaisesta rinoplastiasta Espanjassa.

Toissijaisen nenäleikkauksen määritelmä

Toissijainen rhinoplastia tunnetaan myös nimellä revision rhinoplastia. Sen tarkoituksena on korjata ensimmäisen rinoplastisen toimenpiteen puutteet ja epätäydellisyydet. Tällä toimenpiteellä ei korjata ainoastaan esteettisiä haittoja, vaan sillä ratkaistaan myös edellisestä epäonnistuneesta leikkauksesta johtuvat ongelmat, kuten hengitysvaikeudet.

Toissijainen nenäleikkaus on monimutkaisempi toimenpide kuin ensisijainen nenäleikkaus Espanjassa. Käytettävät tekniikat ovat kehittyneempiä, sillä niissä korjataan nenän rustorakennetta erityisesti rustosiirteiden avulla.

Sillä voidaan myös muotoilla sieraimia uudelleen. Arpikudoksen esiintyminen ja ensimmäisen leikkauksen tulokset muuttavat niiden rakenteiden ulkonäköä, joihin kirurgi puuttuu muokatakseen nenän esteettisen ulkonäön ja palauttaakseen kaikki sen toiminnot.

Toissijainen nenänleikkaus: kenelle?

Toissijainen nenänleikkaus on tarkoitettu miehille ja naisille, joille on jo tehty nenänleikkaus, mutta jotka eivät ole olleet siihen tyytyväisiä. Se voi olla tarpeen useissa tapauksissa, erityisesti seuraavien ongelmien esiintyessä:

 • Hengitysteiden tukkeutuminen;
 • Fyysinen epämukavuus;
 • Epäsymmetria;
 • Nenän rustojen tai luiden romahtaminen;
 • Nenän riittämätön tai liiallinen pienentyminen;
 • Epäonnistunut muotoilu ;
 • Ruma nenänpää;
 • Arpikudoksen paksuuntuminen.

Potilaat, joiden mielestä nenäkärki on liian roikkuva, liian koholla, liian paksu tai liian ohut, voivat myös harkita toissijaista nenäleikkausta. Sama koskee potilaita, joilla on jäljellä oleva kyttyrä tai jotka havaitsevat nenän selkäpäänepätasaisuuksia tai poikkeamia.

Kaikissa tapauksissa alkuperäisestä nenäleikkauksesta on oltava kulunut vähintään kaksitoista kuukautta.

Toissijainen nenäleikkaus

Alustavan konsultaation yhteydessä kirurgianalysoi potilaan nenän ja esittelee mahdolliset leikkaukset. Tämä ensimmäinen käynti on ratkaisevan tärkeä. Valintoja on harkittava huolellisesti ja ne on sovitettava hoidettavaan nenään ja potilaan ongelmiin.

Tähän konsultaatioon on hyvä ottaa mukaan aiempien nenäleikkausten leikkauskertomukset ja kaikki sen jälkeen tehdyt tutkimukset. Lääkäri pystyy sen jälkeen arvioimaan tarvittavat korjaukset.

Toissijaisessa nenäleikkauksessa on 2 mahdollista tekniikkaa:

 • Avoimessa nenäleikkauksessa nenän ihoa nostetaan. Sen avulla nenää voidaan muotoilla uudelleen rustosiirteiden tai implantin avulla.
 • Suljettu nenäleikkaus tehdään sieraimiin tehtyjen pienten viiltojen kautta. Sen avulla voidaan tehdä pienempiä korjauksia

Valittu tekniikka riippuu siis toissijaisen rinoplastiapotilaan odotuksista.

Leikkaus suoritetaan useassa vaiheessa:

 • Nenän ihokuorta nostetaan;
 • Ylimääräisen arpikudoksen leikkaaminen;
 • Nenän rakenteen arviointi suoritettavien toimenpiteiden valitsemiseksi. Kirurgin on mukautettava strategiaansa löydösten mukaan, erityisesti jos hän kohtaa vaurioitunutta rustoa tai nenän septumia;
 • Korjauksen edellyttämän ruston poistaminen. Tämä voidaan tehdä nenän väliseinästä, mutta myös molempien korvien rintarustosta tai rintarustosta;
 • Selkärangan uudelleenrakentaminen erityisesti poistamalla ylimääräinen rusto ja korjaamalla se uudelleen;
 • Nenän kärjen jälleenrakentaminen, tarvittaessa rustonsiirto;
 • Viimeistelytoimenpiteet sieraimien uudelleen asettamiseksi tarvittaessa tai nenän takaosan tasoittamiseksi;
 • Nenän limakalvon sulkeminen imeytyvillä ompeleilla;
 • Tukirangan ja sieraimen asettaminen kumpaankin sieraimeen.

Toisen nenäleikkauksen leikkaus kestää keskimäärin 3-5 tuntia. Useimmiten se tehdään yleisanestesiassa.

Toimenpiteen jälkeen noudatettavat varotoimet

Kuten tavanomaisen nenäleikkauksen jälkeen, myös uusintanenäleikkauksen jälkeen nenä asetetaan paikalleen nenäliinan paikallaan pitämiseksi. Sieraimiin asetetaan myös nenäpuikot turvotuksen ja verenvuodon rajoittamiseksi. Nämä poistetaan leikkausta seuraavana päivänä. Kipsi poistetaan viikon tai kymmenen päivän kuluttua.

Potilaat voivat jatkaa päivittäisiä toimintojaan leikkausta seuraavana päivänä. He voivat yleensä jatkaa ammatillista toimintaansa, kun kipsi on poistettu. Urheiluharrastuksia on sen sijaan odotettava kuukauden kuluttua leikkauksesta.

Leikkauksen jälkeen nenä ja ympäröivät kudokset ovat turvoksissa. Myös posket, silmät ja huulet ovat turvoksissa. Saatat tuntea, että nenäsi on tukossa. Turvotus alkaa vähentyä kahden viikon kuluttua leikkauksesta. Sen jälkeen nenän tulehdus alkaa vähentyä kolmesta kuuteen kuukauteen.

Avoimen nenäleikkauksen yhteydessä tämä prosessi voi kestää hieman kauemmin. Yleisesti ottaen leikkauksen vaikutukset tuntuvat pidempään kuin primaarisessa nenäleikkauksessa.

Toissijaisen nenäleikkauksen lopputulos näkyy siis muutaman kuukauden kuluttua. Nenä on silloin ehtinyt tyhjentyä ja hioutua lopulliseen muotoonsa. Seurantakonsultaatio tehdään vuoden kuluttua. Sen jälkeen voidaan tarvita ylimääräisiä korjauksia.

Kuinka paljon toissijainen nenäleikkaus maksaa Espanjassa?

Toimenpide maksaa Espanjassa vähemmän, keskimäärin 3 700 euroa. Toisen nenäleikkauksen hinta vaihtelee toimenpiteen luonteen ja monimutkaisuuden mukaan. Täydellinen nenäleikkaus maksaa luonnollisesti enemmän kuin pieni muutos.

Joissakin tapauksissa sairausvakuutus voi korvata toissijaisen nenänleikkauksen. Näin on, jos se määrätään toiminnallisista syistä.


Jos sinulla on vaikeuksia päättää, voimme auttaa sinua onnistumaan leikkauksessa edullisemmin kustannuksin.

Hyödynnä ILMAINEN arviointi!

Pyynnöstä ja
ilman minkäänlaisia velvoitteita.

Konsultointi 100 % ilmaista. Analysoimme tilanteesi, tarpeesi ja odotuksesi. Ja arvioimme tarvittavan budjetin : Lento + hotelli + taksi + hoito.

Prosessi pysyy aina täysin hallinnassasi. Täydellinen mielenrauha.

Kirjoittajasta

Émilie

Nimeni on Emilie Gervais, ja asun Istanbulissa, Turkissa. Olen lääketieteellinen kirjoittaja, jolla on laaja tieteellinen tietämys ja yli 15 vuoden kokemus syöpätutkimuksesta ja molekyylibiologiasta. Minulla on kokemusta kongressien järjestämisestä ja projektinhallinnasta. Minulla on kyky siirtää monimutkaisia lääketieteellisiä ja tieteellisiä käsitteitä erilaisille yleisöille eri medioiden avulla, mukaan lukien tämä verkkosivusto kirjoitusteni foorumina.

‍👩‍⚕ PYYDÄ ILMAINEN TARJOUS ➡️