Silmäluomileikkauksen hinta Tunisiassa

silmäluomileikkauksen hinta 1
Kirjoittanut William

Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää silmäluomileikkauksesta Tunisiassa! Mikä on keskimääräinen hinta Tunisiassa? Neuvomme onnistuneeseen silmäluomileikkaukseen Tunisiassa.

ParasKlinikka.com kertoo sinulle silmäluomileikkauksista Tunisiassa ja auttaa sinua varaamaan leikkauksen päteviltä kirurgeilta. Tämä sisältö on tarkoitettu vain tiedoksi, eikä sen ole tarkoitus korvata lääkärin neuvoja.

Silmäluomileikkauksen hinta Tunisiassa

Silmäluomileikkaus maksaa Tunisiassa keskimäärin 1 900 euroa. Tarpeistasi riippuen hinta voi vaihdella 1700 eurosta 2100 euroon.

ToimenpideHinta Tunisia
Silmäluomileikkaus1900 €

Mikä on silmäluomileikkaus?

Silmäluomileikkaus Tunisiassa on yksi yleisimmistä kauneusleikkauksista. Siinä poistetaan roikkuva iho yläluomista ja ylimääräinen rasva ylä- ja alaluomista. Hyödyt ovat seuraavat

  • Vähentää silmäpusseja tai turvotusta silmien alla
  • Kirkastaa “väsyneen” ulkonäön.
  • Vähentää tummia silmänalusia
  • Siirtää ylimääräistä ihoa, joka voi heikentää näkökykyä

Leikkaus ei poista tummia silmänalusia kokonaan, mutta täydentävillä tekniikoilla voidaan saavuttaa vieläkin parempia tuloksia. Joissakin tapauksissa ihmiset luulevat silmäluomiensa roikkuvan, vaikka todellisuudessa heidän otsansa roikkuu, mikä voi tehdä heistä sopivampia otsan kohotuksen kohteeksi.

Kirurgisi kertoo sinulle, sopiiko silmäluomileikkaus sinulle, mutta muista, että ihanteelliset ehdokkaat eivät yleensä tupakoi tai kärsi mistään vakavasta silmäsairaudesta.

Mitä voin odottaa ennen silmäluomileikkausta, sen aikana ja sen jälkeen?

Ennen toimenpidettä hoitohenkilökuntasi antaa sinulle tarkat ohjeet siitä, miten valmistautua silmäluomileikkaukseen, mukaan lukien mitä ruokaa, juomaa ja lääkkeitä sinun tulee välttää. Hoitotiimisi antaa sinulle myös henkilökohtaiset ohjeet toipumisen nopeuttamiseksi.

Kaikki ammattitaitoisen kirurgin tekemät viillot jäävät hyvin piiloon silmäluomesi alueen luonnollisten rakenteiden sisään. Ennen toimenpidettä keskustelet kirurgisi kanssa yksityiskohtaisesti esteettisistä tavoitteistasi. Kirurgisi valitsee kertomasi perusteella parhaan lähestymistavan silmäluomileikkaukseen.

Vaikka silmäluomileikkaus tehdään avohoidossa, se vaatii nukutuksen, joten sinun on varauduttava kotiinpaluun järjestelyihin. Hoitohenkilökuntasi antaa sinulle henkilökohtaiset ohjeet leikkausalueen hoidosta ja neuvoo sinua mahdollisista komplikaatioista, joita on syytä varoa.

Kun palaat kotiin, sinun on nukuttava kohoasennossa muutaman päivän ajan leikkauksen jälkeen, ja suurin osa turvotuksesta ja mustelmista häviää kahden tai kolmen viikon kuluessa. Tässä vaiheessa ulkonäkösi alkaa näyttää virkistyneeltä ja kirkkaammalta.

Silmäluomileikkauksen kustannukset

Silmäluomileikkauksen kustannukset vaihtelevat sen mukaan, mitkä ovat erityiset hoitotavoitteesi ja mitkä ovat muut mahdollisesti myös sinulle suoritettavat palvelut. Kirurgisi keskustelee silmäluomileikkauksen kustannuksista kanssasi konsultaatiosi aikana.

Silmäluomileikkauksen riskit

Kosmeettinen silmäleikkaus on yleensä turvallinen, mutta kuten kaikissa kirurgisissa toimenpiteissä, infektioon, verenvuotoon tai arpeutumiseen liittyy riskejä. Näiden välttämiseksi noudata hoitohenkilökunnan leikkausta edeltäviä ja leikkauksen jälkeisiä ohjeita ja keskustele avoimesti huolistasi koko toipumisprosessin ajan.

Silmäluomileikkaukseen liittyvät mahdolliset komplikaatiot ovat harvinaisia ja vähäisiä, mutta niihin kuuluvat muun muassa seuraavat:

  • Näön hämärtyminen useiden päivien ajan
  • Lievä epätasapaino
  • Ektropium (vakavampi mutta hoidettavissa oleva ongelma, joka syntyy, kun alaluomi vetäytyy ulospäin)

Hyödynnä ILMAINEN arviointi!

Pyynnöstä ja
ilman minkäänlaisia velvoitteita.

Konsultointi 100 % ilmaista. Analysoimme tilanteesi, tarpeesi ja odotuksesi. Ja arvioimme tarvittavan budjetin : Lento + hotelli + taksi + hoito.

Prosessi pysyy aina täysin hallinnassasi. Täydellinen mielenrauha.

Kirjoittajasta

William

Nimeni on William Royer, ja olen lääketieteellinen kirjoittaja, jolla on kokemusta monimutkaisten tieteellisten tietojen kirjoittamisesta. Olen erikoistunut immunologiaan ja hematologiaan. Innostun työskentelemästä tiiviisti erilaisten terveydenhuollon ammattilaisten, kuten lääkäreiden, sairaanhoitajien ja potilasasiamiesten, kanssa. Julkaisen myös katsauksia.

‍👩‍⚕ PYYDÄ ILMAINEN TARJOUS ➡️