Pakaraimplantin hinta Tunisiassa

prix implant fessier tunisie pas chere 1
Kirjoittanut Laura

Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää pakaraimplanteista Tunisiassa! Mikä on keskimääräinen hinta Tunisiassa? Neuvomme onnistuneeseen pakaraleikkaukseen Tunisiassa.

ParasKlinikka.com kertoo sinulle pakaraimplanteista Tunisiassa ja auttaa sinua varaamaan leikkauksen pätevien tunisialaisten kirurgien kanssa. Tämä sisältö on tarkoitettu vain tiedoksi, eikä sen ole tarkoitus korvata terveydenhuollon ammattilaisen neuvoja.

Pakaraimplantin hinta Tunisiassa

Pakaraimplantin keskimääräinen hinta Tunisiassa Tunisiassa on 2 800 euroa. Tarpeistasi riippuen hinta voi vaihdella 2 500 eurosta 3 100 euroon.

ToimenpideHinta Tunisia
Pakaraimplantti2800 €

Mikä on pakaraimplantti?

Monet pitävät tätä toimenpidettä jännittävänä. Mutta vaikka rintojen suurentaminen implanttien avulla on nykyään täysin normaalia, monet suhtautuvat pakaraimplantteihin hyvin varauksellisesti. Tämä asenne liittyy myös pelkoon “huonoista” implantteista ja niihin liittyvistä riskeistä.

Markkinoilla on kuitenkin nykyään erittäin turvallisia implantteja, jotka on suunniteltu erityisesti pakaroihin ja joissa ei ole vuotoriskiä. Implantit ovat luonnollisia ja kestävät koko eliniän (edellyttäen, että ei ole valituksia).

Silikoni-implantit koostuvat 8 silikonikerroksen ympäröimästä ytimestä. Valmistaja antaa implantteihin elinikäisen takuun, koska ne ovat poikkeuksellisen laadukkaita.

Implantit eivät kuitenkaan riitä. Tunisiassa on myös parannettu pakaraimplanttien asennustekniikkaa. Kirurgimme ovat koulutettuja tekniikoihin, jotka takaavat minimaalisen arpeutumisen. Leikkauksen jälkeen jäävät jäljet ovat tuskin näkyvissä. Myös implanttien siirtymisen riski on minimaalinen. Eikä siinä vielä kaikki: leikkauksen jälkeen voit istua taas kolmessa päivässä!

Mitä tapahtuu pakaroiden kasvattamisen aikana implanttien avulla?

Ennalta valitut implantit asetetaan yleisanestesiassa kahden viillon kautta, jotka sijaitsevat pakaralaskoksen vasemmalla ja oikealla puolella. Näiden alueiden arvet eivät juuri näy leikkauksen jälkeen. Tunisialainen kirurgi luo lihakseen tilaa lastalla ja asettaa sitten implantit erityisellä tekniikalla (koskemattomalla tekniikalla). Tämän uuden tekniikan ansiosta toipumisaika on lyhyt, 7-14 päivää. Kansainväliset kirurgimme ovat saaneet koulutuksen no-touch-tekniikan suunnittelijalta. Hoito on turvallinen ja antaa parempia pitkäaikaistuloksia kuin muut menetelmät. Monet potilaat ovat olleet erittäin tyytyväisiä ennen sinua.

Hybriditekniikka Tunisiassa

Hybriditekniikka on pakaraimplanttien ja kehon rasvalla tehtävän huulitäytteen yhdistelmä. Tämä hoito tarjoaa “molempien maailmojen parhaat puolet”. Implantit auttavat ylläpitämään tiettyä tilavuutta. Lipofillillä voidaan korostaa pyöreitä ääriviivoja erityisesti pakaroiden sivuilla. Myös pakaroiden epätasaisuuksia tai eroja voidaan tasoittaa lipofillillä. Lisärasvan lisääminen tekee pakaroista myös pehmeämmän tuntuiset. Jos pakaroissa on luonnostaan vain vähän rasvaa, tämä on hyvä tapa lisätä volyymia.

Pakaroiden suurennuksen toipuminen ja tulokset

Pakaroiden suurennuksen tulokset näkyvät heti leikkauksen jälkeen. Turvotus on hävinnyt noin kolmen kuukauden kuluttua, ja lihas ja ympäröivä kudos ovat sopeutuneet implanttiin. Pakarasi voivat olla herkemmät muutaman viikon ajan leikkauksen jälkeen. Ensimmäisten kuukausien aikana kaksi pientä arpea ovat punaisia, mutta haalistuvat sitten ihon sävyyn sopiviksi. Vuoden kuluttua niitä ei juuri näy.

Hoitotiimimme auttaa sinua valmistautumaan toimenpiteeseen ja opastaa sinua myös sen jälkeen. Varmistamme, että tiedät tarkalleen, mitä odottaa ja että paranet mahdollisimman hyvin ja nopeasti.

Kun olet tehnyt päätöksen parantaa kehoasi lääketieteellisen toimenpiteen avulla, voit aloittaa matkasi kohti suurempaa itseluottamusta ja kauniimpaa peppua. Varaa aika maksuttomaan konsultaatioon – haluaisimme kuulla sinusta.

Hyödynnä ILMAINEN arviointi!

Pyynnöstä ja
ilman minkäänlaisia velvoitteita.

Konsultointi 100 % ilmaista. Analysoimme tilanteesi, tarpeesi ja odotuksesi. Ja arvioimme tarvittavan budjetin : Lento + hotelli + taksi + hoito.

Prosessi pysyy aina täysin hallinnassasi. Täydellinen mielenrauha.

Kirjoittajasta

Laura

Nimeni on Laura. Olen työskennellyt lääketieteellisenä ja tieteellisenä kirjoittajana vuodesta 2004. Yli 15 vuoden kokemuksen ansiosta minulla on laaja asiantuntemus monenlaisten asiakirjojen, kuten tieteellisten ja lääketieteellisten tutkimusartikkeleiden ja konferenssijulkaisujen kirjoittamisesta, kääntämisestä ja muokkaamisesta.

‍👩‍⚕ PYYDÄ ILMAINEN TARJOUS ➡️