Vatsaleikkauksen hinta Dubaissa

vatsanpoisto hinta 1
Kirjoittanut Émilie

Vatsanpoisto Dubaissa on kirurginen toimenpide, joka muotoilee ja kiristää vatsan ympärillä olevaa aluetta: vatsaa, lantiota, reiden ulko- ja sisäpuolta, reiden takaosaa ja pakaroita.

ParasKlinikka.com tarjoaa tietoa vatsanpoistoleikkauksista Dubaissa ja auttaa sinua varaamaan leikkauksen päteviltä kirurgeilta. Tämä sisältö on tarkoitettu vain tiedotustarkoituksiin, eikä sen ole tarkoitus korvata terveydenhuollon ammattilaisen neuvoja.

Keskimääräiset kustannukset vatsanpoistoleikkauksesta Dubaissa

Keskimääräiset kustannukset vatsanpoistoleikkauksesta Dubaissa ovat 6250 €. Tarpeistasi riippuen hinta voi vaihdella 4500 eurosta 8000 euroon.

ToimenpiteetHinnat Dubai
Vatsanpoisto6250 €

Mikä on vatsaleikkaus?

Ikääntyminen, huomattava painonpudotus tai painonvaihtelut johtavat usein ihon roikkumiseen vyötärön alapuolella. Tämä voi saada ihmisen tuntemaan olonsa epämukavaksi omassa vartalossaan ja tavoittelemaan esteettisempää ja houkuttelevampaa vartaloa. Seuraavassa on lueteltu joitakin tekijöitä, jotka voivat saada henkilön tuntemaan olonsa epämukavaksi alavartalossaan;

 • Suhteellisen ohuet rasvakerrokset reisien, lantion, pakaroiden ja vatsan alueella.
 • Alavartalossa roikkuva iho, joka rajoittaa liikkuvuutta.
 • Itseluottamuksen puute
 • Vatsan roikkuvan ihon aiheuttama ahdistus.

Dubaissa tehtävä vatsanpoistoleikkaus voi auttaa ratkaisemaan nämä ongelmat muotoilemalla ja kiristämällä ongelma-alueita.

Vatsanpoisto on kirurginen toimenpide, joka muotoilee ja kiristää vatsaa, lantiota, ulko- ja sisäreisiä, reiden takaosaa ja pakaroita.

Vaihtoehdot vatsanpoistotekniikalle

Vatsaleikkauksessa voidaan käyttää erilaisia tekniikoita optimaalisten tulosten saavuttamiseksi. Näitä ovat mm:

 • Rasvaimu: Rasvaimu, jossa ylimääräinen rasva imetään pois, suoritetaan vatsan muotoilemiseksi parhaiden mahdollisten ääriviivojen saavuttamiseksi.
 • Rasvansiirto: Rasvansiirto tehdään erityisesti alueille, joilla tilavuus on vähentynyt, kuten pakaroihin ja rintoihin. Se voidaan yhdistää johonkin vatsanpoistomenetelmään sopivamman vartalon muodon saavuttamiseksi.
 • Vatsanleikkaus ja reisien kohotus: Vatsanleikkaus ja reisien kohotus ovat kaksi välttämätöntä tekniikkaa, joita käytetään alavartalon kohotusleikkauksissa Dubaissa. Niitä käytetään vatsan muokkaamiseen vatsanpoistoleikkauksen aikana poistamalla kirurgisesti löysää ihoa, jolloin alueesta tulee kiinteämpi ja kiinteämpi.

Sitoumuksemme sinua kohtaan

Etsimme Dubaissa parhaan vartalonkohotuskirurgin, joka kuuntelee, ymmärtää ja tunnistaa yksilölliset ja yksityiskohtaiset tarpeesi räätälöidyn konsultaation aikana, neuvoo sinua siinä, mitä haluat oikealta hoidolta, ja lopulta laatii kanssasi sopivimman hoitosuunnitelman.

Vatsan kohotusprosessi Dubaissa

a) Konsultaatio

Dubaissa tehtävän vatsanpoiston ensimmäinen vaihe on yksityiskohtainen konsultaatio ja tutkimus klinikalla, jonka suorittaa laillistettu plastiikkakirurgimme, jotta kullekin ehdokkaalle voidaan laatia räätälöity suunnitelma.

b) Leikkaus

Toinen vaihe on vatsanpoistoleikkauksen ajoittaminen erittäin ammattitaitoisen ja kokeneen plastiikkakirurgin kanssa, joka on vatsanpoistojen ja muiden vartalon muotoilutoimenpiteiden asiantuntija. Toimenpide kestää 2-6 tuntia yleisanestesiassa suoritettavasta toimenpiteestä riippuen.

Ennen toimenpidettä jokainen potilas tutkitaan, jotta varmistetaan, että leikkaus voidaan tehdä turvallisesti. Tähän sisältyy anestesiaa edeltävä konsultaatio, verikokeet ja sen tarkistaminen, että potilas on hyvä ehdokas toimenpiteeseen.

Vatsaleikkaus tehdään sairaalan leikkaussalissa, ja potilas viettää yleensä 2-4 päivää sairaalassa toipilaana leikkauksen jälkeen. Tarvittaessa potilas voi olla pidempäänkin.

Leikkauksen aikana tehdään ympärysmittainen viilto, joka ulottuu vartalon ympäri. Tämän jälkeen kirurgi poistaa ylimääräisen ihon ja rasvan viillon alta, jolloin kudokset asettuvat uudelleen paikoilleen ja kiristyvät. Reiden ja pakaroiden jäljellä oleva iho vedetään ylöspäin, ja sen alla oleva iho ja kudokset ripustetaan ja kiristetään. Tätä toimenpidettä varten asetut yleensä kyljellesi tai vatsallesi. Rasvaa voidaan tarvittaessa siirtää pakaran alueelle tässä vaiheessa.

Kun kyljet ja selkä on käsitelty, sinut asetetaan uudelleen selällesi, jotta etupuolta voidaan käsitellä. Tässä vaiheessa kirurgisi käyttää aiemmin sopimaa teknistä vaihtoehtoa, jonka yhdistät vatsanpoistoon, eli vatsanpoistoa tai reisien sisäosan kohotusta.

Viillot suljetaan kerroksittain salaojien päälle venytyksen ja turvotuksen hallitsemiseksi. Syvät tukiompeleet alla olevissa kudoksissa auttavat muokkaamaan uusia ääriviivoja.

Asiantunteva plastiikkakirurgi seuraa potilasta koko toipumis- ja paranemisprosessin ajan suunniteltujen seurantakäyntien kautta.

c) Toipuminen

Kun potilas kotiutuu Dubain sairaalasta, hänellä on yleensä pienet sidokset ja dreenit, jotka vaihdetaan seuraavana päivänä ja uudet sidokset asetetaan. Lisäksi käytetään kompressiovaatetta, joka auttaa vähentämään turvotusta ja mustelmia ja jota voidaan käyttää 4-6 viikon ajan.

Potilas kokee jonkin verran epämukavuutta, punoitusta ja turvotusta heti puudutuksen häviämisen jälkeen. Toipumisaikana rasittavaa toimintaa on vältettävä vähintään 6 viikon ajan, mutta normaalit päivittäiset toiminnot voidaan yleensä aloittaa uudelleen 10 päivän kuluttua.

Plastiikkakirurgi neuvoo potilaalle nukkumisasentoja ja leikkaushaavojen hoitoa. Kävelyyn kannustetaan ensimmäisenä päivänä kotiutumisen jälkeen.

Noin 4 viikon ajan potilaan on yleensä käytävä klinikalla useita kertoja leikkauksen jälkeen seuraamassa paranemisprosessia.

Varotoimenpiteet

Vaikka vatsanpoistoleikkaus on yksinkertainen toimenpide, on tärkeää määrittää oikea toimenpide- tai hoitotaso ja antaa toimenpide, olipa kyseessä kirurginen tai ei-kirurginen toimenpide, pätevän ja asiantuntevan plastiikkakirurgin tehtäväksi.

Mahdollisen ehdokkaan on täytettävä tietyt kriteerit, jotta hän voi hyötyä toimenpiteestä:

 • Oltava tupakoimaton tai vähennettävä tupakointia ennen toimenpidettä.
 • Oltava laihtunut huomattavasti.
 • Löysä iho vartalon alaosassa.
 • Realistiset odotukset saavutettavista tuloksista.
 • Terveys on hyvä sekä fyysisesti että psyykkisesti.

Mitä voin odottaa vatsaleikkaukselta?

Tärkein hyöty vatsaleikkauksesta on päästä eroon löysästä ihosta ja rasvasta vyötärön, reisien ja pakaroiden ympäriltä. Koska kaikki ihmiset ovat erilaisia, vatsanpoistoleikkauksesta odotettavissa olevat tulokset voivat vaihdella henkilöstä toiseen:

 • Muotoiltu ja muotoiltu vatsa
 • Parempi itsetunto
 • Ylimääräinen iho, joka aiheutti ärsytystä, ihottumaa ja tulehduksia, poistetaan.
 • Painonpudotuksen tulokset näkyvät
 • Näytät ja tunnet itsevarmemmalta

Hyödynnä ILMAINEN arviointi!

Pyynnöstä ja
ilman minkäänlaisia velvoitteita.

Konsultointi 100 % ilmaista. Analysoimme tilanteesi, tarpeesi ja odotuksesi. Ja arvioimme tarvittavan budjetin : Lento + hotelli + taksi + hoito.

Prosessi pysyy aina täysin hallinnassasi. Täydellinen mielenrauha.

Kirjoittajasta

Émilie

Nimeni on Emilie Gervais, ja asun Istanbulissa, Turkissa. Olen lääketieteellinen kirjoittaja, jolla on laaja tieteellinen tietämys ja yli 15 vuoden kokemus syöpätutkimuksesta ja molekyylibiologiasta. Minulla on kokemusta kongressien järjestämisestä ja projektinhallinnasta. Minulla on kyky siirtää monimutkaisia lääketieteellisiä ja tieteellisiä käsitteitä erilaisille yleisöille eri medioiden avulla, mukaan lukien tämä verkkosivusto kirjoitusteni foorumina.

‍👩‍⚕ PYYDÄ ILMAINEN TARJOUS ➡️