Gynekomastian hinta Dubaissa

gynekomastia 1
Kirjoittanut Laurence

Gynekomastia Dubaissa palauttaa rintojen normaalin muodon ja koon. Päätavoitteena on litistää rinnat niin, että voit käyttää tiukkoja vaatteita itsevarmasti ja ilman häpeää.

ParasKlinikka.com tarjoaa tietoa gynekomastiasta Dubaissa ja auttaa sinua varaamaan leikkauksen päteviltä kirurgeilta. Tämä sisältö on tarkoitettu vain tiedoksi, eikä sen ole tarkoitus korvata lääkärin neuvoja.

Gynekomastia-leikkauksen hinta Dubaissa

Gynekomastialeikkaus maksaa Dubaissa keskimäärin 4 000 euroa. Tarpeistasi riippuen hinta voi vaihdella 2 300 eurosta 5 750 euroon.

ToimenpideHinta Dubai
Gynekomastia4000 €

Mikä on gynekomastia?

Kaksi viidestä miehestä kärsiigynekomastiasta ja uskoo sen olevan elinikäinen ongelma. Onneksi tätä vaivaa voidaan hoitaa yksinkertaisilla ja tehokkailla toimenpiteillä Dubaissa.

Hormonaaliset häiriöt tai rasvakertymät pahenevat joskus ja johtavat epänormaaleihin rintoihin miehillä. Tätä tilannetta kutsutaan gynekomastiaksi. Kyseessä on rintakudoksen turvotus, joka ei ole vakava lääketieteellinen ongelma. Siitä voi kuitenkin tulla monille miehille masennuksen syy.

Useimmat heistä harrastavat mieluummin paljon liikuntaa, mutta valitettavasti heitä ei ole tarpeeksi, jotta he selviytyisivät tästä ahdistuksesta nopeasti. Varmasti tällainen toiminta vaatii henkilöitä, jotka voivat odottaa kuukausia, jopa vuosia, ennen kuin he saavuttavat haluamansa tulokset. Nykyään kenelläkään ei ole niin paljon aikaa. Kaikki haluavat välittömän ratkaisun!

Jos kuitenkin haluat nopean ratkaisun suurentuneisiin miesrintoihin, tarvitset vain miesten rintojen pienennysleikkauksen eli gynekomastian Dubaissa, Abu Dhabissa ja Sharjahissa. Se on yksinkertainen ratkaisu halutun rintojen muodon ja lihaksikkaiden rintakehän ääriviivojen saavuttamiseksi.

Tavoite!

Tämä leikkaus kohdistuu ylisuurten rintojen juureen ja palauttaa ne normaaliin muotoonsa ja kokoonsa. Päätavoitteena on litistää rinnat niin, että voit käyttää tiukkoja vaatteita itsevarmasti ja ilman häpeää.

Gynekomastian tulokset Dubaissa:

Heti Dubaissa tehdyn leikkauksen jälkeen voit nähdä tulokset. Ne eivät kuitenkaan näytä aivan täydellisiltä, koska niissä on jonkin verran turvotusta ja arkuutta. Kuten kaikissa kauneusleikkauksissa, paranemisprosessi on tärkeä, jotta lopulliset seuraukset näkyvät. Enintään kymmenen päivän kuluttua rinnoissa on havaittavissa huomattava muutos, ja arvet ovat tuskin näkyvissä ja haalistuvat ajan myötä.

Huomaa, että tämä rintojen pienennysleikkaus antaa pysyvän tuloksen, kunnes lihot tulevina vuosina.

Hyödyt:

Voit nauttia kiinteämmistä, muodokkaammista ja lihaksikkaammista rinnoista ja paremmasta itseluottamuksesta. Tämä kohotus on pakko tehdä,

 1. Poistaa fysiologisen ahdistuksen
 2. Antaa pysyviä tuloksia
 3. Mahdollistaa toiminnan vapauden
 4. Parantaa seksielämää ja pukeutumismahdollisuuksia

Ihanteellinen ehdokas:

Kuka tahansa mies, joka tuntee itsensä epävarmaksi suurista rinnoistaan, voi valita tämän leikkauksen. Varmista kuitenkin, että terveydentilasi on vakaa ja ihosi kimmoisa ollaksesi hyvä ehdokas. Lääkärit suosittelevat yleensä verikokeita, jotka ovat tärkein avain lääketieteelliseen arviointiin. Paremman ymmärryksen saamiseksi lue lisäksi seuraavat kriteerit,

 1. Ehdokkaan rintojen kehityksen on oltava vakaa.
 2. Edellyttäen, että uhri on henkisesti valmis parantamaan rintojensa muotoa leikkauksella.
 3. Hyytymishäiriöistä ja muista infektioista kärsivien henkilöiden on ensin saatava lääketieteellistä apua.

Valmistelu:

Sen jälkeen, kun on varmistettu, että olet hyvä ehdokas toimenpiteeseen, suositellaan vahvasti etukäteen tapahtuvaa kuulemista kirurgin kanssa. Tässä tapaamisessa sinulle annetaan kaikki yksityiskohdat toimenpiteestä sekä tarkka kuva siitä, mitä sinua odottaa hoitopäivänä.

Pidä tuolloin mielessäsi yksi asia. Omaksu terveelliset elämäntavat välttämällä tupakointia ja alkoholijuomia. Vältä myös verenvuotoriskiä lisääviä lääkkeitä ja noudata kaikkia lääkärin antamia ohjeita siitä, mitä saa syödä ja mitä ei saa syödä.

Gynekomastia-tekniikat:

Gynekomastia Dubaissa, hyväksytty ympäröivän rasvan, rauhaskudoksen tai rauhaskudoksen poistaminen rinnasta miesten rintojen epätavallisen sijainnin hoitamiseksi. Tämän leikkauksen tekniikat sisältävät :

 1. Rasvaimu
 2. Kirurginen poisto

Menettely:

Gynekomastia Dubaissa suoritetaan yleensä yleis- tai paikallispuudutuksessa ja kestää 2-3 tuntia toimenpiteen monimutkaisuudesta riippuen.

Leikkauksen aikana Dubaissa toimiva kirurgi tekee pienen viillon areolojen lähelle ja asettaa kanyylin jäykkien rasvataskujen imemiseksi pois. Myöhemmin viillot suljetaan ilman näkyviä arpia, sillä kyseessä on minimaalisesti invasiivinen toimenpide. Näin yleensä tapahtuu, kun valitset rasvaimuleikkauksen Dubaissa.

Toisaalta, kun valitset kirurgisen poistoleikkauksen, lääkärit poistavat ylimääräisen rasvan rinnoista alemman puoliskon mahdollisen viillon kautta ja palauttavat ne turvallisesti luonnolliseen muotoonsa.

Katso myös: Gynekomastian hinta Turkissa

Potilaan terveydentilasta ja rintojen kunnosta riippuen neuvotaan asianmukainen toimintatapa. Joskus tehdään molemmat toimenpiteet.

Leikkauksen jälkeen huomioon otettavia asioita :

Gynekomastian jälkeen rinnat peitetään sidoksilla, ja tästä syystä leikkaustakkia on käytettävä jonkin aikaa. Hoidettuun kohtaan voidaan kiinnittää pieni putki veren ja nesteiden poistamiseksi. Tämä on paikallaan ainakin kaksi ensimmäistä päivää.

Tämän leikkauksen toipumisaika on kaksi viikkoa, mutta useimmat potilaat palaavat normaaliin arkeen 4-5 päivän kuluttua. Tosin 8-10 päivän kuluttua leikkauksesta potilaiden on palattava klinikalle ompeleiden poistoa varten. Kipu leikkauksen jälkeen on siis yleistä. Voit ottaa määrättyjä kipulääkkeitä sen lievittämiseksi. Sujuvan ja nopean toipumisajan takaamiseksi lääkärit suosittelevat yleensä..,

 1. Nuku suoraan
 2. Vältä kuumia kylpyjä
 3. Käytä löysiä vaatteita
 4. Pysy nesteytettynä
 5. Tue rintoja tietyillä liiveillä

Hyödynnä ILMAINEN arviointi!

Pyynnöstä ja
ilman minkäänlaisia velvoitteita.

Konsultointi 100 % ilmaista. Analysoimme tilanteesi, tarpeesi ja odotuksesi. Ja arvioimme tarvittavan budjetin : Lento + hotelli + taksi + hoito.

Prosessi pysyy aina täysin hallinnassasi. Täydellinen mielenrauha.

Kirjoittajasta

Laurence

Nimeni on Laurence Tung. Olen lääketieteellinen kirjoittaja, jolla on tieteellistä tietoa useilta aloilta. Olen viime aikoina käsitellyt terapeuttisia alueita, kuten reumatologiaa ja hyperkolesterolemiaa. Minulla on myös asiantuntemusta genomiikan, epigenetiikan, molekyylibiologian ja biokemian alalla. Autan tätä verkkosivustoa julkaisemaan laadukkaita artikkeleita lääketieteellisestä matkailusta.

‍👩‍⚕ PYYDÄ ILMAINEN TARJOUS ➡️