Lumineers hammasviilut Tunisiassa

hammasviilun hinta 1
Kirjoittanut Laura

Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää Tunisian valaisimista! Mikä on keskimääräinen hinta Tunisiassa? Neuvomme onnistuneeseen lumineers-viilutukseen Tunisiassa.

ParasKlinikka.com kertoo sinulle Lumineers-hammasviilujen käytöstä Tunisiassa ja auttaa sinua varaamaan leikkauksen pätevien kirurgien kanssa. Tämä sisältö on tarkoitettu vain tiedoksi, eikä sen ole tarkoitus korvata terveydenhuollon ammattilaisen neuvoja.

Lumineers-hammasviilujen hinta Tunisiassa

Lumineers-hammasviilujen keskimääräinen hinta Tunisiassa on 370 euroa. Tarpeistasi riippuen hinta voi vaihdella 300 eurosta 440 euroon.

ToimenpideHinta Tunisia
Lumineers hammasviilu370 €

Mikä on Lumineers-hammasviilu?

Lumineers on suuri nimi viilujen alalla, ja se on saanut mainetta markkinointinsa ja tarjoamansa tuotteen laadun ansiosta.

Lumineers-viilujen kauneus on siinä, että ne voidaan liimata hampaan pintaan pikemminkin kuin tekokynsi. Hammasta ei tarvitse “valmistella” – eli hammaskiillettä ei tarvitse poistaa – viilun asettamista varten. Innokkaat potilaat pitävät sitä viilujen kultaisena standardina ja pyytävät nimeltä Lumineers-viiluja.

Kaikki potilaat eivät kuitenkaan ole hyviä ehdokkaita Lumineers-viiluille. Kokemukseni mukaan yksi kymmenestä potilaasta on ehdokkaana ilman esivalmisteluja tehtäviin viiluihin ja kuusi kymmenestä potilaasta on ehdokkaana minimaalisesti esivalmisteltaviin viiluihin.

Kuka on hyvä ehdokas Lumineers-viilujen käyttäjäksi?

No-prep- ja minimal-prep-viilut sopivat vain potilaille, joilla on terveet hampaat ja jotka haluavat lisätä hymynsä volyymia. Tällaisia potilaita voivat olla esimerkiksi potilaat, joilta on poistettu hampaat tai joilla on huomattavia hammasvälejä.

Viilut ovat additiivinen toimenpide, ja ohuimmatkin viilut lisäävät hampaan tilavuutta. Koska laminaatit vaativat vain vähän tai ei lainkaan valmistelua, niiden lisääminen jo valmiiksi täyteen hymyyn antaa tilavuutta ja esteettistä ilmettä. Tämä voi näyttää luonnottomalta ja synnyttää Hollywood-hymyn, jota monet ihmiset yrittävät välttää.

Lue myös: Hammasviilujen hinta Turkissa

Voinko parantaa hymyäni ilman Lumineereja?

Kun näen Lumineersista kiinnostuneita potilaita, kyse ei ole niinkään siitä, että he haluaisivat Lumineersia. Pikemminkin he haluavat parantaa hymyään kosmeettisen hammaslääketieteen avulla. Lumineerit ovat vain nimi, jonka he tuntevat.

DURAthin-viilut ovat toinen tuotemerkki, jota käytämme usein käytännössämme valmistelemattomiin ja minimaalisen valmistelun viiluihin. Kokemukseni mukaan DURAthin-viilut tarjoavat luonnollisemman hymyn ja samat edut kuin Lumineers-viilut.

Potilaille, joilla on reikiä ja reikiintymistä ja jotka eivät ole ehdokkaita minimaalisen valmistelun viilujen käyttöön, voimme parantaa hymyä myös muilla kosmeettisilla toimenpiteillä. Kruunujen ja viilujen yhdistelmällä voidaan tarjota samaa estetiikkaa kuin Lumineers-viilut, mutta monimutkaisemman kosmeettisen toimenpiteen tuoma vahvuus.

Jos et kuitenkaan ole vielä saavuttanut hampaiden terminaalivaihetta, yhden päivän hymyä ei suositella. On monia muita vaihtoehtoja, joita voit tutkia ennen kuin pääset sinne, mikä mahdollistaa ennustettavamman hoitojakson ja paremmat tulokset.

Hyödynnä ILMAINEN arviointi!

Pyynnöstä ja
ilman minkäänlaisia velvoitteita.

Konsultointi 100 % ilmaista. Analysoimme tilanteesi, tarpeesi ja odotuksesi. Ja arvioimme tarvittavan budjetin : Lento + hotelli + taksi + hoito.

Prosessi pysyy aina täysin hallinnassasi. Täydellinen mielenrauha.

Kirjoittajasta

Laura

Nimeni on Laura. Olen työskennellyt lääketieteellisenä ja tieteellisenä kirjoittajana vuodesta 2004. Yli 15 vuoden kokemuksen ansiosta minulla on laaja asiantuntemus monenlaisten asiakirjojen, kuten tieteellisten ja lääketieteellisten tutkimusartikkeleiden ja konferenssijulkaisujen kirjoittamisesta, kääntämisestä ja muokkaamisesta.

‍👩‍⚕ PYYDÄ ILMAINEN TARJOUS ➡️