Koeputkihedelmöitys Turkissa

koeputkihedelmöityksen hinta e16166019275 1
Kirjoittanut Kevin

IVF (koeputkihedelmöitys) on Turkissa käytetty avusteinen lisääntymismenetelmä, jota käytetään lapsettomuuden hoitoon hedelmöittämällä naisen kehon ulkopuolella ja siirtämällä yksi tai useampi alkio kohtuun.

ParasKlinikka.com kertoo sinulle turkkilaisesta koeputkihedelmöityksestä ja auttaa sinua varaamaan leikkauksen pätevien kirurgien kanssa. Tämä sisältö on tarkoitettu vain tiedoksi, eikä sen ole tarkoitus korvata terveydenhuollon ammattilaisen neuvoja.

Kuinka paljon koeputkihedelmöitys maksaa Turkissa?

Keskimääräinen IVF-menetelmän hinta Turkissa Istanbulissa on 2 200 euroa. Tarpeistasi riippuen hinta voi vaihdella 2 000 eurosta 2 700 euroon.

ToimenpideHinta Turkki
Koeputkihedelmöitys2200 €

Lisääntymisvaikeudet saavat monet pariskunnat turvautumaan MAP-menetelmään (Medically Assisted Reproduction, lääketieteellisesti avustettu lisääntyminen ) täyttääkseen lapsitoiveensa. Euroopassa vallitsevat kohtuuttomat hinnat ja jatkuvasti kasvavat viivästykset saavat tulevat vanhemmat etsimään nopeampia ja helpommin lähestyttäviä ratkaisuja.

Nykyään IVF Turkissa (In Vitro Fertilisation) on ensisijainen vaihtoehto kiistattomien etujensa ansiosta.

Mikä on koeputkihedelmöitys?

In vitro -hedelmöitystä (IVF) käytetään lapsettomuuden hoitoon Turkissa. Se on aputekniikka, jonka avulla hedelmättömät parit voivat tulla terveen lapsen vanhemmiksi. Turkkilaiset IVF-klinikat tunnetaan kaikkialla maailmassa moitteettomasta palvelustaan ja korkeatasoisesta lapsettomuushoidosta.

Miksi valita IVF Turkissa?

Syitä on monia:

  • Turkkilaiset lääkärit työskentelevät nykyaikaisissa laitoksissa, joissa onnistumisprosentti on jopa 75 prosenttia;
  • Turkissa on yli 140 IVF-klinikkaa, erityisesti Istanbulissa, Ankarassa, Izmirissä ja Antalyassa;
  • Klinikat on varustettu uusimmalla tekniikalla ja ne noudattavat terveys- ja turvallisuusstandardeja. Ne ovat ISO 9001 -sertifioituja ja JCI (Joint Commission International) -akkreditoituja;
  • Nopeat läpimenoajat. Muutama viikko, kun se Euroopassa on keskimäärin puolitoista vuotta;
  • Hallinnolliset muodollisuudet ovat yksinkertaisia, sillä ne ovat samat kuin matkailijoille;
  • IVF-kustannukset Turkissa ovat 60 prosenttia alhaisemmat kuin Euroopassa.

IVF:n onnistumisprosentti Turkissa

Luonnollisen hedelmöityksen onnistumisprosentti on 25 prosenttia 20-30-vuotiailla nuorilla pareilla. IVF:n keskimääräinen onnistumisprosentti Euroopassa on alhaisempi, 20,3 % yritystä kohden.

Turkissa onnistumisprosentti on :

  • 40-50 prosenttia alle 40-vuotiaiden parien kohdalla, ja alle 35-vuotiaiden naisten kohdalla se nousee 65 prosenttiin ja jopa 71 prosenttiin;
  • 25-30 prosenttia yli 40-vuotiailla pareilla ja 54 prosenttia 40-45-vuotiailla naisilla.

Minkä IVF-menetelmän valitsisin Turkissa?

MAP-menetelmiä on erilaisia. Lääkärin tehtävänä on valita sinulle sopiva menetelmä ikäkriteerien ja pariskunnan lapsettomuuden syitä arvioivien testien tulosten perusteella.

Kenelle IVF sopii?

IVF Turkissa on erittäin tehokas lääketieteellinen ratkaisu hedelmättömyysongelmiin yli 40-vuotiailla naisilla ja/tai naisilla, joilla on tiettyjä ominaisuuksia: heikentynyt munasarjojen toiminta, vaurioituneet tai tukkeutuneet munanjohtimet, kohdun kohdun kohdunsuu, kohdun polyypit jne. IVF:ää voidaan käyttää myös isän heikon tai riittämätön siittiöiden määrän korvaamiseen.

Kuten muuallakin, IVF:n – ja kaikki muutkin MAP-menetelmät – suorittaa Turkissa moniammatillinen lääkäriryhmä, johon kuuluu gynekologi, psykologi, embryologi, biolääketieteen asiantuntijoita ja tietysti sairaanhoitajia ja hoitajia.

IVF:n käsite

“In vitro” on latinaa ja tarkoittaa “lasissa”, eli “koeputkessa” tapahtuvaa hedelmöitystä. Tämän vuoksi ensimmäisiä IVF:n jälkeen syntyneitä lapsia pidettiin “koeputkilapsina”. Tarkoituksena on jäljentää laboratoriossa hedelmöittymisprosessi “in vivo” eli “elävien organismien sisällä”.

Onnistumismahdollisuuksien lisäämiseksi lääkäri kerää hormonihoidon jälkeen useita naisen sukusoluja eli munasoluja. Hormonihoito on suunniteltu stimuloimaan munasarjoja, mikä lisää munasolujen tuotantoa. Samaan aikaan, kun aika koittaa, tuleva isä kerää siittiöitään (miespuoliset sukusolut) masturboimalla klinikan tiloissa.

Munasolut asetetaan inkubaattoriin, jota kutsutaan Petrimaljaksi, ja niitä ympäröi noin 100 000 siittiöitä. Tämä ympäristö jäljittelee luonnollisia lämpötilaolosuhteita sekä hapen ja hiilidioksidin läsnäoloa ja painetta. Kameran avulla seurataan sukusolujen välistä vuorovaikutusta ja niiden kehitystä.

Päivän kuluttua lääkärit tunnistavat, mitkä munasolut ovat hedelmöittyneet. Ne pysyvät inkubaattorissa 2-5 vuorokautta, ennen kuin ne istutetaan kohtuun, kun embryologin mielestä aika on oikea.

Lue erikoisraporttimme: IVF PGD ja vauvan sukupuolen valinta Turkissa

Muut lääketieteellisesti avustetun lisääntymisen menetelmät

Koska turkkilainen lääketiede on tutkimuksen kärjessä, kaikenlaiset MAP-menettelyt ovat mahdollisia Turkissa.

Sytoplasmasisäinen spermainjektio – ICSI

Sytoplasmasisäinen spermainjektio soveltuu erityisesti isille, joilla on riittämätön siittiöiden tuotanto ja/tai heikentynyt liikkuvuus.

Injektio tapahtuu tehokkaan mikroskoopin alla. Embryologi jäljittelee siittiöiden luonnollista tunkeutumista munasolun kromosomeja ympäröivään sytoplasmaan. Tätä varten sen on läpäistävä follikkelisolut, zona pellucida ja sitten munasolua suojaava plasmakalvo. Uroksen sukusolu valitaan parhaiden alkioiden joukosta onnistumisen mahdollisuuksien lisäämiseksi.

Suurennettu spermainjektio – IMSI

Suurennettu spermainjektio tunnetaan myös nimellä SICSI (Scored Intra Cytoplasmic Sperm Injection). Tämä uusin MAP-menetelmä on jopa ICSI:tä tehokkaampi isille, jotka kärsivät vakavista spermavaurioista. Siinä käytetään samaa periaatetta, mutta entistä tehokkaammalla mikroskoopilla, jonka avulla siittiöt voidaan valita entistäkin tarkemmin.

IMSI:n avulla voidaan erityisesti sulkea pois siittiöt, joiden päässä on vakuoleja. Nämä pienet kraatterit ovat itse asiassa merkki liian pirstoutuneesta DNA:sta, joka haittaa alkion elinkelpoisuutta.

Kohdunsisäinen keinosiemennys – IUI

Kohdunsisäisessä keinosiemennyksessä ei käydä läpi koeputkihedelmöitysvaihetta, vaan se ruiskutetaan suoraan kohtuun. Siittiöt valitaan ja ruiskutetaan hedelmöittymisen kannalta ihanteellisella hetkellä.

Tämä tekniikka on tarkoitettu pääasiassa alle 35-vuotiaille naisille, sillä onnistumisprosentti laskee alle 12 prosenttiin tämän iän jälkeen.

Miten IVF tehdään Turkissa?

IVF Turkissa tapahtuu useassa vaiheessa.

1 – IVF:ää edeltävät testit Turkissa

Lääkäreiden ensimmäinen tehtävä on selvittää lapsettomuuden syyt, jotta voidaan määrittää sopivin MAP-menetelmä. Eri testien tuloksista riippuen lääkäri voi määrätä lääkekuurin tietyn ruokavalion lisäksi.

Sperman arviointitesti

Siittiöiden arviointitestillä selvitetään, ovatko isän siittiöt vastuussa siitä, että nainen ei pääse raskaaksi. Testeissä pyritään arvioimaan siittiöiden tiheys ja liikkuvuus.

Progesteronitesti

Progesteroni on terveen raskauden kannalta välttämätön hormoni. Testillä varmistetaan, että sitä tuotetaan kuukautiskierron toisella puoliskolla ovulaation jälkeen.

Prolaktiinitesti

Prolaktiini on maidontuotannolle välttämätön hormoni. Jos sitä kuitenkin esiintyy liikaa, se voi häiritä sikiön kehitystä.

Munasarjojen reservitesti

Munasarjojen reservitestissä otetaan verinäyte, jossa analysoidaan hormoneja munasarjojen tuottamien munasolujen määrän arvioimiseksi.

Emättimen läpäisykykytesti

Munanjohtimien läpäisykokeessa tutkitaan munanjohtimien läpäisykykyä ultraäänitutkimuksessa.

Tartuntatautien seulontatestit

Erilaisten tartuntatautien seulonta on tärkeää sekä äidin että lapsen komplikaatioiden välttämiseksi. Näihin kuuluvat B-hepatiitin, vihurirokon, klamydian, vesirokon ja HIV:n seulonta.

2 – Munasarjojen stimulointi

Munasarjojen stimulaatio auttaa elimiä tuottamaan useita munasoluja tavanomaisen yhden sijaan. Hoitoa on seurattava kuukautiskierron alusta alkaen siihen asti, kunnes munasolut on puhkaistu.

3 – Munasolujen punktio

Munasolut punktioidaan 36 tuntia GnRH- tai hCG-hormonien injektion jälkeen, ovulaation aikaan. Punktio tehdään emättimen kautta ultraääniohjauksessa, ja se kestää keskimäärin viisitoista minuuttia.

Gynekologi poistaa munarakkulanesteet ja antaa ne biologille, joka ottaa munasolut ennen niiden sijoittamista inkubaattoriin.

4 – Inseminaatio

Siittiöt sijoitetaan inkubaattoriin. ICSI:n tai IMSI:n tapauksessa käytetään vain yhtä urospuolista sukusolua, joka viedään suoraan munasoluun.

5 – Alkion siirto

2-5 päivän kuluttua embryologi ottaa koeputkihedelmöityksellä saadut alkiot. Siirrettävien alkioiden määrä riippuu vanhempien valinnasta, ja se voi olla enintään kolme alkiota. Alkioita, joita ei istuteta, voidaan pakastaa tai lasittaa ja säilyttää nestemäisessä typessä -196 °C:ssa. Vanhemmat voivat harkita uutta siirtoa, jos siirto epäonnistuu tai jos kyseessä on uusi raskaus.

6 – Raskaus

Raskaus jatkuu normaalisti. Alkionsiirtoa seuraavien kahden viikon aikana yksi tai useampi alkio kuoriutuu ja siirtyy kohdun limakalvoon. Tämän jälkeen otetaan verikoe, jolla vahvistetaan, että prosessi on onnistunut.

Raskaana olevalle naiselle määrätään sen jälkeen hoito, joka kestää kahdeksanteen raskausviikkoon saakka. Tulevalle äidille tehdään koko raskauden ajan verikokeita ja ultraäänitutkimuksia, joilla varmistetaan, että sikiö kehittyy asianmukaisesti.

Jos raskaus epäonnistuu, hormonihoito lopetetaan. Gynekologin tehtävänä on määrittää päivämäärä uudelle istutukselle, jossa käytetään pakastettuja tai lasitettuja ylimääräisiä alkioita.


Jos sinulla on vaikeuksia päättää, voimme auttaa sinua onnistumaan toimenpiteessä edullisesti.

Hyödynnä ILMAINEN arviointi!

Pyynnöstä ja
ilman minkäänlaisia velvoitteita.

Konsultointi 100 % ilmaista. Analysoimme tilanteesi, tarpeesi ja odotuksesi. Ja arvioimme tarvittavan budjetin : Lento + hotelli + taksi + hoito.

Prosessi pysyy aina täysin hallinnassasi. Täydellinen mielenrauha.


Kirjoittajasta

Kevin

Olen Kevin, sivuston perustaja. Henkilökohtainen matkani on saanut minut ymmärtämään, kuinka tärkeää on olla hyvin perillä ennen kosmeettisia, hammas-, hius- tai lisääntymislääketieteellisiä toimenpiteitä. Tänään haluan auttaa lääkärimatkaa harkitsevia tarjoamalla heille tietoa toimenpiteistä, niiden kustannuksista, valmistelusta ja leikkauksen jälkeisestä seurannasta. Vaikka artikkelini on kirjoitettu erittäin huolellisesti, ne eivät millään tavalla korvaa terveydenhuollon ammattilaisen henkilökohtaisia ​​neuvoja. Kutsun sinut löydämään tarinaani ymmärtääksesi lähestymistapaani paremmin.


‍👩‍⚕ PYYDÄ ILMAINEN TARJOUS ➡️