Nenän rekonstruktio Turkissa

nenän rekonstruktio 1
Kirjoittanut Maria

Nenän korjausleikkaus Turkissa on kirurginen toimenpide, jolla korjataan tai muokataan nenän vikoja. Nenän rekonstruktion päätavoitteena on saavuttaa kasvojen harmonia.

ParasKlinikka.com tarjoaa tietoa nenän rekonstruktiosta Turkissa ja auttaa sinua varaamaan leikkauksen pätevien kirurgien kanssa. Tämä sisältö on tarkoitettu vain tiedoksi, eikä sen ole tarkoitus korvata lääketieteen ammattilaisen neuvoja.

Kuinka paljon nenänkorjaus maksaa Turkissa?

Nenäleikkaus maksaa Turkissa Istanbulissa keskimäärin 2 700 euroa. Tarpeistasi riippuen hinta voi vaihdella 2 500 eurosta 2 900 euroon.

ToimenpideHinta Turkki
Nenän korjausleikkaus2700 €

Mikä on nenän korjausleikkaus?

Ihmiset ottavat katsekontaktia keskustelun aikana, mutta joskus jokin muu kasvojen osa herättää huomiota, todennäköisesti nenä. Monilla ihmisillä on ongelmia nenänsä kanssa, joko esteettisesti tai toiminnallisesti.

Nenän korjausleikkaus Turkissa on kirurginen toimenpide, jolla korjataan tai muotoillaan nenän vikoja. Nenän rekonstruktion päätavoitteena on saavuttaa kasvojen harmonia. Rekonstruktiolla voidaan kuitenkin myös ehkäistä nenän toiminnallisia ongelmia, jotka johtuvat nenän väliseinän liiallisesta kireydestä tai poikkeamasta.

Nenän rekonstruktio Istanbulissa yksinkertaisesti muotoilee nenän uudelleen pienemmän ja pyöreämmän nenän luomiseksi. Nenäleikkaus Turkissa on nykyään hyvin suosittua, sillä Turkissa on tarjolla nenäleikkauksia, jotka suorittavat parhaat nenäleikkauskirurgit hyvin varustetuissa terveydenhuoltolaitoksissa. Ulkomailla tehtävällä nenänleikkauksella on monia etuja, jotka vaihtelevat edullisista hinnoista erittäin tyydyttäviin nenäleikkaustuloksiin.

Nenäleikkauksia voidaan tehdä vain yhteen nenän osaan tai koko nenään. Toisin sanoen ehdokkaat, joilla on roikkuva nenä, voivat olla tyytyväisiä nenänkohotukseen, joka tunnetaan myös nimellä nenänkärjen leikkaus.

Tapauksissa, joissa nenässä on kyttyrä, suuret sieraimet tai leveät siivet, kirurgin on suoritettava useampi kuin yksi toimenpide käyttäen eri nenäleikkaustekniikoita. Vaatimuksista ja käytetystä tekniikasta riippuen nenäleikkaus Turkissa kestää 1-4 tuntia, ja se tehdään yleisanestesiassa.

Katso myös: Toissijainen nenäleikkaus Turkissa

Nenän korjausleikkaustekniikat Turkissa

Nenänkorjauskirurgien on suunniteltava jokaiselle potilaalle yksilöllinen nenäleikkaus, koska heillä on erilaiset tarpeet ja odotukset. Fyysisen tutkimuksen jälkeen kirurgi voi yksinkertaisesti ymmärtää, mikä nenäleikkausmenetelmä ja -tekniikka olisi tehokkain.

Turkissa käytetään tällä hetkellä kolmea päämenetelmää nenän rekonstruktiossa, joista jokainen kohdistuu eri olosuhteisiin:

Suljettu nenäleikkaus:

Tämä on kirurgien ja potilaiden eniten suosima nenäleikkaustekniikka, sillä sen suurena etuna on, ettei siitä jää näkyvää arpea nenäleikkauksen jälkeen. Leikkausalueelle pääsee sieraimien kautta, joten ulkoisia viiltoja ei tarvitse tehdä.

Avoin nenäleikkaus:

Tässä tekniikassa käytetään samoja viiltoja kuin Turkissa tehtävässä suljetussa nenäleikkauksessa, mutta lisäksi tehdään ylimääräinen viilto nenän ulkopuolelle sieraimia erottavaan kudokseen. Tekemällä tämän ylimääräisen viillon nenänkorjauskirurgi pystyy kuorimaan nenän ihoa ja paljastamaan täysin nenän sisäisen rakenteen, mikä mahdollistaa paremman näkyvyyden ja tarkemman työskentelyn.

Nenäleikkaus:

Nenäleikkauksen päätavoitteena on parantaa nenän toimivuutta ja ulkonäköä. Tässä nenäleikkaustekniikassa käytetään pieniä viiltoja, jotka tehdään sieraimien sisäpuolelle. Nenän väliseinää voidaan muokata hengitysvaikeuksien ja vinojen nenäsiltojen korjaamiseksi.

Nenänkorjausleikkaus tehdään useimmiten avoimella tekniikalla, koska kirurgi pääsee näin paremmin käsiksi leikkaukseen, erityisesti monimutkaisissa tapauksissa. Kunkin tapauksen kannalta paras tekniikka päätetään turkulaisten kirurgien konsultaatiossa.

Katso myös: Etninen nenäleikkaus Turkissa

Turkissa tehtävän nenän korjausleikkauksen edut

Niille, jotka suunnittelevat nenäleikkausta ulkomailla, hoitopakettisi sisältää kaiken, mitä tarvitset Turkissa suoritettavan nenän rekonstruktion aikana, ja saat parhaan hintatakuun:

 • Ilmainen fyysinen konsultaatio
 • Nenäleikkaus
 • 6 yön majoitus neljän tähden hotellissa
 • 1 yö sairaalassa
 • Kuljetukset lentokentän ja hotellin välillä yksityisautolla
 • Henkilökohtainen isäntä
 • Erityisalennus ryhmille
 • Säännölliset tarkastukset ja seuranta

Yhä useammat potilaat eri puolilta maailmaa valitsevat nenän korjausleikkauksen Turkissa.

Leikkauksen jälkeinen seuranta

Toipuminen nenäleikkauksesta on hidasta ja vaativaa. Heti Turkissa suoritetun nenäleikkauksen jälkeen heräät nenäsi nenäsi päälle kiinnitetty nenäsuojus ja sen sisällä nenätamponi, riippuen käytetystä nenäleikkaustekniikasta. Nenätamponi poistetaan yleensä kaksi päivää myöhemmin, kun taas nenäsuojus pidetään paikoillaan vähintään viikon ajan.

Potilaat voivat tuntea lievää kipua erityisesti kolmena ensimmäisenä päivänä leikkauksen jälkeen. Mustelmat ja turvotus ovat myös melko yleisiä nenäleikkauksesta toipumisen aikana. Suurin osa mustelmista ja turvotuksesta häviää ensimmäisen kuukauden aikana, mutta kestää kuitenkin noin vuoden, ennen kuin potilaat ovat täysin toipuneet nenäleikkauksesta.

Nenäleikkauksen tulokset Turkissa

Nenäleikkaus voi olla työläs, sillä kudokset tarvitsevat huomattavan pitkän ajan sopeutuakseen uuteen nenäluun muotoon. Vaikeimmissa tapauksissa nenäleikkauksen tulokset voivat olla jossain määrin havaittavissa, mutta on myös todennäköistä, että nenä näyttää lähes identtiseltä heti Turkissa suoritetun nenäleikkauksen jälkeen. Nenän muoto paranee edelleen ensimmäisen vuoden loppuun asti nenäleikkauksen jälkeen. Kun turvotus vähenee, potilas huomaa, että nenä on pienempi ja symmetrinen ja että kuoppa on poissa.

 • Kasvojen yleiset mittasuhteet paranevat
 • Itsetunnon ja itseluottamuksen paraneminen
 • Kyky hengittää helposti

Nenäleikkauksen jälkeen potilaat saavat itseluottamuksensa takaisin, ja leikkaus muuttaa heidän elämäänsä, erityisesti septoplastisen leikkauksen läpikäyneiden potilaiden. Nenäleikkauksen tulokset ovat parhaiten havaittavissa vähintään kuukauden kuluttua. Tyytyväisyyden uuteen kasvojen osuuteen pitäisi kasvaa edelleen, samoin toipumisen.

Turkki on yksi suosituimmista maista nenänleikkauksen kustannusten osalta, kiitos sen maineikkaan lääketieteellisen henkilökunnan, vuosittain suoritettavien leikkausten suuren määrän, luonnollisten tulosten, edullisten hintojen ja lääketieteellistä turismia koskevien hallituksen kannustimien ansiosta.

Mikä on septorhinoplastia?

Onko sinulla yleensä kuiva suu ja kuorsaatko? Onko sinun vaikea tai mahdoton hengittää nenän kautta? Jos näin on, saatat tarvita nenäleikkausta, tarkemmin sanottuna “septorhinoplastiaa”. Septorhinoplastian merkitys; Septorhinoplastia on leikkaus, jossa korjataan sekä nenäsi (rhinoplastia) että nenän väliseinäsi (septoplastia). Väliseinä on pieni kudosseinä, joka erottaa sieraimesi toisistaan.

Saatat tarvita septorhinoplastiaa, jos sinulla on epätyypillinen nenän väliseinän siirtymä eli väliseinän poikkeama. Saatat miettiä, mitä poikkeava väliseinä tarkoittaa. Nenän väliseinän poikkeama syntyy, kun nenän sisäpuolella oleva nenän seinämä on taittunut tai kaareva, jolloin osa ilmasta ei pääse kulkemaan nenän läpi.

Septorinoplastia voi olla tarpeen myös, jos nenäsi on epämuodostunut vamman, esimerkiksi trauman, vuoksi. Tähän leikkaukseen voivat osallistua myös ihmiset, jotka haluavat entistä viehättävämmän nenän.

Leikkaus voidaan tehdä myös aikaisempaan nenäleikkaukseen liittyvien ongelmien korjaamiseksi. Septorhinoplastian avulla voit hengittää helpommin ja saada houkuttelevamman nenän.

Septorhinoplastian tekniikat

Turkissa on kaksi lähestymistapaa septorhinoplastiaan;

 • Avoin lähestymistapa: İstanbulissa tehdään yleensä avoin septorhinoplastia, jotta lääkäri pääsee helpommin käsiksi leikattavaan alueeseen. Avoimessa lähestymistavassa tehdään viilto koko columellan leveyteen ja ihoa nostetaan, jolloin näkyvyys on parempi ja täydellisyys lisääntyy. Tällä lähestymistavalla on monia etuja, koska kirurgi pääsee käsiksi koko nenän rakenteeseen, myös kärkeen. Tämä lähestymistapa on usein tarpeen osana septorinoplastian tarkistusta kirurgisten virheiden tai muiden esteettisten tai rakenteellisten ongelmien korjaamiseksi. Tätä lähestymistapaa voidaan käyttää myös potilaille, jotka tarvitsevat laajempaa nenän rekonstruktiota.
 • Suljettu lähestymistapa: Tämä tehdään yleensä siten, että muutettaviin alueisiin mennään sieraimen sisäpuolelta. Suljettu septorinoplastia voi soveltua pieniin korjauksiin ja muutoksiin. Tämä lähestymistapa on vähemmän invasiivinen, mikä tarkoittaa lyhyempää paranemisaikaa ja vähemmän turvotusta. Koska viillot tehdään sieraimen sisäpuolelle, näkyvää arpea ei jää. Suljettu septorinoplastia tehdään yleensä potilaille, jotka tarvitsevat vain pientä nenän kärjen korjausta.

Septorhinoplastia Turkissa

Plastiikkakirurgiasta Turkissa on tullut erittäin suosittua, erityisesti septorhinoplastiasta, koska turkkilaiset kirurgit ovat erittäin kokeneita, erityisesti septorhinoplastiaan erikoistuneet kirurgit.

On todistettu, että turkkilaiset plastiikkakirurgit pystyvät syvällisen tietämyksensä ansiosta saavuttamaan luonnollisia tuloksia septorhinoplastiassa. Istanbulissa suoritetun septorhinoplastian jälkeen potilaamme nauttivat kävelystä kaupungilla, sillä ostokset Istanbulissa ovat erittäin edullisia, samoin kuin septorhinoplastian kustannukset.

Septorhinoplastia-leikkaus Turkissa kestää yleensä 1-2 tuntia, ja se tehdään yleisanestesiassa. Jälkihoitopalvelumme on käytettävissäsi 24 tuntia vuorokaudessa, 7 päivää viikossa Turkissa oleskelusi aikana, jos sinulla on kipuja tai epämukavuutta septorhinoplastian jälkeen.

Turkissa suoritettavan septorhinoplastian edut

Hoitopaketti, jonka saat septorhinoplastiaa varten Istanbulissa, sisältää kaiken tarvitsemasi, ja siihen sisältyy parhaan hinnan takuu:

 • Ilmainen konsultaatio
 • Septorhinoplastiaoperaatio yhden Istanbulin parhaiden kirurgien kanssa
 • Majoitus 4 tähden hotellissa 6 yötä
 • 1 yö sairaalassa
 • Kaikki kuljetukset yksityisautolla
 • Henkilökohtainen isäntä
 • Erityisalennus ryhmille
 • Ilmainen tarkastus ja säännöllinen seuranta
 • Fyysinen seuranta Yhdistyneessä kuningaskunnassa

Toipuminen, tulokset ja kustannukset septorhinoplastiasta Turkissa

Toipuminen septorhinoplastiasta:

Septorhinoplastiasta toipumisen aikana potilaan on oltava kärsivällinen, sillä se on hidasta ja vaativaa. Välittömästi Istanbulissa tehdyn septorhinoplastian jälkeen potilas herää nenään kiinnitetty nenäsuojus, ja lääkärin käyttämästä tekniikasta riippuen nenätamponi todennäköisesti asetetaan nenän sisään.

Kolme päivää suljetun tai avoimen septorinoplastian jälkeen on normaalia, että potilaat tuntevat jonkin verran kipua. Mustelmat ja turvotus ovat myös hyvin normaaleja septorhinoplastiasta toipumisen aikana. Suurin osa mustelmista ja turvotuksesta häviää ensimmäisen kuukauden aikana, mutta kestää noin vuoden, ennen kuin potilaat toipuvat täysin septorhinoplastiasta.

Turkulainen kirurgi voi pyytää sinua noudattamaan tiettyjä ohjeita useiden viikkojen ajan leikkauksen jälkeen verenvuodon ja turvotuksen riskin vähentämiseksi. Leikkauksen vaikeudesta riippuen potilaan ei välttämättä tarvitse noudattaa kaikkia näitä ohjeita:

 • Nukkuessasi nuku 2 tai 3 tyynyä niin, että pääsi on koholla.
 • Useiden viikkojen ajan septorinoplastian jälkeen potilaat eivät saa puhaltaa nenäänsä.
 • Käytä vaatteita, jotka kohtaavat edestä, kuten vetoketju tai nappi; älä käytä vaatteita, kuten paitoja, puseroita tai huppareita, jotka joudut vetämään pääsi päälle.
 • Kolmen viikon kuluttua leikkauksesta mustelmien ja turvotuksen pitäisi vähentyä.
 • Enintään viisi viikkoa, jotta vältät mahdollisen nenäverenvuodon. Vältä rasittavaa liikuntaa, kuten aerobicia ja hölkkää.
 • 4-6 viikkoa myöhemmin potilaat voivat aloittaa rasittavat toiminnot.

Septorinoplastian tulokset:

3-6 kuukauden kuluttua septorhinoplastiasta nenämateriaali on kohtalaisen vakaa. On aina mahdollista, että rusto ja materiaali siirtyvät tai muokkautuvat ajan myötä. Erilaisia muutoksia voi esiintyä vielä vuoden tai useamman vuoden ajan Turkissa suoritetun septorhinoplastian jälkeen.

Useimmat potilaat huomaavat, että septorinoplastia lievittää oireita, kuten poikkeavan väliseinän aiheuttamia hengitysvaikeuksia. Se, kuinka paljon parannusta potilas voi odottaa septorhinoplastian jälkeen, vaihtelee henkilöittäin.

Jotkut potilaat saattavat huomata, että heillä on oireita vielä toimenpiteen jälkeenkin, ja he haluavat tehdä toisen septorhinoplastian nenän ja väliseinän parantamiseksi entisestään.

Septorhinoplastian kustannukset :

Turkista on tullut erittäin suosittu maa, koska plastiikkakirurgian hinnat ovat edullisia ja koska turkkilaiset plastiikkakirurgit ovat erittäin kokeneita työssään. Kun potilaat vertaavat septorhinoplastian hintaa kotimaansa hintoihin, he huomaavat, että hinta on Turkissa hyvin edullinen ja lääkäreiden laatu on erittäin korkea. Tilanne on siis win-win-tilanne. Koska tänne tulevat potilaat leikataan meidän toimestamme, septorhinoplastian kaltaisista leikkauksista saadut tulokset näyttävät luonnollisilta.

Jos olet joutunut elämään nenän kanssa, joka ei ole auttanut sinua hengittämään kunnolla etkä ole pitänyt sen ulkonäöstä, voit nyt korjata sen. Saatat olla huolissasi septorhinoplastian kustannuksista, mikä on ymmärrettävää. Mutta kuvittele, että pystyt hengittämään kunnolla, kuvittele, miten se vaikuttaa uneen, se vaikuttaa sinuun monin tavoin, jos poikkeama häiritsi sinua, toimenpiteen jälkeen näin ei enää ole. Joten pohjimmiltaan se antaa sinulle toisen syyn hymyillä ja edullisempaan hintaan. Lisäksi sinulla on mahdollisuus tutustua toiseen kulttuuriin.

Nenäleikkauksen ja septorhinoplastian leikkausta edeltävät ja leikkauksen jälkeiset ohjeet

Tärkeä huomautus:
Leikkaus PERUUTETAAN, jos on mahdollista, että potilas on raskaana tai hänellä on terveysongelmia (anestesialääkäri tarkistaa asian ennen kuin potilas viedään leikkaussaliin).

Kaksi viikkoa ennen leikkausta:

 • Lopeta alkoholin juominen ja tupakointi. Nikotiini vaikuttaa verenkiertoon, mikä voi vaikuttaa leikkauksen tulokseen ja lisätä anestesiaan liittyvien komplikaatioiden riskiä.
 • Älä käytä ibuprofeenia (Advil, Motrin), aspiriinia, tulehduskipulääkkeitä tai E-vitamiinia sisältäviä tuotteita.

Yksi päivä ennen leikkausta:

 • ÄLÄ SYÖ TAI JUO MITÄÄN KESKIYÖN JÄLKEEN.

Leikkauspäivänä:

 • Potilaat voivat käydä suihkussa ennen sairaalaan menoa
 • Potilaat eivät saa käyttää meikkiä. Hiuksissa ei saa olla mitään tuotteita, ja kynsilakat ja tekoripset on poistettava.
 • Potilaiden on otettava mukaan laukku, jossa on väljiä vaatteita ja mukavat kengät.
 • Potilaiden ei pidä käyttää koruja eikä tuoda arvoesineitä leikkaukseen.

Leikkauksen jälkeiset ohjeet

 • Potilaat eivät saa tupakoida tai juoda alkoholia kahteen viikkoon.
 • Potilaat eivät saa pestä nenän aluetta viikkoon. Vältä nenän alueen pesemistä viikon ajan.
 • Pidä nenäsuojus paikoillaan tarkastukseen asti.
 • Potilaat voivat kävellä leikkauspäivänä ja sen jälkeen verihyytymien välttämiseksi; heidän on myös liikuteltava jalkojaan usein.
 • On normaalia tuntea itsensä väsyneeksi ensimmäisten päivien aikana.
 • Ota kaikki lääkkeet kirurgin ohjeiden mukaan. Ota kipulääkkeet ennen kuin kipu yltyy kovaksi, sillä leikkauksen jälkeen leikkaushaavan ympärillä voi esiintyä epämukavuutta 24 tunnin ajan.
 • Mustelmia ja turvotusta on odotettavissa viikon ajan, ja lopullisen tuloksen näkeminen kestää 6-12 kuukautta.
 • Liimanauhat kiinnitetään tarkastuksen jälkeen. Pidä liuskat puhtaina ja kuivina 5 päivän ajan, minkä jälkeen voit poistaa ne.
 • Aluksi voit käydä nopeasti suihkussa selkä veteen päin ja pitää viillot täysin kuivina tulehdusten välttämiseksi.

Nenäleikkauspotilaat yöpyvät sairaalassa yön yli, ja leikkaus tehdään yleisanestesiassa. On erittäin tärkeää, että potilaat noudattavat plastiikkakirurgin ohjeita, jotta paranemisprosessi etenee asianmukaisesti.

Toimenpide:Parantaa nenän kokoa, muuttaa nenän kärjen ja/tai nenäsillan ja/tai sieraimien muotoa.
Kesto:1 – 3 tuntia
Pysyminen :1 yö sairaalassa, 6 yötä hotellissa
Anestesia :Yleisanestesia
Toipumisaika:7-10 päivää ennen työhön paluuta
Mitä tulee ottaa mukaan :Mukavat vaatteet (collegepaita, paita, jossa on napit tai vetoketju jne.)
Sivuvaikutukset:Turvotus, turvotus, tilapäinen hajuaistin menetys, verenvuoto.
Komplikaatiot :Arpia, verenvuotoa, serooma, infektio, ekstrusio, turvotus, mustelmat ja kipu, epäsymmetria, lisääntynyt tai heikentynyt tunto, syvien rakenteiden vaurioituminen, epätyydyttävä tulos, ajan myötä tapahtuva muutos, allerginen reaktio (rintakehän infektio, veritulppa, sydänkohtaus tai aivohalvaus ja kuolema), reikä väliseinässä (väliseinän perforaatio), hengitysvaikeudet, hajuaistin heikentyminen.
Liikunta:3 – 4 viikon kuluttua
Arvet :Ei
Kipu:Kipu: Lievä (riippuu potilaasta)
Tulokset:Turvotus vähenee 7-15 päivän kuluttua, ja lopulliset tulokset näkyvät 6 kuukauden ja 1 vuoden välillä.
Useita kirurgisia toimenpiteitä:Rasvaimu, rintaleikkaus, hiustensiirrot

Hyödynnä ILMAINEN arviointi!

Pyynnöstä ja
ilman minkäänlaisia velvoitteita.

Konsultointi 100 % ilmaista. Analysoimme tilanteesi, tarpeesi ja odotuksesi. Ja arvioimme tarvittavan budjetin : Lento + hotelli + taksi + hoito.

Prosessi pysyy aina täysin hallinnassasi. Täydellinen mielenrauha.

Kirjoittajasta

Maria

Nimeni on Maria. Minulla on yli 10 vuoden kokemus markkinointipäällikkönä lääketeollisuudessa. Olen tuonut markkinoille useita tuotteita, myös lääkinnällisiä laitteita, ja minulla on suuri intohimo myyntiä ja markkinointia kohtaan.

‍👩‍⚕ PYYDÄ ILMAINEN TARJOUS ➡️