Etulinjan vähentäminen Turkissa

hinnanalennus edessä 1
Kirjoittanut Maria

Turkin otsan pienennys Istanbulissa voidaan korjata hiustensiirrolla, joka tunnetaan nimellä hiusrajan madaltaminen tai otsan pienennys, menettely, jonka tarkoituksena on tuoda hiusraja alemmas otsalle.

ParasKlinikka.com tarjoaa tietoa otsan pienennyksestä Turkissa ja auttaa sinua varaamaan leikkauksen päteviltä kirurgeilta. Tämä sisältö on tarkoitettu vain tiedoksi, eikä sen ole tarkoitus korvata terveydenhuollon ammattilaisen neuvoja.

Otsan pienennyksen hinta Turkissa

Otsan pienennysleikkaus Turkissa Istanbulissa maksaa keskimäärin 1800 euroa, minimihinta on 1600 euroa ja maksimihinta 2000 euroa.

Otsan pienennys1400 €
Miesten hiustensiirto1800 €
Naisten hiustensiirto2200 €
Otsan pienennys1800 €

Mikä on otsan pienennys?

Onko sinulla suuri otsa verrattuna muihin kasvoihin? Ehkä sinulla on vaikutelma, että otsasi on liian suuri tai että hiusrajasi on liian korkealla? Korostunut otsa voi vaikuttaa epäsuhtaiselta ja muuttaa kasvonpiirteiden tasapainoa. Tässä tapauksessa Turkissa on saatavilla kauneusleikkausmuoto, jota kutsutaan otsan pienentämiseksi.

Hiusrajan madaltamista kutsutaan otsan pienentämiseksi, ja se on toimenpide, jonka tarkoituksena on tuoda hiusraja alemmas otsalle.

Otsan pienennyspalveluissa Turkissa käytetään hyvin erityistä menettelyä, jota kutsutaan FUE-hiustensiirroksi ja joka on suunniteltu hiusrajan madaltamiseen ja otsan koon pienentämiseen.

Korkea hiusraja tai suuri otsa voi johtua monista tekijöistä. Usein kyse on geneettisestä tekijästä tai yksinkertaisesti luonnollisesta sijainnista, josta hiusraja alkaa.

Muita tekijöitä ovat esimerkiksi tietyt kampaukset, jotka ovat vetäneet hiusrajaa taaksepäin, aiemmat leikkaukset tai jopa hiustenlähtö. Korkea hiusraja voi aiheuttaa sen, että henkilö tuntee itsensä epävarmaksi ulkonäöstään ja jopa muuttaa kampaustyyliään piilottaakseen otsansa.

Turkin parhaat otsan pienennysklinikat tekevät sen yksinomaan henkilöille, joiden korkeaa otsaa voidaan lyhentää mahdollisimman paljon.

Otsa on hiusrajan (yläpuolella), kulmakarvojen (alapuolella) ja molemmin puolin olevien ohimoharjanteiden välinen alue. Siksi on sanomattakin selvää, ettähiusrajan madaltaminen Turkissa otsan pienennyspalveluilla vähentää suuren otsan ulkonäköä.

Otsan madaltamisleikkaus, joka tunnetaan myös otsan pienennyksenä, antaa sinulle realistisimmat odotukset, joita sinulla voi olla tästä toimenpiteestä.

Otsan pienentämisessä Turkissa käytettyyn tekniikkaan kuuluu hiusten siirto hiusrajan eteen. Sitä käytetään joskus itsenäisenä tekniikkana otsan pienentämiseen. Tämä tehdään lisäämällä hiuskerroksia luonnollisen hiusrajan yläpuolella. Tämä menetelmä on luonteeltaan ei-kirurginen.

Näin ollen potilaat, joilla on korkea otsa, voivat hyötyä otsan lyhentämisestä ja heille voidaan tarjota otsan pienennys/hiuslinjan etenemismenetelmää.

Kuvat ennen ja jälkeen

Hiusrajan pienentäminen Turkissa

Otsan pienennysleikkaus Istanbulissa johtaisi siihen, että hiusrajan reunoille syntyisi näkyvä lineaarinen arpi. Tämä arpi voi laajentua ja tulla esteettisesti ongelmalliseksi.

Verrattuna hiustensiirtoon Turkissa otsan pienennysleikkaus on :

  • Invasiivisempi
  • Pidempi seisonta- ja toipumisaika

Hiustensiirrolla on otsan pienennysleikkaukseen verrattuna etuja kustannusten, kehittyneiden leikkausvaihtoehtojen, erinomaisen tuloksen saavuttamisen helppouden ja lyhyen toipumisajan suhteen.

Johtopäätös

Lääkärimatkailu Turkissa kukoistaa tunnettujen ja tunnustettujen kirurgien tarjoaman hoidon laadun ja ennen kaikkea veloitettujen hintojen ansiosta.

Jos sinulla on vaikeuksia tehdä valinta, me voimme auttaa sinua tekemään leikkauksestasi onnistuneen, ja vieläpä alennettuun hintaan.

Hyödynnä ILMAINEN arviointi!

Pyynnöstä ja
ilman minkäänlaisia velvoitteita.

Konsultointi 100 % ilmaista. Analysoimme tilanteesi, tarpeesi ja odotuksesi. Ja arvioimme tarvittavan budjetin : Lento + hotelli + taksi + hoito.

Prosessi pysyy aina täysin hallinnassasi. Täydellinen mielenrauha.

Kirjoittajasta

Maria

Nimeni on Maria. Minulla on yli 10 vuoden kokemus markkinointipäällikkönä lääketeollisuudessa. Olen tuonut markkinoille useita tuotteita, myös lääkinnällisiä laitteita, ja minulla on suuri intohimo myyntiä ja markkinointia kohtaan.

‍👩‍⚕ PYYDÄ ILMAINEN TARJOUS ➡️