Pakaran kohotus nosto Turkissa

pakaroiden nosto hinta Turkki 1
Kirjoittanut Émilie

Pakaroiden kohotus Turkissa Istanbulissa on erikoistunut rasvansiirtomenetelmä, joka lisää pakaroiden muotoa ja kokoa ilman implantteja.

ParasKlinikka.com tarjoaa tietoa pakaroiden kohotuksista Turkissa ja auttaa sinua varaamaan leikkauksen pätevien kirurgien kanssa. Tämä sisältö on tarkoitettu vain tiedoksi, eikä sen ole tarkoitus korvata lääkärin neuvoja.

Kuinka paljon pakaroiden kohotus maksaa Turkissa?

Pakaralihasten nosto maksaa Turkissa Istanbulissa keskimäärin 2 300 euroa. Tarpeistasi riippuen hinta voi vaihdella 2 100 eurosta 2 500 euroon.

ToimenpideHinta Turkki
Pakaralihaksen nosto2300 €

Mikä on pakaroiden kohotus?

Pakaralihasten nosto Turkissa saattaa olla jotain, mitä harkitset. Monet julkkikset Cardi B:stä Kim Kardashianiin ovat käyttäneet tätä hoitoa. Jos voimme kuitenkin oppia jotain Cardi B:ltä, se on se, että on tärkeää valita kirurgi huolellisesti. Jos et vielä tiedä tarinaa, rap-tähti teetti toimenpiteen kirurgin kellarissa.

Olkoon tämä varoituksena: luota vain laillistettuun ammattilaiseen. Juuri sitä voit odottaa Turkissa tehtävältä pakaraleikkaukselta. Tarjoamme pakaraleikkauksia Istanbulissa, ja voit olla varma, että toimenpiteen suorittaa hyvämaineinen, kokenut ja koulutettu lääkäri.

Ennen kuin kerromme yksityiskohtaisesti tarjoamastamme palvelusta, katsotaanpa, mitä voit odottaa pakaraleikkaukselta Istanbulissa. Muotoiltu, sopusuhtainen pakara on erittäin houkutteleva piirre kaikkien mielestä. Joten kauneusleikkaus Turkissa voi olla juuri se, mitä tarvitset itseluottamuksesi lisäämiseksi.

Niille, jotka eivät tiedä, kyseessä on erikoistunut rasvansiirtomenetelmä, joka lisää pakaroiden muotoa ja kokoa ilman implantteja. Ylimääräinen rasva poistetaan rasvaimulla reisistä, alaselästä, vatsasta tai lantiosta. Tämä rasva ruiskutetaan sitten strategisesti pakaroihin. Tämän toimenpiteen edut ovat kaksinkertaiset. Sen lisäksi, että saat kauniimmat pakarat, voit myös päästä eroon ongelmakohdissa olevasta rasvasta.

Seuraavassa luetellaan muutamia eri syitä, joiden vuoksi ihmiset harkitsevat brasilialaista pakaroiden kohotusta Turkissa:

  • Parantaa yleisiä mittasuhteita parantamalla alavartalon ja ylävartalon välistä tasapainoa.
  • Esteettisesti miellyttävämmän ja nuorekkaamman pakaran saavuttaminen.
  • Saada vaatteet näyttämään paremmilta
  • vähentää vatsan, reisien tai lantion rasvataskuja ja lisätä samalla pakaroiden täyteläisyyttä
  • Alavartalon kaarevuuden korostaminen

Sinun on myös syytä olla tietoinen brasilialaisen pakaraleikkauksen toipumisprosessista. Tämäntyyppisen toimenpiteen jälkeen et voi maata tai istua suoraan pakaroiden päällä noin kahteen viikkoon. Tämä tarkoittaa kyljellä tai vatsalla nukkumista ja seisomista tai polvistumista kaikissa toiminnoissa.

Turkkilainen kirurgisi antaa sinulle hyviä neuvoja Turkissa suoritetun pakaroiden kohotuksen jälkeen. Voit palata töihin 10-14 päivän kuluttua leikkauksesta, ja voit jatkaa kevyitä päivittäisiä toimintoja viikon kuluessa.

Pakaran nosto Turkissa

Kun haluat tehdä brasilialaisen pakaralihaksen kohotuksen Turkissa tai minkä tahansa muunlaisen plastiikkakirurgisen toimenpiteen, tärkeintä on valita kokenut ja hyvämaineinen kirurgi.

Olemme kaikki kuulleet kauheista kauhutarinoista, joita tapahtuu, kun päätöstä tehdään kiireessä ja valitaan lääkäri, jolla ei ole tarvittavaa kokemusta tai pätevyyttä. Voit olla täysin rauhassa, kun valitset meidän palvelumme peppuleikkaukseen Turkissa.

Tunnustamme konsultaatioprosessin merkityksen, minkä vuoksi tarjoamme henkilökohtaisia konsultaatioita kaikkialla Yhdistyneessä kuningaskunnassa ja Irlannissa. Yksi suurimmista virheistä on mennä tapaamaan kirurgia, joka vaikuttaa kiireiseltä konsultaation aikana.

Erinomainen plastiikkakirurgi ottaa kaiken tarvittavan ajan arvioidakseen hoidettavan alueen, selittää prosessin ja vastaa kaikkiin kysymyksiisi. Konsultaatioprosessi on erittäin tärkeä, ja kirurgin asenne koko prosessin ajan kertoo paljon hänen perusteellisuudestaan ja ammattitaidostaan.

Toinen virhe, jonka ihmiset tekevät, on valehdella kauneuskirurgille sairaushistoriastaan, koska he pelkäävät, että tämä sulkee heidät pois hoidosta. Tämä on yksi vaarallisimmista virheistä, joita voit tehdä – älä tee sitä!

Operaatio:Pakaroiden parantaminen ja lisääminen rasvaimulla ja rasvansiirrolla.
Toimenpiteen kesto:1 – 2 tuntia
Puudutus:Paikallispuudutus tai yleisanestesia
Haittavaikutukset:Haittavaikutukset: Tilapäinen mustelma, turvotus ja tunnottomuus.
Riskitekijät:Verenvuoto, infektio, epäsymmetria, turvotus, epämukavuus, tunnottomuus, hyytymät.
Toipumisaika:Paluu työhön: 1 – 2 viikkoa Intensiivisempi toiminta: 2 – 4 viikkoa Täydellinen toipuminen turvotuksesta ja mustelmista: 1 – 3 kuukautta tai enemmän
Tulokset:Pysyvä, ruokavalion ja liikunnan avulla

Yleiskatsaus toimenpiteeseen

Mikä on pakaroiden kohotus?

Pakaroiden kohotus, joka tunnetaan lääketieteellisesti nimellä gluteoplastia taipakaroiden suurennus, tehdään rasvaimun ja rasvansiirron avulla. Rasvaimulla saatu rasvakudos ruiskutetaan pakaroihin niiden koon ja muodon parantamiseksi.

Pakaroiden muodon parantamisen lisäksi Istanbulissa suoritettava pakaroiden kohotus tarjoaa lisähyötyä, sillä osa kehosta rasvaimetaan, jolloin alue, josta rasva poistetaan, pienenee. Naiset, joilla on ylimääräistä rasvaa tietyissä kehon osissa, voivat hyötyä pakaroiden kohotuksesta kahdella tavalla: hoikentumalla ja parantamalla pakaroiden muotoa.

Kyseessä on tehokas toimenpide, jossa yhdistetään tiettyjen alueiden, kuten lantion, vyötärön ja vatsan, rasvaimu ja rasvansiirto pakaran alueelle.

Pakaroiden kohotuksen tulokset Istanbulissa

Ensimmäisten viikkojen aikana on odotettavissa turvotusta ja mustelmia. Mustelmien ja turvotuksen vähentämiseksi voidaan käyttää puristusvaatetta.

Turvotus häviää yleensä kolmesta kuuteen viikon kuluessa. Potilaita kehotetaan olemaan istumatta pakaroidensa päällä noin kahteen viikkoon leikkauksen jälkeen. Siirretyn rasvan on saatava verenkiertoa, jotta se voi jatkaa olemassaoloaan uudessa paikassaan.

Pakaroiden kohotuksen lopullinen tulos näkyy kolmen kuukauden kuluessa leikkauksesta. Leikkauksen tulos on sekä tuntumaltaan että ulkonäöltään luonnollinen.

Pakaroiden kohotuksen rajoitukset

Noin 30-50 % pakaran alueelta siirtyneistä rasvasoluista imeytyy elimistöön. Jäljelle jäävä rasva jää pakaran alueelle potilaan loppuelämäksi.

Pakaroiden nostoon liittyvät riskit

Pakaroiden kohotus, kuten mikä tahansa kirurginen toimenpide, voi johtaa tiettyihin komplikaatioihin, vaikka ne ovatkin epätodennäköisiä. Verenvuoto, infektio, epäsymmetria, turvotus, epämukavuus, tunnottomuus ja hyytymät ovat vain joitakin komplikaatioita, joita pakaroiden kohotusleikkauksesta voi aiheutua.

Pakaralihasten nostoleikkauksen vasta-aiheet

Tietyt tekijät tekevät joistakin potilaista kelpaamattomia pakaroiden kohotusleikkaukseen. Tällaisia vasta-aiheita ovat tromboembolinen sairaus, taipumus keloidien tai hypertrofisten arpien kehittymiseen, liiallinen tupakointi, sydänsairaudet, diabetes ja sairaalloinen lihavuus.

Matkasuunnitelma

Päivä 1

Tapaat plastiikkakirurgin, joka leikkaa pakarasi. Keskustelette leikkauksen yksityiskohdista ja allekirjoitatte suostumuslomakkeet. Lääkärintarkastusten jälkeen leikkaus alkaa. Leikkaus kestää yleensä yhdestä kahteen tuntia. Tunnin kuluessa leikkauksesta puudutusaine lakkaa ja tulet tajuihinne.

Jäät sairaalaan ensimmäiseksi yöksi leikkauksen jälkeen. Lääkärisi tekee alkutarkastuksen pakaroiden suurennusleikkauksen jälkeen.

2. ja 3. päivä

Lääkäri tekee toisen tarkastuksen aamulla ennen sairaalasta lähtöäsi. Pysyt hotellihuoneessasi ja lepäät mahdollisimman paljon toisena ja kolmantena päivänä.

4. päivä

Menet plastiikkakirurgin yksityisklinikalle lopputarkastukseen. Lääkäri neuvoo sinua lääkityksen jatkamisessa ja antaa sinulle lisätietoja leikkauksen jälkeisestä hoidosta. Olet valmis lähtemään kotiin neljännen päivän jälkeen.

Hyödynnä ILMAINEN arviointi!

Pyynnöstä ja
ilman minkäänlaisia velvoitteita.

Konsultointi 100 % ilmaista. Analysoimme tilanteesi, tarpeesi ja odotuksesi. Ja arvioimme tarvittavan budjetin : Lento + hotelli + taksi + hoito.

Prosessi pysyy aina täysin hallinnassasi. Täydellinen mielenrauha.

Kirjoittajasta

Émilie

Nimeni on Emilie Gervais, ja asun Istanbulissa, Turkissa. Olen lääketieteellinen kirjoittaja, jolla on laaja tieteellinen tietämys ja yli 15 vuoden kokemus syöpätutkimuksesta ja molekyylibiologiasta. Minulla on kokemusta kongressien järjestämisestä ja projektinhallinnasta. Minulla on kyky siirtää monimutkaisia lääketieteellisiä ja tieteellisiä käsitteitä erilaisille yleisöille eri medioiden avulla, mukaan lukien tämä verkkosivusto kirjoitusteni foorumina.

‍👩‍⚕ PYYDÄ ILMAINEN TARJOUS ➡️