Reiden pienennys Turkissa

hinnanalennus reisi Turkki halpa 1
Kirjoittanut Maria

Reiden pienennysleikkaus Turkissa on kirurginen toimenpide, jonka tarkoituksena on parantaa jalkojen ääriviivoja poistamalla ei-toivottua rasvaa ja ylimääräistä ihoa reisien sisä- ja ulkopinnoilta.

ParasKlinikka.com tarjoaa tietoa reisien pienennyksestä Turkissa ja auttaa sinua varaamaan leikkauksen päteviltä kirurgeilta. Tämä sisältö on tarkoitettu vain tiedoksi, eikä sen ole tarkoitus korvata lääkärin neuvoja.

Kuinka paljon reisien pienennysleikkaus Turkissa maksaa?

Reiden pienennysleikkaus Turkissa Istanbulissa maksaa keskimäärin 2 300 euroa. Tarpeistasi riippuen hinta voi vaihdella 2 000 eurosta 2 600 euroon.

ToimenpideHinta Turkki
Reiden pienennys2300 €

Mikä on reisien pienennysleikkaus?

Reiden pienennysleikkaus Turkissa on kirurginen toimenpide, jonka tarkoituksena on parantaa jalkojen ääriviivoja poistamalla ei-toivottua rasvaa ja ylimääräistä ihoa reisien sisä- ja ulkopuolelta.

Reiden pienennysleikkaus tehdään Turkissa yleensä yhdessä jonkin muun plastiikkakirurgisen toimenpiteen, kuten käsivarsien kohotuksen, kanssa. Reidenkohotuksen tavoitteena on vähentää löysää, roikkuvaa ihoa reisissä. Se on paras ratkaisu henkilöille, jotka ovat tyytymättömiä jalkojensa muotoon ja haluavat kiinteämmät ja houkuttelevammat sääret.

Reiden pienennysleikkaus tehdään reiden sisä- ja ulkoreiden kimmoisuutensa menettäneelle iholle. Jos olet laihduttanut paljon, on normaalia, että reisissä on ylimääräistä ihoa.

Miten cutiplastia suoritetaan?

Leikkauksen laajuudesta riippuen cutiplastia kestää yleensä 2-3 tuntia. Se tehdään yleisanestesiassa.

Puudutuksen jälkeen tehdään viillot. Plastiikkakirurgi valitsee sinulle sopivan viiltotyypin tarpeidesi ja odotustesi mukaan. Viiltojen jälkeen ylimääräinen iho poistetaan, ja lopuksi viillot suljetaan.

Reiden pienennysleikkaus on sairaalassa tehtävä toimenpide. Sinun on yleensä oltava sairaalassa yhden päivän ajan. Joissakin tapauksissa potilas voi olla sairaalassa 3-4 päivää.

Reiden pienennystyypit

Reiden sisäosan pienennys: Reiden sisäosan pienennys, joka tunnetaan myös nimellä reiden keskiosan kohotus, tähtää sekä ylimääräisen ihon poistamiseen, jota ei voida poistaa liikunnalla ja ruokavaliolla, että ihon poistamiseen, joka on menettänyt kimmoisuutensa ikääntymisen tai voimakkaan painonpudotuksen vuoksi. Kirurgi tekee viillon reiden ja häpyluun yhtymäkohtaan. Tämän viillon avulla kirurgi pääsee käsiksi alla oleviin kudoksiin. Reiden puolivälin kohotus on yksinkertainen eikä siihen liity suuria komplikaatioita.

Reiden ulkosivun kohotus: Reiden ulkosivun kohotus tunnetaan myös nimellä reiden sivusivun kohotus. Muihin reisien nostotekniikoihin verrattuna ulompi reisien nosto on paljon monimutkaisempi ja viillot ovat suurempia.

Kahdenvälinen reisilihastus: Kahdenvälisessä reisilihastuksessa, joka tunnetaan myös nimellä ympärysmittainen reisilihastus, kiristetään ihoa säären etu- ja ulkosivulla. Kun kirurgi tekee kahdenvälisen reisilihaston, bikinihousujen alareunaan tehdään V:n muotoinen viilto. Tämä tekniikka kohottaa reiden lisäksi myös pakaroita.

Kuka on oikea ehdokas reisien pienennykseen Turkissa?

Jos :

  • sinulla ei ole lääketieteellisiä ongelmia, jotka estäisivät leikkauksen suorittamisen,
  • sinulla on ylimääräistä ihoa reiden sisä- ja/tai ulkoreiden alueella
  • olet saavuttanut ihannepainosi ja olet sitoutunut pitämään sen ennallaan
  • olet realistinen odotustesi suhteen

saatat olla hyvä ehdokas reisien pienennysleikkaukseen Turkissa.

Turkissa tehtävän reisien pienennysleikkauksen edut

Turkkilaisilla plastiikkakirurgeilla on paljon kokemusta reisien pienennyksestä. Ja saat hoitosi täysin varustetussa sairaalassa. Erinomaisen potilashoidon ansiosta tunnet olosi turvalliseksi ja mukavaksi Turkissa ollessasi. Lisäksi voit :

  • pääset eroon reisien löysästä ihosta
  • et enää tunne tarvetta piilotella jalkojasi
  • saat sileämmän ihon
  • tunnet itsevarmuutta ja nuorekkuutta

Yleiskatsaus toimenpiteeseen

Toimenpide :Reiden kohotus
Toimenpiteen tarkoitus:Parantaa reisien ääriviivoja poistamalla ei-toivottua rasvaa ja ylimääräistä ihoa reisien sisä- ja ulkopinnoilta.
Toimenpideaika :2-3 tuntia
Puudutustapa :Yleisanestesia
Sivuvaikutukset:Väliaikainen kipu tai tunnottomuus
Riskit :Verenvuoto, arpia
Toipumisaika :Täydellinen toipuminen kestää 12 kuukautta. Voit palata työhön ja päivittäisiin aktiviteetteihin 1-2 viikon kuluttua.
Arvet:Arvet haalistuvat yleensä ajan myötä viiltotyypistä riippuen.

Hyödynnä ILMAINEN arviointi!

Pyynnöstä ja
ilman minkäänlaisia velvoitteita.

Konsultointi 100 % ilmaista. Analysoimme tilanteesi, tarpeesi ja odotuksesi. Ja arvioimme tarvittavan budjetin : Lento + hotelli + taksi + hoito.

Prosessi pysyy aina täysin hallinnassasi. Täydellinen mielenrauha.

Kirjoittajasta

Maria

Nimeni on Maria. Minulla on yli 10 vuoden kokemus markkinointipäällikkönä lääketeollisuudessa. Olen tuonut markkinoille useita tuotteita, myös lääkinnällisiä laitteita, ja minulla on suuri intohimo myyntiä ja markkinointia kohtaan.

‍👩‍⚕ PYYDÄ ILMAINEN TARJOUS ➡️