Rintojen huulitäyttö Turkissa

lipofilling rinnat hinta 1
Kirjoittanut Émilie

Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää rintojen huulitäytöstä Turkissa! Mikä on keskimääräinen hinta Istanbulissa? Neuvomme onnistuneeseen rintojen huulten täyttöön Turkissa…

ParasKlinikka.com tarjoaa tietoa rintojen huulten täyttämisestä Turkissa ja auttaa sinua varaamaan leikkauksen pätevien kirurgien kanssa. Tämä sisältö on tarkoitettu vain tiedoksi, eikä sen ole tarkoitus korvata terveydenhuollon ammattilaisen neuvoja.

Rintojen lipofillingin hinta Turkissa

Keskimääräinen rintojen lipofillingin hinta Turkissa Istanbulissa on 2 200 euroa. Tarpeistasi riippuen hinta voi vaihdella 2 000 eurosta 2 400 euroon.

ToimenpideHinta Turkki
Kasvojen lipofillointi1500 €
Pakaroiden huulitäyttö2700 €
Rintojen huulten täyttö2200 €

Mitä on rintojen huulten täyttö?

Rintojen huulten täyttöön Turkissa käytetään rasvaa, joka on otettu kehon alueelta, jossa sitä on liikaa. Rasva siirretään alueelle, joka tarvitsee kunnostusta tai lisäystä.

Tämän toimenpiteen tarkoituksena on parantaa rintojen tilavuutta ja muuttaa niiden kokoa, ja useimmissa tapauksissa tulokset ovat pitkäkestoisia. Rasvansiirron, joka tunnetaan myös nimellä rasvansiirto, avulla plastiikkakirurgit voivat käyttää kehon joltakin alueelta peräisin olevia rasvasoluja rintojen suurentamiseen ilman rintaimplantteja.

Rintojen rasvan täyttö Turkissa on luonnollinen ratkaisu, jolla voidaan palauttaa rintojen tilavuus ja muoto, joka on saattanut hävitä ikääntymisen, laihtumisen, raskauden tai imetyksen vuoksi. Tätä prosessia kuvataan rasvansiirrolla tapahtuvaksi rintojen suurennukseksi tai lipomodellingiksi.

Rasvaa poistetaan kehon alueelta, jossa sitä on liikaa, ja se siirretään alueelle, joka kaipaa palautusta tai suurennusta, jolloin saadaan parannettua tilavuutta ja muutettua mittasuhteita ja useimmissa tapauksissa pitkäaikaisia tuloksia.

Kenelle rintojen lipofillaus on tarkoitettu?

Rasvansiirrolla tehtävä rintojen suurennus ei sovi kaikille, sillä sinun on oltava vähintään kokoa 38-40 ollaksesi tukikelpoinen. (Vaikka et olisikaan sopiva, on kuitenkin olemassa vaihtoehtoja. Ota meihin yhteyttä saadaksesi lisätietoja). Valitettavasti emme voi ottaa huomioon potilaita, joiden kehossa ei ole riittävästi rasvaa.

Tämä on hämmästyttävä toimenpide, jos olet oikeutettu ja etsit hienovaraisia, vähemmän invasiivisia muutoksia kuin muut kirurgiset toimenpiteet. Toimenpide on vaihtoehto implanteille, ja sitä voidaan käyttää epäsymmetristen rintojen (epätasaiset rinnat) tasapainottamiseen tai kuppikoon tilavuuden palauttamiseen.

Sopivia ovat potilaat, jotka tarvitsevat pientä koon lisäystä ja joilla on riittävästi rasvaa siirrettäväksi muilta alueilta, kuten jaloista tai vatsasta. Rasvan siirtäminen rintakudokseen mahdollistaa vähemmän invasiivisen toimenpiteen kuin jotkin muut kosmeettisen kirurgian lähestymistavat.

Jos harkitset leikkaushoitoa, kehon muista osista peräisin olevien rasvasolujen käyttäminen rintojen luonnollisen rasvan täydentämiseksi yhden kokeneen plastiikkakirurgimme valvonnassa voi auttaa sinua saavuttamaan haluamasi ulkonäön.

Onko rasvansiirto kivulias?

Useimmat potilaat eivät koe rasvansiirron aikana juurikaan kipua, vaikka jotkut käyttävätkin kipulääkkeitä toimenpiteen jälkeen.

Rasvan poistaminen tai irrottaminen reisistä tai vatsasta edellyttää yleisanestesiaa. Jos olet huolissasi kivusta, keskustele kirurgisi kanssa, joka voi keskustella keinoista, joilla kipua voidaan hallita ja tehdä toimenpiteestä mahdollisimman miellyttävä.

Rasvansiirto rintoihin on yksinkertaisempi, vähemmän invasiivinen ja yleensä vähemmän kivulias toimenpide kuin implantteja käyttävä rintojen suurennusleikkaus.

Luonnollinen rintaleikkaus

On monia syitä, miksi naiset valitsevat rasvansiirron eli rasvan injektion implanttien sijaan; tärkein syy on se, että täyteläisempien rintojen lisäksi saat myös muodokkaamman vartalon.

Lisäksi rasva on sinun, joten voit olla varma siitä, ettei sisälläsi ole vierasta kehoa. Rasvansiirrolla tehtävä rintojen suurennus on vaihtoehto implantille, ja sitä voidaan käyttää rintojen täyteläisyyden lisäämiseen yhdellä kuppikoolla, epäsymmetristen rintojen tasapainottamiseen tai ääriviivojen palauttamiseen epäsäännöllisissä tapauksissa. Tämä on vähemmän invasiivinen rintojen suurennusleikkauksen muoto.

Kuinka kauan lipofillaus kestää?

Rasvansiirron jälkeen elimistösi saattaa imeyttää pienen määrän rasvaa. Yleensä rasvansiirto on kuitenkin pysyvä. Tulokset riippuvat monista tekijöistä, kuten kirurgin tekniikasta ja kokemuksesta, siitä, mistä ja miten rasva poistettiin, sekä siitä, miten ja minne se tarkalleen ruiskutettiin.

Parhaiden tulosten saavuttamiseksi on tärkeää, että painosi pysyy samalla tasolla kuin leikkaushetkellä. Iän myötä rintakudos ja rasva voivat muuttua luonnollisen ikääntymisprosessin vuoksi.

Miten lipofillaus tehdään?

Toimenpiteessä rasva imetään yhdestä kehon osasta, jossa sitä on liikaa, ja ruiskutetaan toiseen kehon osaan, jota on lisättävä. Näin lisätään volyymia ja muutetaan mittasuhteita, ja tulokset ovat pitkäaikaisia. Plastiikkakirurgimme “ylitäyttävät” rintasi.

Älä siis ihmettele, jos ne näyttävät hieman odotettua täyteläisemmiltä. Tämä ylitäyttö kompensoi sitä, että noin 40 % ruiskutetusta rasvasta imeytyy luonnollisesti takaisin elimistöön. Rasvansiirtotoimenpiteet voidaan suorittaa paikallispuudutuksessa.

Mahdolliset rasvansiirtoalueet rasvansiirtoa varten

Kirurgisi määrittää yhdessä kanssasi alueen, jolta haluat poistaa rasvaa, ja keskustelee kanssasi siitä, millaisen tuloksen voit saavuttaa rintojen suurennuksen suhteen.

Mikä on rasvansiirron jälkeinen toipumisaika?

Rasvansiirtoalueen ympärillä esiintyy jonkin verran mustelmia, mutta ne häviävät 7-10 päivän kuluessa. Rasvansiirrolla suoritetun rintojen suurennuksen tarkka toipumisaika riippuu toimenpiteestäsi, ja siinä on luonnollisia vaihteluita, mutta voit käyttää seuraavia tietoja yleisenä ohjeena.

  • Sidokset poistetaan: 7-14 päivää
  • Paluu työhön: 2-14 päivää
  • Uiminen: 4-6 viikkoa
  • Liikunta ja seksi: 4-12 viikkoa
  • Täydellinen toipuminen: 2-12 viikkoa

Saatat myös joutua käyttämään kompressiovaatetta yhdestä kahteen viikkoa leikkauksen jälkeen.

Käytetäänkö sitä muihin kehon osiin?

Rasvanlisäystä voidaan käyttää myös vaihtoehtona täyteaineille tai kasvoimplanteille ja pakaroiden alueen volyymin palauttamiseen. Tätä kutsutaan yleisesti lipomodellingiksi. Rasvansiirtoa voidaan käyttää myös yhdessä muiden toimenpiteiden kanssa luonnollisen ulkonäön säilyttämiseksi rintojen suurentuessa. Esimerkiksi eräs potilaistamme yhdisti rintaimplantit ja rasvansiirron ja saavutti seuraavat tulokset:

Rintojen rasvanlisäys ennen ja jälkeen

Kuinka kauan rasvansiirtoleikkaus kestää?

Rasvansiirtoleikkaukset kestävät yleensä kauemmin kuin rintaimplanttileikkaukset. Yleensä leikkaus voi kestää 3 – 4 tuntia. Jokainen potilas ja jokainen toimenpide on ainutlaatuinen ja erilainen. MyBreast-kosmetiikkakirurgisi voi neuvoa sinua yksilöllisesti.

Kumpi on parempi: rasvansiirto vai rintaimplantit?

Rintaimplantit eivät kestä ikuisesti, ja ne saatetaan joutua poistamaan tai mukauttamaan vuosien kuluessa. Rasvansiirto voi olla sinulle hyvä ratkaisu, jos haluat luonnollisemman rintojen suurennuksen ja jos sinulla on riittävästi rasvaa, jota voidaan poistaa lantiostasi tai vatsastasi. Kirurgisi voi neuvoa sinua, mikä toimenpide sopii sinulle parhaiten.

Milloin voin käyttää rintaliivejä rasvansiirron jälkeen?

Turkulainen kirurgisi neuvoo sinua, miten voit parhaiten hoitaa rintojasi ja millaisia rintaliivejä voit käyttää leikkauksen jälkeen. Sinun on odotettava jonkin verran mustelmia ja turvotusta, joiden pitäisi hävitä muutaman viikon kuluttua. Tänä aikana suositellaan yleensä kompressiorintaliivejä, jotka tukevat rintojasi ja mahdollistavat kehon luonnollisen paranemisprosessin.

Mitkä ovat vaihtoehdot?

Rasvansiirrolla tehtävä rintojen suurennusleikkaus ei sovellu potilaille, joilla on alhainen ruumiinpaino. Luonnollisen näköisen rintojen suurennuksen aikaansaamiseksi rintaimplantit sijoitetaan nykyään yleisemmin lihasten alle (kaksoistaso) implantin yläreunan peittämiseksi, ja kasvava trendi on jopa “anatomiset” pisaranmuotoiset implantit.

Hyödynnä ILMAINEN arviointi!

Pyynnöstä ja
ilman minkäänlaisia velvoitteita.

Konsultointi 100 % ilmaista. Analysoimme tilanteesi, tarpeesi ja odotuksesi. Ja arvioimme tarvittavan budjetin : Lento + hotelli + taksi + hoito.

Prosessi pysyy aina täysin hallinnassasi. Täydellinen mielenrauha.

Kirjoittajasta

Émilie

Nimeni on Emilie Gervais, ja asun Istanbulissa, Turkissa. Olen lääketieteellinen kirjoittaja, jolla on laaja tieteellinen tietämys ja yli 15 vuoden kokemus syöpätutkimuksesta ja molekyylibiologiasta. Minulla on kokemusta kongressien järjestämisestä ja projektinhallinnasta. Minulla on kyky siirtää monimutkaisia lääketieteellisiä ja tieteellisiä käsitteitä erilaisille yleisöille eri medioiden avulla, mukaan lukien tämä verkkosivusto kirjoitusteni foorumina.

‍👩‍⚕ PYYDÄ ILMAINEN TARJOUS ➡️