Rintojen rekonstruktio Dubaissa

rintojen jälleenrakentaminen hinta dubai 1
Kirjoittanut Maria

Rintojen rekonstruktio Dubaissa on kirurginen toimenpide, joka tehdään yleensä naisille, joille on tehty rintasyövän jälkeen mastektomia tai lumpektomia, ja jonka tarkoituksena on palauttaa luonnollisen näköinen rinta tai nänni.

ParasKlinikka.com tarjoaa tietoa rintojen rekonstruktiosta Dubaissa ja auttaa sinua varaamaan leikkauksen pätevien kirurgien kanssa. Tämä sisältö on tarkoitettu vain tiedoksi, eikä sen ole tarkoitus korvata terveydenhuollon ammattilaisen neuvoja.

Rintojen rekonstruktion hinta Dubaissa

Rintojen rekonstruktio maksaa Dubaissa keskimäärin 6 200 euroa. Tarpeistasi riippuen hinta voi vaihdella 5400 eurosta 7000 euroon.

ToimenpideHinta Dubai
Rintojen rekonstruktio6200 €

Mikä on rintojen rekonstruktio?

Rintasyöpä on sairaus, joka koskettaa vuosittain tuhansia naisia. Joillakin sitä voidaan hoitaa kemoterapialla ilman leikkausta, mutta toisilta se poistetaan taudin vaikeusasteesta riippuen osittain tai kokonaan kirurgisesti. Syövän voittaminen on suuri voitto kaikille tautia sairastaneille. Valitettavasti joihinkin naisiin mahdollisuus elää ilman rintaa tai rintoja voi vaikuttaa eri tavalla. Seuraavassa on joitakin kielteisiä vaikutuksia:

 • Jatkuva suru, suru tai jopa ahdistus.
 • Parisuhteen tila voi muuttua
 • Intiimiys voi muuttua.
 • Itsetunnon ja itseluottamuksen menetys.

Rintojen rekonstruktio Dubaissa on kirurginen toimenpide, joka tehdään yleensä naisille, joille on tehty rintasyövän jälkeen mastektomia tai lumpektomia, ja jonka tarkoituksena on palauttaa luonnollisen näköinen rinta tai nänni.

Rintojen rekonstruktiotekniikan vaihtoehdot

Rintojen rekonstruktio Dubaissa ei ole kosmeettinen toimenpide, vaan jälleenrakentava kirurginen toimenpide. Rintojen rekonstruktiotekniikoita on erilaisia, muun muassa seuraavia:

 • Implantit: Kirurgi venyttää ihoa rinnan sisälle asetettavalla kudospidennyskoneella, jonka jälkeen siihen asetetaan suolaliuosta tai silikonigeeliä viikoittain enintään kymmenen viikon ajan. Istunnot ovat yleensä kivuliaita, mutta lopputulos on tyydyttävä.
 • Kudosläppämenetelmä (autologinen) : Tässä rintojen rekonstruktiomenetelmässä kirurgi käyttää potilaan omaa kudosta, joka otetaan joko vatsasta, reisistä, selästä tai pakaroista rintojen rekonstruoimiseksi.
 • Nännijousitus : Tässä tekniikassa kirurgi voi rekonstruoida rinnan käyttämällä rinnanpoiston jälkeen omasta rinnasta peräisin olevaa ympäröivää ihoa ja nänniä.

Rintojen rekonstruktioprosessi DUbaissa

a) Konsultaatio

Rintojen rekonstruktiomenettelyn ensimmäinen vaihe on yksityiskohtainen konsultaatio ja tutkimus klinikalla pätevän plastiikkakirurgimme kanssa, jotta kullekin ehdokkaalle voidaan laatia räätälöity suunnitelma.

b) Leikkaus

Toinen vaihe on rintojen rekonstruktioleikkauksen ajoittaminen erittäin pätevän ja kokeneen plastiikkakirurgin kanssa, joka on rintojen rekonstruktioiden ja muiden rintaleikkausten asiantuntija. Ennen leikkausta jokainen potilas tutkitaan sen varmistamiseksi, että hän voi suorittaa leikkauksen turvallisesti. Tähän tutkimukseen sisältyy esiestetiikan konsultointi, verikokeet ja sen varmistaminen, että potilas on ihanteellinen ehdokas rintojen jälleenrakennusleikkaukseen.

Rintojen rekonstruktioon liittyy valmistelu, joka voi kestää jopa kaksi tuntia, ja itse rekonstruktio kestää jopa kuusi tuntia paikallispuudutuksessa ja suonensisäisessä rauhoituksessa.

Kudosläppämenetelmää käytetään rinnan (rintojen) jälleenrakentamiseen luomalla kumpu, joka otetaan potilaan omasta kudoksesta, joko selästä, reisistä, vatsasta tai pakaroista. Siirretty kudos kiinnitetään joskus verenkiertoon uuden paikan lähellä. Selästä poistettua kudosta kutsutaan latissimus dorsi -läpäksi, kun taas vatsasta poistettua kudosta kutsutaan tram-läpäksi.

Rintojen rekonstruktiomenetelmässä Dubaissa käytetään implanttia, jolloin ihoa venytetään kudospidennyskoneen avulla ja sitten siihen asetetaan suolaliuos (suolavesi) tai silikonigeeli. Haluttu tilavuus täytetään kudoslaajentimeen jokaisella hoitokerralla, johon osallistut.

Rintojen rekonstruktioleikkaus tehdään sairaalan leikkaussalissa, ja potilas viettää yleensä yhden yön sairaalassa leikkauksen jälkeen toipuakseen. Tarvittaessa hän voi viipyä pidempäänkin.

Asiantunteva plastiikkakirurgi seuraa potilasta koko toipumis- ja paranemisprosessin ajan suunniteltujen seurantakäyntien avulla.

c) Toipuminen

Kaksi tai kolme tuntia leikkauksen jälkeen potilas viedään sairaalan osastolle, jossa häntä seurataan vähintään 24 tuntia. Ensimmäisten päivien aikana esiintyy kipua ja epämukavuutta, joten sairaalassaoloaikana suositellaan kipulääkkeitä.

Voimakasta liikuntaa ei suositella, mutta käsivarsia saa liikutella hieman. Yhden päivän kuluttua leikkauksesta potilas voi alkaa istua, ja toisena päivänä hän voi yrittää kävellä hitaasti. Lääkäri kotiuttaa sinut, kun hän katsoo, että olet toimintakykyinen.

Noin 4 viikon tai pidemmän ajanjakson aikana potilaan on yleensä käytävä klinikalla useita kertoja leikkauksen jälkeen parantumisprosessin seuraamiseksi.

Varotoimenpiteet

Vaikka rintojen rekonstruktiotoimenpide voi olla suoraviivainen, on tärkeää määrittää oikea toimenpiteen tai hoidon taso ja varmistaa, että toimenpiteen, olipa se sitten minimaalisesti invasiivinen tai invasiivinen, suorittaa pätevä, laillistettu plastiikkakirurgi. Potentiaalisen ehdokkaan on täytettävä tietyt kriteerit, jotta hän on oikeutettu toimenpiteeseen, ja hänellä on oltava:

 • Hänellä on realistiset odotukset odotettavissa olevista tuloksista.
 • Oltava hyvässä kunnossa sekä fyysisesti että psyykkisesti.
 • Ei muita lääketieteellisiä ongelmia tai sairauksia, jotka voisivat haitata toipumista.
 • Kykenevä kestämään hoidon

Miksi rintojen rekonstruktio?

Rintojen rekonstruktion tärkein etu on se, että se korjaa rintojen muodon. Koska jokainen ihminen on erilainen, rintojen rekonstruktioleikkaukselta odotettavissa olevat tulokset voivat vaihdella yksilöllisesti, mutta yleensä hyötyjä ovat seuraavat:

 • Hyvinvoinnin tunteen ja mielenrauhan luominen.
 • Läheisyyden palauttaminen.
 • Itseluottamuksen ja itsetunnon palauttaminen.

Hyödynnä ILMAINEN arviointi!

Pyynnöstä ja
ilman minkäänlaisia velvoitteita.

Konsultointi 100 % ilmaista. Analysoimme tilanteesi, tarpeesi ja odotuksesi. Ja arvioimme tarvittavan budjetin : Lento + hotelli + taksi + hoito.

Prosessi pysyy aina täysin hallinnassasi. Täydellinen mielenrauha.

Kirjoittajasta

Maria

Nimeni on Maria. Minulla on yli 10 vuoden kokemus markkinointipäällikkönä lääketeollisuudessa. Olen tuonut markkinoille useita tuotteita, myös lääkinnällisiä laitteita, ja minulla on suuri intohimo myyntiä ja markkinointia kohtaan.

‍👩‍⚕ PYYDÄ ILMAINEN TARJOUS ➡️