Etninen nenäleikkaus Espanjassa

etninen nenäleikkaus espanja 2
Kirjoittanut Melissa

Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää etnisestä nenäleikkauksesta Espanjassa! Mikä on keskimääräinen hinta Madridissa tai Barcelonassa? Neuvomme onnistuneeseen etniseen nenäleikkaukseen.

ParasKlinikka.com kertoo sinulle etnisestä rinoplastiasta Espanjassa ja auttaa sinua varaamaan leikkauksen päteviltä kirurgeilta. Tämä sisältö on tarkoitettu vain tiedoksi, eikä sen ole tarkoitus korvata lääketieteen ammattilaisen neuvoja.

Etnisen rinoplastian hinta Espanjassa

Etnisen nenäleikkauksen hinta Espanjassa on 4800 euroa. Tarpeistasi riippuen all inclusive -paketti voi vaihdella 3500 ja 5400 euron välillä. Toimenpiteeseen kuuluu yöpyminen sairaalassa yleisanestesiassa, ja se edellyttää 6 yön hotellimajoitusta Barcelonassa tai Madridissa. Hinta vaihtelee kirurgin maineen ja klinikan maineen mukaan.

Nenäleikkaus4000 €
Toissijainen nenäleikkaus4300 €
Ultraäänellä tehtävä nenäleikkaus4600 €
Etninen nenäleikkaus4800 €

Harkitsetko etnistä nenäleikkausta Espanjassa? Tässä kattavassa oppaassa kerrotaan kaikki, mitä sinun tarvitsee tietää ruman nenän poistamisesta: hinta, itsetoimenpide ja varotoimet. Pyydä tarjous ja selvitä parhaat hinnat täydelliseen nenänleikkaukseen Espanjassa.

Mitä on etninen nenäleikkaus?

Etninen nenäleikkaus on yksi useista nenäleikkaustyypeistä. Tässä toimenpiteessä nenää muokataan potilaan etnistä rotua kunnioittaen. Tämä on yksi alan edistysaskelista, sillä aiemmin lääkärit vain antoivat nenälle yleispätevän muodon potilaan kasvojen morfologiasta riippumatta.

Laajojen tutkimusten jälkeen alan ammattilaiset ovat havainneet, että jokaisella etnisellä ryhmällä on sopiva nenän muoto. Kaukasialainen nenä ei esimerkiksi sovi afroamerikkalaiselle tai aasialaiselle. Kasvojenkohotus sopii heille paremmin.

Kaiken lisäksi kosmeettinen kirurgia ei ole kielletty islamissa. Muslimeille voidaan tehdä rodunomainen nenäleikkaus, jos sillä poistetaan hengitykseen vaikuttava ongelma.

Millainen on ihanteellinen ehdokas tähän leikkaukseen?

Kuka tahansa voi hakeutua etniseen nenäleikkaukseen. Tarvitset vain halun muokata nenääsi. Jotkut ehdokkaat ovat kuitenkin sopivampia kuin toiset. Myös ihon ja rustojen kunto määräävät leikkauksen toteutettavuuden.

Oikea ikäryhmä

Rhinoplastia on hyvin herkkä toimenpide. Leikkaus on kuitenkin mahdollista tehdä alaikäiselle, joka on vielä kasvussa. Kunhan kasvu on päättynyt, leikkaus voidaan suorittaa ongelmitta. Yleensä vaadittava alaikäraja on 17 vuotta tytölle ja 18 vuotta pojalle.

Riittävästi ihoa ja rustoa

Vaikka potilaan kypsyyttä määrittelevä ikä olisikin olemassa, on silti tarkistettava, riittääkö materiaalia nenän uudelleenmuotoiluun. Jos näin ei ole, plastiikkakirurgi poistaa puuttuvan materiaalin tietyistä kehon osista. Tätä kutsutaan implanttileikkaukseksi. Tupakoitsijoille ei voida tehdä nenäleikkausta, elleivät he ole lopettaneet tupakointia vähintään kuukautta ennen leikkausta ja kuukautta sen jälkeen.

Nenän epämuodostuma

Sopivimpia ehdokkaita ovat ne, joilla on syntyessään nenän epämuodostuma. Myös ne, joilla on romahtanut väliseinä, voivat hakea hoitoa. Heitä kannustetaan voimakkaasti, sillä jokaisella on oikeus normaaliin nenään.

Miten leikkaus toimii?

Nenäleikkaus ei ole suuri leikkaus, ja se kestää 45 minuutista 2 tuntiin riippuen siitä, mitä on tehtävä. Jos kyseessä on etninen nenäleikkaus, potilas nukutetaan. Mutta kuten kaikki kirurgiset toimenpiteet, se alkaa diagnoosilla. Vasta tämän jälkeen lääkäri suorittaa korjausleikkauksen, ja sen jälkeen on lepoaika, jota on noudatettava.

Toimenpidettä edeltävät vaiheet

Ennen nenäleikkauksen aloittamista kirurgi varmistaa, että täytät kaikki vaatimukset, jotka ovat seuraavat:

  • Oikea määrä materiaalia,
  • Ettet ole tupakoinut vähintään kolmeen viikkoon,
  • Että sinulla on vanhempien lupa (jos kyseessä on alaikäinen),
  • Ja että olet hyvässä kunnossa.

Tämä luettelo edellytyksistä ei ole tyhjentävä, ja muita kriteerejä voidaan lisätä. Joskus on jopa tarpeen tehdä tähystys nenän nykytilan tarkistamiseksi.

Tällöin lääkäri näyttää mahdolliset muutokset ja esityksen nenästä leikkauksen jälkeen. Kun kaikki valot ovat vihreitä, leikkaus suoritetaan.

Itse leikkaus

Rhinoplastia alkaa potilaan valmistelemisella. Anestesialääkäri ruiskuttaa valmisteita, joilla potilas nukutetaan. Kun potilas ei enää tunne mitään, kirurgi puolestaan ruiskuttaa ainetta verenvuodon ja kivun rajoittamiseksi. Aineen annetaan vaikuttaa muutaman minuutin ajan ennen kuin nenä avataan skalpellilla.

Viilto alkaa sieraimista, ihon sisäpuolelta ja päättyy silmäluomiin. Kun nenä on avattu, kirurgi hioo ja muotoilee sen sisällä olevan ruston uudelleen. Hän voi myös korvata luita, jotta nenästä saadaan houkutteleva. Sitten hän lisää ihon ja ompelee sen takaisin langalla. Hän sitoo haavan ja lisää lastat, jotta nenä ei pääse liikkumaan.

Mitä tapahtuu leikkauksen jälkeen

Kun leikkaus on ohi, lääkäri varmistaa, että potilas herää kunnolla. Kun hän herää, hänelle näytetään kaikki varotoimenpiteet, jotka on toteutettava, jotta nenäleikkaus onnistuisi. Seitsemän päivää leikkauksen jälkeen lastat ja langat poistetaan. Muutaman viikon kuluttua rupi irtoaa vähitellen, jolloin jäljelle jää pieni arpi. Tämä haalistuu ja häviää kokonaan.

Joissakin tapauksissa potilas saattaa huomata nenässä pienen hiertymän. Tämä on luonteeltaan hyvänlaatuinen, eikä siitä ole syytä huoleen. Nenäleikkaus ei kuitenkaan saa estää hengitystä. Potilaan terveyden varmistamiseksi tehdään ohitusleikkaus ja leikkauksen jälkeinen seuranta.

Toimenpiteen jälkeen noudatettavat varotoimet

Kun leikkaus on ohi, on tärkeää levätä täysin vähintään viikon ajan. Potilaan ei pidä tehdä mitään fyysistä ponnistelua sairaalassa ollessaan. Kun lastaa poistetaan, uutta nenää ei saa altistaa auringolle. UV-säteet korostavat arpia. Levitä hyaluronihappoliuosta ihon säteilyn palauttamiseksi.

On myös tärkeää välttää iskuja. Siksi on suositeltavaa välttää urheilulajeja, kuten uintia, jalkapalloa, koripalloa ja kaikkea muuta fyysistä kontaktia sisältävää. On normaalia, että mustelma ilmestyy ja että tunnet kipua. Ota vain kipulääkkeitä helpotusta varten. Älä ennen kaikkea tupakoi, sillä se haittaa paranemista ja pahentaa kipua.

Kuinka paljon etninen nenäleikkaus maksaa Espanjassa?

Espanjassa etninen nenäleikkaus maksaa 3 500-5 400 euroa. Tässä hinnassa otetaan huomioon leikkausta edeltävä konsultaatio, tulkki, hotelli, lentokenttäkuljetus, leikkaus ja leikkauksen jälkeinen seuranta.


Jos sinulla on vaikeuksia päättää, voimme auttaa sinua tekemään leikkauksesta onnistuneen, ja vieläpä alennettuun hintaan.

Hyödynnä ILMAINEN arviointi!

Pyynnöstä ja
ilman minkäänlaisia velvoitteita.

Konsultointi 100 % ilmaista. Analysoimme tilanteesi, tarpeesi ja odotuksesi. Ja arvioimme tarvittavan budjetin : Lento + hotelli + taksi + hoito.

Prosessi pysyy aina täysin hallinnassasi. Täydellinen mielenrauha.

Kirjoittajasta

Melissa

Nimeni on Mélissa, ja vuodesta 2014 lähtien olen työskennellyt lääketieteellisenä ja tieteellisenä kirjoittajana. Minulla on laaja kokemus sääntely- ja lääkemarkkinointiasiakirjojen kirjoittamisesta useilla eri terapia-alueilla.

‍👩‍⚕ PYYDÄ ILMAINEN TARJOUS ➡️