Ultraääni rhinoplasty Espanjassa

ultraääni rhinoplasty barcelona 2

Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää ultraääni rhinoplasty Espanjassa! Mikä on keskimääräinen hinta Madridissa tai Barcelonassa? Neuvomme onnistuneeseen ultraääni-nenäsuihkuleikkaukseen Espanjassa.

ParasKlinikka.com tiedottaa sinulle ultraäänellä tehtävästä nenäleikkauksesta Espanjassa ja auttaa sinua varaamaan leikkauksen pätevien kirurgien kanssa. Tämä sisältö on tarkoitettu vain tiedoksi, eikä sen ole tarkoitus korvata lääkärin neuvoja.

Hinta ultraääni rhinoplasty Espanjassa

Ultraääni-ninuleikkauksen hinta Espanjassa, Madridissa tai Barcelonassa, on 3 500 euroa. Tarpeistasi riippuen kokonaispaketti voi vaihdella 2 800 eurosta 3 900 euroon.

Ultraäänellä tehtävä nenäleikkaus3500 €

Espanja on ensisijainen kohde lääketieteellisille matkoille. Nenäleikkaus on yksi suosituimmista kauneusleikkauksista Espanjassa, ja ultraäänitekniikka on yhä suositumpi. Eikä se ole sattumaa: kasvojen keskellä pysyvästi näkyvissä oleva nenä on monille ihmisille monimutkainen.

Noin kymmenen viime vuoden aikana on kehitetty uusi nenäleikkaustekniikka, joka vastaa paremmin potilaiden odotuksia: ultraäänellä tehtävä nenäleikkaus.

Mutta mitä tähän toimenpiteeseen kuuluu? Kenelle se on tarkoitettu? Ja miksi on parempi mennä Espanjaan tekemään se? Katsotaanpa, mitkä asiat on syytä pitää mielessä.

Mikä on ultraäänellä tehtävä nenäleikkaus?

Perinteisessä rinoplastiassa pyritään murtamaan luut nenän muokkaamiseksi, mutta ultraäänirinoplastia on paljon hellävaraisempi ja tarkempi tekniikka.

Perinteisten vasaroiden, raspettien ja taltojen sijaan käytetään miniatyrisoituja instrumentteja, joiden värähtely ultraäänitaajuudella tasoittaa nenän luun rakennetta ja säilyttää samalla leikkausalueen pysyvän visuaalisen valvonnan.

Ultraäänellä tehtävässä nenäleikkauksessa on useita etuja perinteisiin tekniikoihin verrattuna. Se esimerkiksi rajoittaa verenvuotoa säilyttämällä nenän ympärillä olevat kudokset (iho, limakalvo, verisuonet jne.).

Menetelmä on myös tarkempi, koska kirurgi voi nähdä koko nenän pyramidin leikkauksen aikana. Hän voi myös kontrolloida murtumalinjaa erittäin tarkasti, jotta vältytään ei-toivotuilta murtumilta.

Kaikki tämä tarkoittaa tietenkin sitä, että lopputulos on paljon miellyttävämpi ja luonnollisemman näköinen kuin perinteisellä tekniikalla, minkä vuoksi niin monet ihmiset uskaltautuvat siihen joka vuosi.

Kuka voi hyötyä ultraäänellä tehtävästä nenäleikkauksesta?

Kuten kaikki plastiikkakirurgia ja esteettinen kirurgia, myös ultraääni-nenänkorjaus on suunnattu ihmisille, joilla on ongelmia nenän muodon kanssa. Tämä leikkaus voi auttaa heitä saamaan itseluottamuksensa takaisin ja parantamaan vähitellen sosiaalisten suhteidensa laatua.

Tarkemmin sanottuna tämä menetelmä soveltuu erityisen hyvin muutosten tekemiseen nenän takaosaan, jossa on epäsymmetriaa tai epäsäännöllisyyttä.

Tämän kirurgisen toimenpiteen minimaalisesti invasiivinen ja traumatisoimaton luonne on hyödyllinen myös hauraiden nenien ja sellaisten nenien hoidossa, joilla on useita traumoja.

Lopuksi on huomattava, että nenä voidaan leikata vasta, kun sen kasvu on päättynyt, eli 16-18-vuotiaana. Vaikka myös tupakoitsijat voivat hyötyä tästä toimenpiteestä, heidän olisi pidättäydyttävä tupakoimasta noin kuukauden ajan ennen leikkausta, jotta leikkauksen jälkeiset komplikaatiot vähenisivät.

Ultraäänellä tehtävä nenäleikkausmenetelmä

Riippumatta siitä, tehdäänkö leikkaus Euroopassa vai missä päin maailmaa tahansa, ultraäänellä tehtävän nenäleikkauksen kulku on pitkälti sama: tässä ovat tärkeimmät vaiheet.

Ennen leikkausta: konsultaatiokäynti

Kuten minkä tahansa kauneuskirurgisen toimenpiteen yhteydessä, tapaat kirurgin ensitapaamisen yhteydessä. Tämän jälkeen hän tekee kanssasi täydellisen arvion, jonka perusteella hän laatii tilanteeseesi sopivan leikkaussuunnitelman.

Tämän käynnin aikana voit selittää lääkärille, mitä haluat muuttaa nenässäsi, kertoa mahdolliset epäilyksesi ja kysyä kaikki leikkaukseen liittyvät kysymyksesi.

Tämän jälkeen kirurgi arvioi suunnitelmasi toteutettavuuden ja ohjaa sinua kohti ratkaisua, joka vastaa odotuksiasi ja ottaa samalla huomioonnenäsi alkuperäisen anatomian.

Konsultaation yhteydessä on myös tilaisuus kartoittaa terveydentilasi ja tarkistaa, ettei sinulla ole sellaisia sairauksia (erityisesti hengityselinten sairauksia), jotka estäisivät nenäleikkauksen suorittamisen.

Tämän jälkeen kirurgi tekee kuvankäsittelyohjelmiston avulla simulaation(morphing), jonka avulla saat käsityksen toivotusta lopputuloksesta.

Tämän ensimmäisen käynnin ja leikkauksen välillä on vähintään 15 päivää, jotta sinulla on aikaa miettiä kirurgin esittämää suunnitelmaa.

Itse leikkaus

Leikkauspäivänä sinun on saavuttava paikalle noin kaksi tuntia ennen leikkausta, jotta sinut voidaan nukuttaa. Kirurgi merkitsee nenäsi ennen leikkausta steriilillä huopakynällä ja ruiskuttaa nenääsi seerumia verenvuodon rajoittamiseksi ja leikkauksen kivuttomuuden lisäämiseksi.

Leikkauksen alussa ihokuorta poistetaan, jotta nenän luiset ja rustoiset rakenteet tulevat esiin. Tämän jälkeen kirurgi ryhtyy muokkaamaan nenää: luut hiotaan, tasoitetaan tai kiillotetaan halutun lopputuloksen mukaan.

Leikkauksen päätteeksi ihokuoret suljetaan hyvin ohuilla ompeleilla, minkä jälkeen nenän takaosaan asetetaan tukilasta, jossa sieraimiin voidaan asettaa nystyrät tai ilman niitä. Kirurgin suorittamista toimenpiteistä riippuen leikkaus kestää 1? ja 3 tuntia.

Leikkauksen jälkeinen seuranta

Ultraäänellä tehdyn nenäleikkauksen jälkeen sinua tarkkaillaan muutaman tunnin ajan, ennen kuin voit lähteä kotiin. Usein on kuitenkin suositeltavaa viettää yö klinikalla, jotta voit toipua mahdollisimman hyvissä olosuhteissa.

Tämän jälkeen sinun on pidettävä lastaa päälläsi 7-10 päivää, ennen kuin kirurgi poistaa sen. Säikeet poistetaan muutama tunti leikkauksen jälkeen.

Jotta paranemisprosessi ei hidastuisi, älä yritä poistaa limakalvoon tehdyistä viilloista rupia: ne häviävät itsestään muutaman viikon kuluessa. Sinun on myös vältettävä urheilua ja kylpylöitä ensimmäisen kuukauden ajan leikkauksen jälkeen.

Kuinka paljon ultraäänellä tehtävä nenäleikkaus maksaa Espanjassa?

Ultraääni-nenänauhaleikkaus maksaa Madridissa tai Barcelonassa keskimäärin 4 000 euroa. Tämä hinta sisältää sairaalahoidon, kirurgin, leikkausta edeltävät tutkimukset, lastan, lääkityksen ja leikkauksen jälkeisen seurannan.

Päätelmät

Tiimimme ovat tukenasi joka vaiheessa, aina lentokentälle saapumisesta leikkauksen jälkeiseen tarkastukseen asti, joten voit tehdä kaikki tarvittavat toimenpiteet täysin rauhassa. Jos otat ensimmäiset askeleet yksin, muista tarkistaa :

  • Klinikan maine
  • Kirurgin pätevyys
  • Entisten potilaiden mielipiteet

Jos sinulla on vaikeuksia päättää, voimme auttaa sinua tekemään leikkauksesta onnistuneen, alennettuun hintaan.

Hyödynnä ILMAINEN arviointi!

Pyynnöstä ja
ilman minkäänlaisia velvoitteita.

Konsultointi 100 % ilmaista. Analysoimme tilanteesi, tarpeesi ja odotuksesi. Ja arvioimme tarvittavan budjetin : Lento + hotelli + taksi + hoito.

Prosessi pysyy aina täysin hallinnassasi. Täydellinen mielenrauha.

‍👩‍⚕ PYYDÄ ILMAINEN TARJOUS ➡️