J-Plasma Rasvaimu Turkissa

hinta j plasma rasvaimu Turkki 1
Kirjoittanut Laurence

J-plasman rasvaimu Turkissa mahdollistaa minkä tahansa alueen käsittelyn vahingoittamatta ympäröivää kudosta, mikä vähentää kipua ja epämukavuutta, minimoi komplikaatioiden riskin ja lyhentää toipumisaikaa

ParasKlinikka.com tarjoaa tietoa J-Plasma-rasvaimusta Turkissa ja auttaa sinua varaamaan leikkauksen pätevien kirurgien kanssa. Tämä sisältö on tarkoitettu vain tiedoksi, eikä sen ole tarkoitus korvata lääkärin neuvoja.

Hinta rasvaimu J-Plasma Turkissa

Keskimääräinen hinta rasvaimu J-Plasma Turkissa Istanbulissa on 4000 euroa. Tarpeistasi riippuen hinta voi vaihdella 3 500 eurosta 4 500 euroon.

ToimenpideHinta Turkki
Rasvaimu J-Plasma4000 €

Mikä on rasvaimu J-Plasma?

Ihon kimmoisuuden ja sävyn heikkeneminen on yksi ensimmäisistä ihon ikääntymisen merkeistä. Turkin rasvaimu J-Plasma on huipputekninen, minimaalisesti invasiivinen toimenpide, joka pinnoittaa ihoa ulkoisesti ja kiristää sitä ihon alle levitettynä.

Nykyaikaisena vaihtoehtona perinteisille menetelmille rasvaimu J-Plasma Istanbulissa pystyy tuottamaan parempia tuloksia kuin laserpintakäsittelyt vähemmällä lämmöllä, mikä tekee hoidosta turvallisemman, ja sitä voidaan käyttää myös herkimmillä alueilla.

Kylmän plasmavirran tarkkuus tarkoittaa, että mitä tahansa aluetta voidaan käsitellä vahingoittamatta ympäröivää kudosta, mikä vähentää kipua ja epämukavuutta, minimoi komplikaatioiden riskin ja lyhentää toipumisaikaa.

J-Plasmalla voidaan hoitaa seuraavia alueita

J-Plasma-rasvaimulla voidaan kiinteyttää mitä tahansa aluetta kasvoista vasikoihin. Suosituimpia sovellusalueita ovat : Kasvot, vatsa, rinnat, selkä, käsivarret, reidet ja kaula.

J-Plasman edut Turkissa

  • Välittömät tulokset hyvin pienillä viilloilla.
  • Yhdellä hoidolla saavutetaan halutut tulokset.
  • Minimaalinen trauma ympäröiville kudoksille.
  • Ihon vaurioitumisriski on minimaalinen tai sitä ei ole lainkaan.
  • Turvallinen käyttää herkillä ihoalueilla, kuten silmäluomilla.
  • Suhteellisen nopea toipuminen ja kivuton toimenpide.

Parhaat ehdokkaat J-Plasma-rasvaimuun

Potilaat, joilla on muuten terve iho, ovat yleensä hyviä ehdokkaita rasvaimuun J-Plasma Turkissa. Ikääntymisen, auringon tai tupakoinnin aiheuttamia juonteita, läiskiä ja ryppyjä voidaan hoitaa J-Plasmalla, samoin kuin ihon kimmoisuuden kohtalaista tai lievää heikkenemistä.

Se on erinomainen valinta potilaille, jotka eivät halua tehdä invasiivista leikkausta Turkissa tai siihen liittyviä arpia ja seisonta-aikaa.

Kiinteyttävä hoito voidaan tehdä onnistuneesti kaikille ihonväreille. Pintakäsittely sen sijaan antaa usein parempia tuloksia vaaleaihoisilla potilailla.

Miten J-Plasma-rasvaimu toimii?

J-Plasma-rasvanpoistohoidossa ihon pintakerrokseen johdetaan ionisoitua plasmaenergiaa. Kosketuksen yhteydessä plasma kuorii ihon uloimmat kerrokset tunkeutumatta ihon alla olevaan kudokseen tai vahingoittamatta sitä.

Prosessi vähentää ihon värimuutoksia, parantaa ihon rakennetta, pienentää huokosia, vähentää hienoja ja syviä juonteita ja kiinteyttää ihoa.

Kiristyssovelluksissa ohut metallikanyyli työnnetään ihon alle pienten, strategisesti tärkeisiin kohtiin sijoitettujen viiltojen kautta. Kun kanyylia liikutetaan edestakaisin, kärjestä virtaava plasma lämmittää ihon alapuolta, jolloin iho supistuu ja kollageenin tuotanto stimuloituu. Tuloksena on hoidetun alueen yleinen kiristyminen.

Alueesta ja käyttöalueesta riippuen J-Plasma-rasvaimu voidaan suorittaa yleisanestesiassa. Tietyissä rajoitetuissa sovelluksissa myös paikallispuudutus on mahdollinen.

J-Plasma voidaan suorittaa itsenäisenä hoitona tai yhdessä muiden toimenpiteiden, kuten rasvaimun tai kaulan kohotuksen, kuten vatsanpoiston tai vaser-lipo, kanssa.

Useimmille potilaille riittää yleensä yksi J-Plasma-hoitokerta.

Toimenpiteen jälkeen

Tavallinen toipumisaika on noin kaksi tai kolme viikkoa J-Plasma-ihonpuhdistuksessa ja vielä lyhyempi ihonkiristyksessä. Potilaita kehotetaan pysymään sisätiloissa, välttämään suoraa auringonvaloa ja lepäämään kahden ensimmäisen viikon ajan.

On tärkeää pitää iho puhtaana, meikittömänä ja kosteutettuna leikkauksen jälkeen, jotta se toipuu kunnolla. Iho voi punoittaa hieman, turvota, kutista ja hilseillä, mikä voi kestää jopa 3 viikkoa.

Toipumisaika on yleensä mutkaton. Lääkärin säännölliset tarkastukset leikkauksen jälkeen varmistavat toipumisen laadun ja lopputuloksen.

Tulokset

Hoito tuottaa näkyviä tuloksia heti leikkauksen jälkeen, mutta ihon täydellinen paraneminen ja palautuminen kestää muutaman viikon. Iho jatkaa supistumistaan ja parantaa kimmoisuuttaan useiden kuukausien tai jopa vuoden ajan, kun kollageenia tuotetaan.

Useita hoitoja ei tarvita, ja J-Plasman tulokset ovat suhteellisen pysyviä. Nuorentunut iho muuttuu väistämättä vuosien mittaan luonnollisen ikääntymisprosessin seurauksena.

Hyödynnä ILMAINEN arviointi!

Pyynnöstä ja
ilman minkäänlaisia velvoitteita.

Konsultointi 100 % ilmaista. Analysoimme tilanteesi, tarpeesi ja odotuksesi. Ja arvioimme tarvittavan budjetin : Lento + hotelli + taksi + hoito.

Prosessi pysyy aina täysin hallinnassasi. Täydellinen mielenrauha.

Kirjoittajasta

Laurence

Nimeni on Laurence Tung. Olen lääketieteellinen kirjoittaja, jolla on tieteellistä tietoa useilta aloilta. Olen viime aikoina käsitellyt terapeuttisia alueita, kuten reumatologiaa ja hyperkolesterolemiaa. Minulla on myös asiantuntemusta genomiikan, epigenetiikan, molekyylibiologian ja biokemian alalla. Autan tätä verkkosivustoa julkaisemaan laadukkaita artikkeleita lääketieteellisestä matkailusta.

‍👩‍⚕ PYYDÄ ILMAINEN TARJOUS ➡️