Mahalaukun botoxin hinta Dubaissa

mahalaukun botox hinta dubai 1
Kirjoittanut Laurence

Nykyään monet lääkärit pitävät Botoxia, jota yleensä käytettiin Dubaissa erilaisissa plastiikkakirurgisissa toimenpiteissä, laihdutuslääkkeenä.

ParasKlinikka.com tarjoaa tietoa mahalaukun botoxista Dubaissa ja auttaa sinua varaamaan leikkauksen pätevien kirurgien kanssa. Tämä sisältö on tarkoitettu vain tiedoksi, eikä sen ole tarkoitus korvata lääketieteen ammattilaisen neuvoja.

Mahalaukun botoxin hinta Dubaissa

Mahalaukun botoxin keskihinta Dubaissa on 3 500 euroa. Tarpeistasi riippuen hinta voi vaihdella 3 000 eurosta 4 000 euroon.

ToimenpideHinta Dubai
Mahalaukun botox3500 €

Mikä on mahalaukun botox?

Nykyään monet lääkärit pitävät botoxia, jota käytettiin yleisesti Dubaissa erilaisissa plastiikkakirurgisissa toimenpiteissä, laihdutuslääkkeenä. Koko menettely on nimeltään Gastric Botox Dubaissa, ja se on jälleen painonpudotusmenetelmä ilman leikkauksia tai viiltoja kehossa.

Tässä hoidossa henkilöllä on taipumus laihtua sen jälkeen, kun Botox pistetään mahalaukun limakalvoon . Botox rentouttaa tilapäisesti vatsalihaksia ja estää keskeisen hermon, joka ohjaa nälän ja kylläisyyden tunnetta. Tämän seurauksena potilaat tuntevat olonsa kylläiseksi tavallista nopeammin ja pidempään. Ja kun ruoan yleinen saanti vähenee, on mahdollisuus pudottaa ylipainoa.

Mahalaukun Botox-hoito Dubaissa painonpudotusta varten on avohoitona tehtävä toimenpide, joka kestää 20-25 minuuttia. Lääkärit ruiskuttavat endoskoopin avulla Botoxia vatsan ylä- ja alaosiin ja hidastavat mahalaukun liikkuvuutta, mikä johtaa ruoan saannin vähenemiseen. Hoidon jälkeen potilasta pyydetään jäämään sairaalaan 2-3 tunniksi. Hoito ei yleensä aiheuta sivuvaikutuksia, ja potilaat voivat jatkaa päivittäisiä toimintojaan päivän levon jälkeen.

MAHALAUKUN BOTOXIN EDUT DUBAISSA

  1. Ei aiheuta leikkauksia tai viiltoja.
  2. Nopea tapa laihtua. Toimenpide kestää noin 20 minuuttia ja potilas voi lähteä kotiin 3 tunnin hoidon jälkeen.
  3. Yleisanestesiaa ei tarvita. Potilas kuitenkin rauhoitetaan.
  4. Ennen hoitoa ei tarvita mitään valmistelua, lukuun ottamatta 8-10 tunnin paastoa ennen toimenpidettä.
  5. Toimenpiteen jälkeen ei ole sivuvaikutuksia tai komplikaatioita. Potilas voi kuitenkin kokea endoskopian ja sedaation yleisiä sivuvaikutuksia.
  6. Painonpudotuksen voidaan odottaa olevan 6-8 kiloa, kun
  7. viikkoa hoidon jälkeen.
  8. Hoito voidaan tarvittaessa toistaa 6 kuukauden kuluttua.

Hyödynnä ILMAINEN arviointi!

Pyynnöstä ja
ilman minkäänlaisia velvoitteita.

Konsultointi 100 % ilmaista. Analysoimme tilanteesi, tarpeesi ja odotuksesi. Ja arvioimme tarvittavan budjetin : Lento + hotelli + taksi + hoito.

Prosessi pysyy aina täysin hallinnassasi. Täydellinen mielenrauha.

Kirjoittajasta

Laurence

Nimeni on Laurence Tung. Olen lääketieteellinen kirjoittaja, jolla on tieteellistä tietoa useilta aloilta. Olen viime aikoina käsitellyt terapeuttisia alueita, kuten reumatologiaa ja hyperkolesterolemiaa. Minulla on myös asiantuntemusta genomiikan, epigenetiikan, molekyylibiologian ja biokemian alalla. Autan tätä verkkosivustoa julkaisemaan laadukkaita artikkeleita lääketieteellisestä matkailusta.

‍👩‍⚕ PYYDÄ ILMAINEN TARJOUS ➡️