Mammoplastia Turkissa

hinta mamoplastia Turkki 810x455 1 1
Kirjoittanut Maria

Mammoplastia Turkissa, joka tunnetaan myös nimellä rintojen pienennysleikkaus, on eräänlainen plastiikkakirurgia, jonka tarkoituksena on pienentää rintojen kokoa, tilavuutta ja painoa.

ParasKlinikka.com tarjoaa tietoa mammoplastiasta Turkissa ja auttaa sinua varaamaan leikkauksen päteviltä kirurgeilta. Tämä sisältö on tarkoitettu vain tiedoksi, eikä sen ole tarkoitus korvata lääkärin neuvoja.

Kuinka paljon mammoplastia maksaa Turkissa?

Keskimääräinen mammoplastian hinta Turkissa Istanbulissa on 2 100 euroa. Tarpeistasi riippuen hinta voi vaihdella 1 700 eurosta 2 500 euroon.

ToimenpideHinta Turkki
Mammoplastia2100 €

Mikä on mammoplastia?

Mammoplastia Turkissa, joka tunnetaan myös nimellä rintojen pienennysleikkaus, on eräänlainen plastiikkakirurgia Turkissa, jonka tarkoituksena on pienentää rintojen kokoa, tilavuutta ja painoa. Rintojen koko vaihtelee naisittain. Se määräytyy naisen hormonien, geenien ja painon mukaan.

Kehoon nähden epäsuhtainen rintojen koko voi aiheuttaa fyysisiä ja psyykkisiä ongelmia. Suuret, roikkuvat rinnat voivat aiheuttaa fyysisiä ongelmia, kuten kroonista selkäkipua, niskakipua, huonoa ryhtiä, ihoärsytystä ja liiallista hikoilua, sekä emotionaalisia ongelmia, kuten huonoa itsetuntoa ja tyytymättömyyttä rintojen ulkonäköön.

Mammoplastia tarjoaa ratkaisun naisille, jotka ovat tyytymättömiä ja tyytymättömiä suhteettoman kokoisiin rintoihinsa, nostamalla ja pienentämällä niitä. Naisille tehdään mammoplastia, jotta he voisivat tuntea olonsa mukavammaksi fyysisesti, parantaa rintojensa ulkonäköä ja lisätä itsetuntoaan ja naisellisuuttaan.

Joka vuosi lähes 700 000 naista ympäri maailmaa joutuu leikkaukseen pienentääkseen rintojensa suhteetonta kokoa ja parantaakseen niiden ulkonäköä. Rintojen pienennysleikkaus on yksi maailman suosituimmista kauneusleikkauksista.

Mammoplastia miehille: Gynekomastia Turkissa

Mammoplastiikkaa suosivat myös miehet, joilla on suurentuneet rinnat, joita kutsutaan gynekomastiaksi. Lihavuus, geenit, hormonaalinen epätasapaino, liiallinen alkoholinkäyttö, syöpä tai maksan vajaatoiminta ja liiallinen laihduttaminen ilman urheilua voivat olla gynekomastian syitä. Mammoplastia Turkissa Istanbulissa käytetään rintojen litistämiseen miehellä, joka tuntee epämukavuutta suurentuneiden rintojen vuoksi.

Miehille mammoplastia voidaan tehdä samalla menetelmällä tai rasvaimun avulla. Hoitosuunnitelma määräytyy potilaan yksilöllisen tapauksen mukaan.

Miten mammoplastia toimii?

Periaatteessa rintojen pienennysleikkaus tehdään yleensä tekemällä viiltoja rintoihin, minkä jälkeen poistetaan ylimääräinen rasva, rintakudos ja iho, jotta rintojen kokoa voidaan muuttaa ja muotoilla uudelleen ompeleiden avulla niin, että ne ovat sopusuhtaiset kehoon nähden.

Rintojen pienennysleikkaus voidaan selittää kolmessa vaiheessa:

1. Viilto

Mammoplastiassa käytetään useita erilaisia viiltomenetelmiä. Rintojen pienennysleikkauksessa käytetään kolmea yleisintä viiltotekniikkaa:

 • Ankkurityyppi (käänteinen T- pienennys) : Tässä tekniikassa käytetään ankkurin muotoista viiltoa, joka alkaa areolan ympäriltä, laskeutuu pystysuoraan ja kulkee sitten vaakasuoraan rintaviivan poikki.
 • Pyöreäkuvioinen vi iltoareolan ympärillä : Tässä tekniikassa viilto tehdään areolan ympärille ympyränmuotoisesti.
 • Avaimenreikä (lumikenkä): Tässä tekniikassa viilto tehdään areolan ympärille ja pystysuoraan alaspäin rinnan poimulle.

Kirurgisi valitsee sopivimman viiltomenetelmän mammoplastiaan ottaen huomioon rintojesi koon ja muodon sekä halutun rintakoon.

2. Nännin uudelleen asettaminen ja kudosten poisto

Viiltojen jälkeen mammoplastia jatkuu nännien (jotka jäävät kiinni alkuperäiseen veri- ja hermokiertoonsa) uudelleenasentamisella. Nännit ja nännipussit voidaan poistaa ja sijoittaa uudelleen rintojen korkeammalle kohdalle (ihonsiirtona), jos rinnat ovat erittäin suuret. Tämän jälkeen poistetaan ylimääräinen rasva, rintakudos ja iho.

3. Viiltojen sulkeminen

Viillot tehdään lähelle toisiaan, jotta rintoja voidaan muotoilla uudelleen ja pienentää. Muokattujen rintojen luomiseksi ja tukemiseksi kirurgi asettaa ompeleet syvälle rintakudokseen. Viillot ommellaan/suljetaan iholiimalla tai kirurgisella teipillä. Viiltojäljet ovat pysyviä, mutta ne yleensä häviävät tai haalistuvat huomattavasti ajan myötä.

Katso myös: Rintojen suurennus Turkissa

Kenelle mammoplastia Turkissa sopii?

Jos valitat seuraavista syistä:

 • Jatkuva selkäkipu, niskakipu ja huono ryhti suurten, roikkuvien rintojen vuoksi.
 • Ihoärsytystä ja liiallista hikoilua rintojen ympärillä.
 • Rintasi rajoittavat liikuntaa
 • Tunnet olosi epämukavaksi vaatteissasi
 • Tunnet itsesi epäviehättäväksi

Olet oikea ehdokas mammoplastiaan Istanbulissa, jos haluat :

 • Parempaa itseluottamusta ja itsetuntoa.
 • Tuntea itsesi viehättävämmäksi ja naisellisemmaksi.
 • Saat enemmän vaatevalintoja.
 • Pystyä osallistumaan urheiluun ja liikuntaan.
 • Parempi ryhti.
 • Pääset eroon selkä-, niska- ja hartiakivuista.

Yleiskatsaus

Leikkaus :Rintojen pienennysleikkaus (mammoplastia)
Leikkauksen tavoite:Rintojen muodon muuttaminen vähentämällä niiden roikkumista ja muokkaamalla ne uudelleen kiinteämmän ja nuorekkaamman ulkonäön saavuttamiseksi.
Toimenpiteen kesto :3-4 tuntia
Puudutuksen tyyppi :Yleisanestesia
Sivuvaikutukset:Mahdolliset haittavaikutukset: Rintojen herkkyyden tilapäinen heikkeneminen
Riskit :Infektio, verenvuoto
Toipumisaika :Täydellinen toipuminen kestää 12 kuukautta. Voit palata työhön ja päivittäisiin aktiviteetteihin 1-2 viikon kuluttua.
Arpia :Riippuen viiltotyypistä, yleensä hyvin vähän.

Mammoplastia Turkissa: matkasuunnitelma

Saapumispäivä

 • Lämmin vastaanotto: Tervetuloa Istanbuliin! Sinut otetaan vastaan lentokentällä. Saapumisajankohdasta riippuen sinut viedään neljän tai viiden tähden hotelliisi tai sairaalaan konsultaatiota varten.

1. päivä

 • Tervehdi kirurgiasi : Sinulla on henkilökohtainen konsultaatio kirurgisi kanssa ennen leikkausta. Sinulla on tilaisuus keskustella yksityiskohtaisesti rintojen pienennyshoitosuunnitelmastasi, ja kirurgisi kertoo sinulle leikkauksen yksityiskohdat, kuten viiltotyypin.
 • Suostumus on välttämätön : allekirjoitat suostumuslomakkeen.
 • Lääketieteelliset testit hyvinvointisi varmistamiseksi: Kirurgisi tekee lääketieteellisiä testejä, kuten verikokeen, ennen rintojen pienennystäsi.
 • Kyllä, nyt on “suuren hetken ” aika: Sinulle tehdään rintojen pienennysleikkaus, joka kestää yleensä 3-4 tuntia prosessista riippuen.
 • Kaikki on ohi! Jännitys on ohi! Alkututkimukset: Kirurgisi suorittaa ensimmäiset tutkimukset, kun tulet tajuihinne nukutuksen jälkeen. Heräät sairaalahuoneessasi kompressiorintaliivit yllänne.
 • Nauti oleskelusta huippuluokan sairaalassa : Vietät yön huippuluokan kansainvälisesti hyväksytyssä sairaalassamme.

2. päivä

 • Näe ihana kirurgisi uudelleen : Sinulle tehdään ensimmäinen tarkastuskäynti ennen sairaalasta lähtöä. Kirurgisi kertoo yksityiskohtaisesti leikkauksen jälkeisestä hoidosta.
 • Hyvästele sairaala: Jos kaikki sujuu suunnitelmien mukaan ja kirurgisi antaa luvan (mikä on yleensä tilanne), lähdet sairaalasta.
 • Yksityinen siirto, miksipä ei? Sinut kuljetetaan sairaalasta hotelliin yksityisautolla ja kuljettajalla.
 • Viiden tähden mukavuus : nyt on aika nauttia oleskelustasi hotellissa.

Päivä 3

 • Kukapa ei rakastaisi laiskottelupäivää sängyssä? sinua kehotetaan lepäämään ja rentoutumaan eikä harrastamaan mitään fyysistä toimintaa, joka voisi väsyttää sinua.

4. päivä

 • Pitäisikö minun jäädä vai lähteä? Voit joko jatkaa nauttimista hotellisi mukavuuksissa tai lähteä ulos katselemaan nähtävyyksiä ja nauttimaan Istanbulista, kahden mantereen kaupungista!

5. päivä

 • Viimeinen tarkastus ennen hyvästien jätt ämistä: Tapaat kirurgisi jälleen viimeistä tarkastusta varten. Hän poistaa tikit ja dreenit. Sinulle kerrotaan myös yksityiskohtaisesti leikkauksen jälkeisestä hoidostasi ja saat turvallisuusselvityksen lentoa varten.
 • Yksityinen kuljetus lentokentälle : Ota kaikki irti tästä viimeisestä matkasta Istanbuliin!
 • Oletko valmis lähtöön? Palaat kotiin uuden ilmeesi ja toivottavasti unohtumattoman Istanbul-kokemuksen kera.

Hyödynnä ILMAINEN arviointi!

Pyynnöstä ja
ilman minkäänlaisia velvoitteita.

Konsultointi 100 % ilmaista. Analysoimme tilanteesi, tarpeesi ja odotuksesi. Ja arvioimme tarvittavan budjetin : Lento + hotelli + taksi + hoito.

Prosessi pysyy aina täysin hallinnassasi. Täydellinen mielenrauha.

Kirjoittajasta

Maria

Nimeni on Maria. Minulla on yli 10 vuoden kokemus markkinointipäällikkönä lääketeollisuudessa. Olen tuonut markkinoille useita tuotteita, myös lääkinnällisiä laitteita, ja minulla on suuri intohimo myyntiä ja markkinointia kohtaan.

‍👩‍⚕ PYYDÄ ILMAINEN TARJOUS ➡️