Nenäleikkaus Tunisiassa

hinta nenäleikkaus 1
Kirjoittanut Maria

Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää nenäleikkauksesta Tunisiassa! Mikä on keskimääräinen hinta Tunisiassa? Neuvomme onnistuneeseen nenäleikkaukseen Tunisiassa.

ParasKlinikka.com kertoo sinulle nenäkirurgiasta Tunisiassa ja auttaa sinua varaamaan leikkauksen päteviltä kirurgeilta. Tämä sisältö on tarkoitettu vain tiedoksi, eikä sen ole tarkoitus korvata terveydenhuollon ammattilaisen neuvoja.

Nenäleikkauksen hinta Tunisiassa

Nenänleikkaus maksaa Tunisiassa keskimäärin 1800 euroa. Toimenpide tehdään yleisanestesiassa ja se kestää 2? tuntia. Toimenpiteen kesto on 6 päivää, ja sairaalassaoloaika on 1 yö. Hinta sisältää nukutuksen, leikkauksen ja lääkityksen. Lopputulos on nähtävissä 6 kuukauden kuluessa.

ToimenpideHinta euroina
Nenäleikkaus1800

Tunisiassa hoidon laatu on huippuluokkaa, ja voit löytää uudestaan mieleisesi nenän erilaisten nenänleikkaustekniikoiden ansiosta.

Kasvojen keskellä sijaitseva nenä voi aiheuttaa komplekseja, joista on vaikea päästä eroon. Jos nenä on liian litteä, liian roikkuva, liian paksu tai liian ylöspäin kääntynyt, sitä voidaan onneksi tarvittaessa muuttaa kirurgisesti.

Nenäleikkauksen määritelmä

Rhinoplastia on nenäkirurgia. Siinä muutetaan nenän muotoa tai kokoa. Tähän voi kuulua sieraimien symmetriaongelman ratkaiseminen, nenän kärjen uudelleensuuntaaminen,epämiellyttävänä pidetyn kuopan poistaminen tai nenän lyhentäminen nostamalla sitä. Nenäleikkauksen ansiosta potilaat voivat saada takaisin harmonisen nenän, josta he pitävät, ja nähdä kompleksinsa katoavan.

Nenäleikkauksen eri tyypit

On olemassa erilaisia nenäkirurgian tyyppejä, joilla kullakin on omat tavoitteensa. Tekniikat vaihtelevat sen mukaan, minkä tyyppinen rinoplastia tehdään.

Toiminnallinen nenäleikkaus

Tämä nenäleikkaustyyppi, joka tunnetaan myös nimellä septoplastia tai rinoseptoplastia, tehdään lääketieteellisistä syistä. Toiminnallinen nenänleikkaus tehdään silloin, kun nenä ei enää pysty suorittamaan tavanomaisia toimintojaan, kuten hengittämistä ja hajuaistimuksia.

Rakenteellinen nenäleikkaus

Rakenteellinen nenäleikkaus tehdään, kun potilas haluaa esteettisen muutoksen. Kirurgi yhdenmukaistaa nenän muodon ja paksuuden potilaan toiveiden mukaiseksi. Hän voi korjata poikkeavan ruston, nostaa nenän kärkeä tai tehdä siitä ohuemman tai pehmentää kyttyrästä.

Nenäleikkaus rustonsiirteen avulla

Nenäleikkaukseen johtavista tarpeista riippuen voi olla tarpeen suorittaa rustonsiirto. Tämä rusto otetaan yleensä nenän väliseinästä. Sitä voidaan ottaa myös korvien tai rintakehän rustosta. Sitä käytetään sitten nenän muodon muuttamiseen ja sen rakenteen korjaamiseen.

Toissijainen nenäleikkaus

Toissijainen nenäleikkaus tehdään, kun alkuperäinen nenäleikkaus ei ole tuottanut toivottuja tuloksia. Sitä voidaan käyttää myös korjaamaan alkuperäisen leikkauksen jälkeen ilmeneviä ongelmia, kuten hengitysvaikeuksia tai fyysistä epämukavuutta.

Nenän nosto

Nenän kohotus ei varsinaisesti ole kirurginen toimenpide, mutta sitäkin tehdään nenän ulkonäön parantamiseksi. Se tehdään ruiskuttamalla hyaluronihappoa ja botoxia nenän muodon muuttamiseksi. Nenän kohotuksella voidaan tasapainottaa nenän tilavuutta, kohottaa nenän kärkeä tai pienentää nenäkumpua.

Ultraäänellä tehtävä nenäleikkaus

Ultraääni-rhinoplastia kehitettiin vuonna 2013. Siinä käytetään ultraäänitaajuuksia nenän arkkitehtuurin muokkaamiseen. Tämä ei-invasiivinen tekniikka käyttää ainoastaan värähtelyjä nenän rustojen ja luiden tasoittamiseen, jolloin se kiillottaa ja hoikentaa nenää.

Kuka voi tehdä nenäleikkauksen Tunisiassa?

Nenäleikkausta voivat harkita 18-vuotiaista alkaen kaikki, joilla on vaikeuksia nenän ulkonäön kanssa. Olipa kyse sitten nenästä, joka on aina ollut epämiellyttävä, tai nenästä, joka on kärsinyt traumasta ja sittemmin epämuodostunut, nenänleikkaus voi olla ratkaisu itseluottamuksen palauttamiseen.

Samoin nenäleikkaus on täysin aiheellinen, jos nenässä on hengityshäiriöitä.

Miten nenäleikkaus tehdään Tunisiassa?

Nenäleikkaus Tunisiassa tapahtuu aina useissa vaiheissa, joiden aikana sinua avustavat pätevät ammattilaiset.

Ennen leikkausta

Ensinnäkin sinulla on ensimmäinen tapaaminen kirurgin kanssa. Tämä auttaa selvittämään tarpeesi ja odotuksesi. Hän voi ottaa nenästäsi röntgenkuvia tai skannauksia, useita valokuvia ja tehdä rinologisen toiminnallisen arvioinnin.

Kirurgi antaa sinulle myös ohjeita leikkausta edeltävää aikaa varten. Näihin kuuluvat

  • Lopeta alkoholin juominen ja tupakointi leikkaukseen asti;
  • Lopeta tulehduskipulääkkeiden, aspiriinin tai antikoagulanttien käyttö;
  • Antaa sinulle kaikki tarvittavat tiedot kasvojen puhdistamiseksi ennen leikkausta.

Jotta olosi olisi rauhallisempi, kirurgi antaa sinulle myös yksityiskohtaisia tietoja tulevasta toimenpiteestä. Voit esittää kaikki mahdolliset kysymyksesi.

Nenäleikkauksen kulku

Nenäleikkaus tehdään paikallispuudutuksessa tai yleisanestesiassa suoritettavasta toimenpiteestä ja toiveistasi riippuen aina kun se on mahdollista. Leikkaus kestää 1-3 tuntia, joskus hieman pidempään, jos kyseessä on toissijainen nenäleikkaus.

Leikkaus voidaan tehdä kahdella eri menetelmällä:

  • avoin nenäleikkaus tai ulkoinen nenäleikkaus, jossa tehdään viilto sieraimia erottavaan kudokseen, jotta päästään käsiksi nenärustoon;
  • suljettu nenäleikkaus eli endonasaalinen nenäleikkaus, jossa nenää muotoillaan suoraan sieraimien sisäpuolelle tehtyjen hienojen viiltojen avulla. Tätä menetelmää käytetään pieniin nenän korjauksiin.

Tarvittaessa lääkäri tekee rustonsiirron nenän muotoilemiseksi.

Kun leikkaus on tehty, nenään asetetaan lastat ja kumpaankin sieraimeen asetetaan nenäsiipiä. Nenän suojaamiseksi leikkauksen jälkeen käytetään myös sidoksia.

Toimenpiteen jälkeen noudatettavat varotoimet

Päätä on hyvä pitää koholla 3-4 päivää leikkauksen jälkeen, jotta vältytään turvotuksen muodostumiselta. Nenän lähellä oleviin kudoksiin, erityisesti silmien ympärille tai ylähuulen yläpuolelle, saattaa ilmaantua mustelmia.

Kylmä vesipakkaus voi auttaa vähentämään turvotusta. Nenän tukkoisuus on myös täysin normaalia, samoin kuin vuotaminen. Nenää ei pidä puhaltaa.

Leikkauksen jälkeisissä tarkastuksissa ja tapaamisissa on mahdollisuus seurata nenän edistymistä. Kipsi poistetaan 7-10 päivän kuluttua. Nenäsi saa lopullisen muotonsa 6 kuukauden kuluttua.

Kuinka paljon nenäleikkaus maksaa Tunisiassa?

Tunisiassa nenäleikkauksesta voi joutua maksamaan 1 600-2 500 euroa. Toisen nenäleikkauksen keskimääräiset kustannukset ovat 2 200 euroa. Nämä hinnat vaihtelevat tietenkin potilaan erityispiirteiden, käytettyjen tekniikoiden ja valitun klinikan mukaan.


Onko sinulla vaikeuksia valita oikea klinikka parhaaseen hintaan? Koordinaattorimme auttaa sinua maksutta, jotta leikkauksesi onnistuu Tunisiassa. Pyydä meiltä ilmainen tarjous.

Hyödynnä ILMAINEN arviointi!

Pyynnöstä ja
ilman minkäänlaisia velvoitteita.

Konsultointi 100 % ilmaista. Analysoimme tilanteesi, tarpeesi ja odotuksesi. Ja arvioimme tarvittavan budjetin : Lento + hotelli + taksi + hoito.

Prosessi pysyy aina täysin hallinnassasi. Täydellinen mielenrauha.

Kirjoittajasta

Maria

Nimeni on Maria. Minulla on yli 10 vuoden kokemus markkinointipäällikkönä lääketeollisuudessa. Olen tuonut markkinoille useita tuotteita, myös lääkinnällisiä laitteita, ja minulla on suuri intohimo myyntiä ja markkinointia kohtaan.

‍👩‍⚕ PYYDÄ ILMAINEN TARJOUS ➡️