Pakaralihasten nosto Turkissa

lipolifting pakarat Turkki 1
Kirjoittanut Émilie

Pakaroiden kohotus Turkissa on toimenpide, jonka tarkoituksena on parantaa pakaroiden rasvan jakautumista ja palauttaa siten harmoninen ulkonäkö, ja voit olla varma, että toimenpiteen suorittaa hyvämaineinen, kokenut ja koulutettu lääkäri.

ParasKlinikka.com tiedottaa sinulle pakaroiden lipoliftingistä Turkissa ja auttaa sinua varaamaan leikkauksen pätevien kirurgien kanssa. Tämä sisältö on tarkoitettu vain tiedoksi, eikä sen ole tarkoitus korvata lääkärin neuvoja.

Kuinka paljon pakaroiden lipolifting maksaa Turkissa?

Pakaralihasten kohotuksen keskimääräinen hinta Turkissa Istanbulissa on 2 700 euroa. Tarpeistasi riippuen hinta voi vaihdella 2 200 eurosta 3 200 euroon.

ToimenpideHinta Turkki
Pakaroiden rasvanpoisto2700 €

Mikä on pakaroiden lipolifting?

Pakaroiden lipolift Turkissa on toimenpide, jolla parannetaan pakaroiden rasvan jakautumista ja palautetaan harmoninen ulkonäkö, ja voit olla varma, että toimenpiteen suorittaa hyvämaineinen, kokenut ja koulutettu lääkäri.

Ennen kuin menemme yksityiskohtaisesti tarjoamaamme palveluun, katsotaanpa, mitä voit odottaa pakaroiden lipoliftingiltä Turkissa. Muotoiltu ja sopusuhtainen pakara on erittäin viehättävä piirre kaikkien silmissä.

Joten pakaroiden kohotus Istanbulissa voi olla juuri se, mitä tarvitset itseluottamuksesi lisäämiseksi. Niille, jotka eivät tiedä, kyseessä on erikoistunut rasvansiirtomenetelmä, joka lisää pakaroiden muotoa ja kokoa ilman implantteja.

Ylimääräinen rasva poistetaan rasvaimulla reisistä, alaselästä, vatsasta tai lantiosta. Tämä rasva ruiskutetaan sitten strategisesti pakaroihin. Tämän toimenpiteen edut ovat kaksinkertaiset. Sen lisäksi, että saat kauniimmat pakarat, voit myös päästä eroon ongelmakohdissa olevasta rasvasta.

Seuraavassa luetellaan joitakin eri syitä, miksi ihmiset harkitsevat pakaroiden rasvaimua Turkissa:

  • Yleisten mittasuhteiden parantaminen parantamalla alavartalon ja ylävartalon välistä tasapainoa.
  • Esteettisesti miellyttävämmän ja nuorekkaamman pakaran saavuttaminen.
  • Tehdä vaatteista houkuttelevampia
  • vähentää vatsan, reisien tai lantion rasvataskuja ja lisätä samalla täyteläisyyttä pakaroihin
  • Alavartalon kaarevuuden korostaminen

Sinun on myös syytä olla tietoinen brasilialaisen pakaraleikkauksen toipumisprosessista. Tämäntyyppisen toimenpiteen jälkeen et voi maata tai istua suoraan pakaroiden päällä noin kahteen viikkoon. Tämä tarkoittaa, että sinun on nukuttava kyljelläsi tai vatsallasi ja että sinun on seistävä tai polvistuttava kaikissa toiminnoissa.

Pakaroiden kohotus Istanbulissa

Kun haluat tehdä brasilialaisen pakaralihaksen kohotuksen Turkissa tai minkä tahansa muunlaisen plastiikkakirurgisen toimenpiteen, tärkeintä on valita kokenut ja hyvämaineinen kirurgi.

Olemme kaikki kuulleet kauheista kauhutarinoista, joita tapahtuu, kun päätöstä tehdään kiireessä ja valitaan lääkäri, jolla ei ole tarvittavaa kokemusta tai pätevyyttä. Voit olla täysin huoletta valitsemalla palvelumme peppunostoa varten Istanbulissa.

Tunnustamme konsultaatioprosessin merkityksen, minkä vuoksi tarjoamme henkilökohtaisia konsultaatioita kaikkialla Yhdistyneessä kuningaskunnassa ja Irlannissa. Yksi suurimmista virheistä on mennä tapaamaan kirurgia, joka vaikuttaa kiireiseltä konsultaation aikana.

Erinomainen plastiikkakirurgi ottaa kaiken tarvittavan ajan arvioidakseen hoidettavan alueen, selittää prosessin ja vastaa kaikkiin kysymyksiisi. Konsultaatioprosessi on erittäin tärkeä, ja kirurgin asenne koko prosessin ajan kertoo paljon hänen perusteellisuudestaan ja ammattitaidostaan.

Toinen virhe, jonka ihmiset tekevät, on valehdella kauneuskirurgille sairaushistoriastaan, koska he pelkäävät, että tämä sulkee heidät pois hoidosta. Tämä on yksi vaarallisimmista virheistä, joita voit tehdä – älä tee sitä!

Snapshot

MENETELMÄ:Parantaa ja kasvattaa pakaroita rasvaimulla ja rasvansiirrolla.
PITUUS :1 – 2 tuntia
PUUDUTUS :Paikallinen tai yleinen
SISÄINEN/ULKOINEN :Yleensä sairaalassa
SIVUVAIKUTUKSET :Tilapäinen mustelma, turvotus ja tunnottomuus.
RISKI :Verenvuoto, infektio, epäsymmetria, turvotus, epämukavuus, tunnottomuus, hyytymät.
TOIPUMINEN :Paluu työhön: 1 – 2 viikkoa Intensiivisempi toiminta: 2 – 4 viikkoa Täydellinen toipuminen turvotuksesta ja mustelmista: 1 – 3 kuukautta tai enemmän
VIIMEINEN TULOS :Pysyvä, ruokavalion ja liikunnan avulla

Yleiskatsaus takapuolen kohotukseen

Mikä on Bum Lift?

Bumlift, lääketieteellisesti gluteoplastia taipakaroiden suurennus, tehdään rasvaimun ja rasvansiirron avulla. Rasvaimulla saatu rasvakudos ruiskutetaan pakaroihin niiden koon ja muodon parantamiseksi. Pakaroiden muodon parantamisen lisäksi pakaroiden kohotuksen lisäetuna on se, että rasvaimulla poistetaan osa vartalosta, jolloin alue, josta rasva poistetaan, pienenee. Naiset, joilla on ylimääräistä rasvaa tietyissä kehon osissa, voivat hyötyä pakaroiden kohotuksesta kahdella tavalla: hoikentumalla ja parantamalla pakaroita. Kyseessä on tehokas toimenpide, jossa yhdistetään tiettyjen alueiden, kuten lantion, vyötärön ja vatsan, rasvaimu ja rasvansiirto pakaran alueelle.

Pakaroiden kohotuksen tulokset

Ensimmäisten viikkojen aikana on odotettavissa jonkin verran turvotusta ja mustelmia. Mustelmien ja turvotuksen vähentämiseksi voidaan käyttää puristusvaatetta. Turvotus häviää yleensä kolmen kuuden viikon kuluessa. Potilaita kehotetaan olemaan istumatta pakaroidensa päällä noin kahden viikon ajan leikkauksen jälkeen. Siirretyn rasvan on saatava verenkiertoa, jotta se voi jatkaa olemassaoloaan uudessa paikassaan.

Pakaroiden kohotuksen lopullinen tulos näkyy kolmen kuukauden kuluessa leikkauksesta. Leikkauksen tulos on sekä tuntumaltaan että ulkonäöltään luonnollinen.

Pakaroiden kohotuksen rajoitukset

Noin 30-50 % pakaran alueelta siirtyneistä rasvasoluista imeytyy elimistöön. Jäljelle jäävä rasva jää pakaran alueelle potilaan loppuelämäksi.

Pakaroiden nostoon liittyvät riskit

Pakaroiden kohotus, kuten mikä tahansa kirurginen toimenpide, voi johtaa tiettyihin komplikaatioihin, vaikka ne ovatkin epätodennäköisiä. Verenvuoto, infektio, epäsymmetria, turvotus, epämukavuus, tunnottomuus ja hyytymät ovat vain muutamia komplikaatioita, joita pakaroiden kohotusleikkauksesta voi aiheutua.

Pakaralihasten nostoleikkauksen vasta-aiheet

Tietyt tekijät tekevät joistakin potilaista kelpaamattomia pakaroiden kohotusleikkaukseen. Tällaisia vasta-aiheita ovat tromboembolinen sairaus, taipumus keloidien tai hypertrofisten arpien kehittymiseen, liiallinen tupakointi, sydänsairaudet, diabetes ja sairaalloinen lihavuus.

Matkasuunnitelma

Päivä 1

Tapaat plastiikkakirurgin, joka leikkaa pakarasi. Keskustelette leikkauksen yksityiskohdista ja allekirjoitatte suostumuslomakkeet. Lääkärintarkastusten jälkeen leikkaus alkaa. Leikkaus kestää yleensä yhdestä kahteen tuntia. Tunnin kuluessa leikkauksesta puudutusaine lakkaa ja tulet tajuihisi.

Jäät sairaalaan ensimmäiseksi yöksi leikkauksen jälkeen. Lääkärisi tekee alkutarkastuksen pakaroiden suurennusleikkauksen jälkeen.

2. ja 3. päivä

Lääkäri tekee toisen tarkastuksen aamulla ennen sairaalasta lähtöäsi. Pysyt hotellihuoneessasi ja lepäät mahdollisimman paljon toisena ja kolmantena päivänä.

Neljäs päivä

Menet plastiikkakirurgin yksityisklinikalle lopputarkastukseen. Lääkäri neuvoo sinua lääkityksen jatkamisessa ja antaa sinulle lisätietoja leikkauksen jälkeisestä hoidosta. Olet valmis lähtemään kotiin neljännen päivän jälkeen.

Hyödynnä ILMAINEN arviointi!

Pyynnöstä ja
ilman minkäänlaisia velvoitteita.

Konsultointi 100 % ilmaista. Analysoimme tilanteesi, tarpeesi ja odotuksesi. Ja arvioimme tarvittavan budjetin : Lento + hotelli + taksi + hoito.

Prosessi pysyy aina täysin hallinnassasi. Täydellinen mielenrauha.

Kirjoittajasta

Émilie

Nimeni on Emilie Gervais, ja asun Istanbulissa, Turkissa. Olen lääketieteellinen kirjoittaja, jolla on laaja tieteellinen tietämys ja yli 15 vuoden kokemus syöpätutkimuksesta ja molekyylibiologiasta. Minulla on kokemusta kongressien järjestämisestä ja projektinhallinnasta. Minulla on kyky siirtää monimutkaisia lääketieteellisiä ja tieteellisiä käsitteitä erilaisille yleisöille eri medioiden avulla, mukaan lukien tämä verkkosivusto kirjoitusteni foorumina.

‍👩‍⚕ PYYDÄ ILMAINEN TARJOUS ➡️