Kasvojenkohotuksen hinta Dubaissa

hinta kasvojenkohotus dubai 1 1
Kirjoittanut Émilie

Dubaissa tehtävä kasvojenkohotus on kirurginen toimenpide, joka poistaa ryppyjä kasvoistasi ja kiristää ihoa hidastaakseen ikääntymisen merkkejä.

ParasKlinikka.com tarjoaa tietoa kasvojenkohotusleikkauksista Dubaissa ja auttaa sinua varaamaan leikkauksen pätevien kirurgien kanssa. Tämä sisältö on tarkoitettu vain tiedoksi, eikä sen ole tarkoitus korvata terveydenhuollon ammattilaisen neuvoja.

Kasvojenkohotuksen hinta Dubaissa

Kasvojenkohotuksen keskimääräinen hinta Dubaissa on 6250 euroa. Tarpeistasi riippuen hinta voi vaihdella 4500 eurosta 8000 euroon.

ToimenpideDubain hinnat
Kasvojenkohotus6250 €

Mikä on kasvojenkohotus?

Iän myötä iho menettää kimmoisuuttaan ja alistuu painovoiman vaikutukselle, jolloin se roikkuu ja kutistuu. Ikääntymisprosessi alkaa yleensä kolmekymppisenä, mutta joillakin ihmisillä on geneettinen alttius saada ikääntymisen merkkejä jo parikymppisenä (esimerkiksi roikkuvat posket ja leuat).

Se, miten elät elämääsi ja jopa asuinpaikkasi voivat vaikuttaa ikääntymisen nopeuteen. Se, mitä syöt, kuinka paljon aikaa vietät television tai tietokoneen näytön ääressä ja kuinka paljon auringonvaloa saat, voi nopeuttaa ikääntymisprosessia.

Kenen tulisi tehdä kasvojenkohotusleikkaus Dubaissa?

Kehittyneiden leikkaustekniikoiden ansiosta on mahdollista saada nuorekas ulkonäkö takaisin ja näyttää ulkoisesti yhtä raikkaalta ja nuorekkaalta kuin sisäisesti.

Monet miehet ja naiset turvautuvat Dubaissa tehtävään kasvojenkohotukseen saadakseen itseluottamuksensa ja nuorekkaan ulkonäkönsä takaisin. Rytidektomia, joka tunnetaan yleisemmin nimellä facelift, on kirurginen toimenpide, joka poistaa ryppyjä kasvoistasi ja kiristää ihoa hidastaakseen ikääntymisen merkkejä.

Hyvä kasvojenkohotusehdokas ymmärtää leikkauksen rajoitukset. Yksityiskohtainen konsultaatio kirurgimme kanssa ja muiden facelift-potilaiden ennen ja jälkeen -kuvien katselu on tärkeä osa konsultaatioprosessia. Potilas, jolla on realistiset odotukset, on paljon todennäköisemmin tyytyväinen lopputulokseen.

Mitä Dubaissa tehtävään kasvojenkohotusleikkaukseen kuuluu?

Kasvojenkohotuksen aikana kirurgi tekee ensin hiusrajan taakse piilotetun viillon ja irrottaa ihon sen alla olevista lihaksista ja kudoksista. Kun kasvojen lihaksia on kiristetty kasvojen ääriviivojen parantamiseksi, ihoa venytetään ja asetetaan uudelleen, jotta se istuisi paremmin kasvoihin ja vähentäisi ryppyjä. Lopuksi ylimääräinen kasvojen iho leikataan viiltokohdasta ja viilto suljetaan.

Kaulan kohotus

Monet Dubaissa kasvojenkohotuksen läpikäyneet voivat hyötyä myös kaulan kohotuksesta. Kaulan kohotus tarkentaa kaulan linjaa ja poistaa kaulan pystysuorat kaistaleet. Nämä pystysuorat kaistaleet ovat platysma-nimisen lihaksen reunoja. Leikkauksen aikana teemme tarvittaessa seuraavat toimenpiteet:

  • Kootaan ja kiristetään kaulan lihakset, jolloin luodaan kiinteämpi lihaspohja.
  • Poistetaan ylimääräiset rasvakertymät
  • Leikataan ylimääräinen iho ja tasoitetaan ihoa, jotta dekolteesta saadaan kiinteämpi ja nuorekkaampi.

Tarpeistasi ja tavoitteistasi riippuen yksilöllinen kaulan kohotus Dubaissa voi koostua yhdestä tai molemmista kahdesta eri toimenpiteestä:

  • Kasvojen kohotus – Kasvojen kohotuksessa ihoa nostetaan ja kiristetään kaulan varrella ja poistetaan ylimääräinen iho kiinteämpien ja kiinteämpien kasvonpiirteiden luomiseksi.
  • Platysmaplastia – Toimenpide, jossa alla olevia lihaksia kiristetään ja rasvaa siirretään. Tällä toimenpiteellä saadaan dramaattisempia tuloksia potilaille, joiden kaulan alla oleva kudos on hyvin löysää.

Minikasvojen kohotus Dubaissa

Minikasvojen kohotuksella nuorennetaan kasvojen alempaa kolmannesta, mukaan lukien posket ja kaula. Minikasvojen kohotuksella saavutetaan monia samoja tavoitteita kuin perinteisellä kasvojenkohotuksella. Minifacelift tunnetaan myös nimellä S-facelift tai lyhyen viillon facelift, koska viillon koko ja muoto ovat pienemmät. Hyviä ehdokkaita mini-faceliftille ovat henkilöt, jotka haluavat menettää viisi vuotta kasvoistaan. Nämä potilaat voivat hyötyä pienemmistä viilloista ja pienten piikkilankojen käytöstä sen sijaan, että käytettäisiin suurta viiltoa, joka vaatii raskaampia ompeleita.

Minikasvojenkohotuksilla voidaan ehkäistä ikääntymisen merkkejä ennen kuin ne tulevat näkyviin. Minikasvojen kohotuksen tarjoaman joustavuuden ansiosta plastiikkakirurgi voi hoitaa tiettyjä alueita ja samalla hallita toipumiseen kuluvaa aikaa. Toimenpiteen laajuudesta riippuen voit joutua jäämään yöksi sairaalaan minikasvojenkohotuksen jälkeen; usein pääset kotiin jo toimenpiteen jälkeisenä päivänä.

Vaikka minikasvojen kohotuksella voidaan hoitaa vain tiettyä, yksittäistä kasvojen plastiikkakirurgista ongelmaa, toimenpiteen joustavuus ja se, ettei siihen liity pitkää toipumisprosessia, tekevät minikasvojen kohotuksesta houkuttelevan vaihtoehdon erityisesti nuoremmille potilaille.

Postoperatiivinen hoito

Leikkauksen jälkeen kasvot ja pää sidotaan, ja potilaat lähetetään kotiin toipumaan. On tärkeää suunnitella etukäteen ja pitää noin kaksi viikkoa vapaata töistä, jotta voi levätä ja toipua kotona. Tänä aikana potilaat voivat kokea turvotusta, mustelmia ja jonkin verran epämukavuutta.

Mahdollisia epämukavuutta voidaan hallita lääkityksellä, ja nämä oireet lievittyvät toipumisen ensimmäisten viikkojen aikana. Kasvojenkohotuspotilaiden on vältettävä rasittavaa liikuntaa vähintään kahden viikon ajan leikkauksen jälkeen. Leikkauksen tulokset eivät näy heti, vaan ne näkyvät vähitellen, kun turvotus ja mustelmat häviävät.

Tämä prosessi voi kestää useita viikkoja. Tarjoamme kattavaa leikkauksen jälkeistä hoitoa, mukaan lukien säännölliset kontrollikäynnit, jotta paraneminen etenee sujuvasti.

Vaikka potilaat vanhenevat normaalisti kasvojenkohotuksen jälkeen, oikeanlainen toimenpide voi kääntää kelloa taaksepäin useilla vuosilla, tasoittaa ja kiristää kasvojen ihoa ja auttaa näyttämään ja tuntemaan itsensä nuoremmalta ja viehättävämmältä.

Facelift- ja kaulan kohotusleikkauksen kustannukset Dubaissa

Jokainen tapaus on erilainen, aivan kuten jokainen ihminen on erilainen, joten plastiikkakirurgisten toimenpiteiden kiinteää hintaa on hyvin vaikea määritellä. Monet tekijät vaikuttavat asiaan: potilaan ikä, ihon vaurioitumisen tai veltostumisen aste, terveydentila ja sairaushistoria, tarvitaanko implantteja tai proteeseja ja onko toimenpide tehtävä nukutuksessa sairaalassa. Potilas saa täydellisen kustannusarvion klinikalla pidetyn yksityiskohtaisen konsultaation jälkeen.

Tärkeintä ja potilaamme arvostavat henkilökohtaista hoitoa ja huomiota, jota tiimimme tarjoaa osana palvelua. Annamme mielellämme suosituksia, jotka todistavat, että meillä on kestävät suhteet moniin onnellisiin ja tyytyväisiin potilaisiin.

Hyödynnä ILMAINEN arviointi!

Pyynnöstä ja
ilman minkäänlaisia velvoitteita.

Konsultointi 100 % ilmaista. Analysoimme tilanteesi, tarpeesi ja odotuksesi. Ja arvioimme tarvittavan budjetin : Lento + hotelli + taksi + hoito.

Prosessi pysyy aina täysin hallinnassasi. Täydellinen mielenrauha.

Kirjoittajasta

Émilie

Nimeni on Emilie Gervais, ja asun Istanbulissa, Turkissa. Olen lääketieteellinen kirjoittaja, jolla on laaja tieteellinen tietämys ja yli 15 vuoden kokemus syöpätutkimuksesta ja molekyylibiologiasta. Minulla on kokemusta kongressien järjestämisestä ja projektinhallinnasta. Minulla on kyky siirtää monimutkaisia lääketieteellisiä ja tieteellisiä käsitteitä erilaisille yleisöille eri medioiden avulla, mukaan lukien tämä verkkosivusto kirjoitusteni foorumina.

‍👩‍⚕ PYYDÄ ILMAINEN TARJOUS ➡️