Mahalaukun botoxin hinta Tunisiassa

hinta botox gastrique tunisie pas chere 1
Kirjoittanut Laura

Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää mahalaukun botoxista Tunisiassa! Mikä on keskimääräinen hinta Tunisiassa? Neuvomme onnistuneeseen mahalaukun botoxiin Tunisiassa.

ParasKlinikka.com kertoo sinulle mahalaukun botoxista Tunisiassa ja auttaa sinua varaamaan leikkauksen päteviltä kirurgeilta. Tämä sisältö on tarkoitettu vain tiedoksi, eikä sen ole tarkoitus korvata terveydenhuollon ammattilaisen neuvoja.

Mahalaukun botoxin hinta Tunisiassa

Mahalaukun botoxin keskihinta Tunisiassa on 1 300 euroa. Tarpeistasi riippuen hinta voi vaihdella 1100 eurosta 1500 euroon.

ToimenpideHinta Tunisia
Mahalaukun botox1300 €

Mikä on mahalaukun botox?

Mahalaukun botox Tunisiassa on endoskooppinen hoito ja tehokas ja helppo tapa laihtua. Mahalaukun botoxin tavoitteena on vähentää mahalaukun liikkeiden vaikutuksia niin, että nautittu ruoka ei murskaannu sisälle ja pysyy mahalaukussa tavallista kauemmin aiheuttaen mahalaukussa kylläisyyden tunnetta. Näin voit syödä tavallista vähemmän. Pienin odotettavissa oleva laihtuminen on noin 5 kg, mutta se voi olla jopa 20 kg. Keskimääräinen laihtuminen, jota näemme potilailla, on kuitenkin 10 kg.

Botox-mahalaukun hyödyt

Potilaat, jotka eivät pysty laihduttamaan omin voimin, jotka haluavat päästä eroon ylipainosta ja jotka eivät täytä lihavuusleikkaukseen soveltuvia kriteerejä, voivat hyötyä mahalaukun botox-injektion avulla tapahtuvan laihdutuksen eduista. Koska mahalaukun botox-injektio tehdään endoskooppisesti, vatsaan tai ruoansulatuskanavaan ei kohdistu pysyviä muutoksia, ja toisin kuin muissa mahalaukun pienennysleikkauksissa, leikkauksen jälkeisten komplikaatioiden riskiä ei ole. Mahalaukun botoxia voidaan käyttää lyhyessä ajassa, eikä potilaiden tarvitse jäädä sairaalaan toimenpiteen jälkeen. Kun tarvittavat tarkastukset on tehty, potilaat voivat palata kotiin.

Kuka voi hyötyä mahalaukun botoxista?

Mahalaukun botoxia Tunisiassa voidaan käyttää kaikille, jotka haluavat laihtua. Tämä toimenpide ei ole lihavuusleikkaus. On kuitenkin olemassa tietyt kriteerit potilaille, joita voidaan soveltaa. Jos harkitset mahalaukun botox-leikkausta ja täytät nämä kriteerit, voit suorittaa tämän toimenpiteen:

  • Jos et ole pystynyt laihduttamaan kunnolla ruokavalion ja urheilun avulla.
  • Mahalaukun botoxilla hoidettavien potilaiden painoindeksin on oltava alle 40. Toisin sanoen tätä hoitoa sovelletaan henkilöihin, joiden painoindeksi on 27-35 ja jotka ovat 10-20 kiloa ylipainoisia eivätkä pysty laihduttamaan ruokavaliolla ja liikunnalla.

Koska mahalaukun botoxista ei ole hyötyä potilaille, joiden BMI on yli 40, emme suosittele mahalaukun botoxia näille potilaille.

Onko mahalaukun botoxilla sivuvaikutuksia?

Koska mahabotoxin käyttö on tavanomainen endoskooppinen toimenpide, merkittäviä sivuvaikutuksia ei ole raportoitu. Toimenpide ei kuitenkaan sovellu henkilöille, joilla on lihassairauksia tai botox-allergia. Kaiken kaikkiaan varmista, että lääkärisi kertoo sinulle yksityiskohtaisesti haittavaikutuksista.

Vaiheittainen opas Botox-mahaletkun tekemiseen

Jotta mahalaukun botox-toimenpide, joka kestää noin 20 minuuttia, voidaan suorittaa, potilaat on ensin nukutettava. Kun potilaat ovat nukahtaneet, botuliinitoksiini ruiskutetaan tiettyihin vatsan osiin endoskooppisella menetelmällä. Komplikaatioiden riski on minimaalinen mahalaukun botox-hoidon jälkeen, sillä se on täysin kivuton hoitomenetelmä.

Toipumisprosessi

Mahalaukun botox ei ole leikkaus. Kyseessä on täysin endoskooppinen toimenpide, eikä leikkaushaavaa ole. Prosessi kestää keskimäärin 20 minuuttia. Potilaat nukutetaan nukutuslääkärin avulla toimenpiteen ajaksi. Sairaalassa ei tarvitse olla. Toimenpiteen jälkeen riittää yleensä yksi tai kaksi tuntia tarkkailua.

Hyödynnä ILMAINEN arviointi!

Pyynnöstä ja
ilman minkäänlaisia velvoitteita.

Konsultointi 100 % ilmaista. Analysoimme tilanteesi, tarpeesi ja odotuksesi. Ja arvioimme tarvittavan budjetin : Lento + hotelli + taksi + hoito.

Prosessi pysyy aina täysin hallinnassasi. Täydellinen mielenrauha.

Kirjoittajasta

Laura

Nimeni on Laura. Olen työskennellyt lääketieteellisenä ja tieteellisenä kirjoittajana vuodesta 2004. Yli 15 vuoden kokemuksen ansiosta minulla on laaja asiantuntemus monenlaisten asiakirjojen, kuten tieteellisten ja lääketieteellisten tutkimusartikkeleiden ja konferenssijulkaisujen kirjoittamisesta, kääntämisestä ja muokkaamisesta.

‍👩‍⚕ PYYDÄ ILMAINEN TARJOUS ➡️