Rintojen kohotus proteeseilla Turkissa

rintojen kohotuksen hinta proteesien kanssa 1
Kirjoittanut Émilie

ParasKlinikka.com tarjoaa tietoa rintojen kohotuksesta proteeseilla Turkissa ja auttaa sinua varaamaan leikkauksen pätevien kirurgien kanssa. Tämä sisältö on tarkoitettu vain tiedoksi, eikä sen ole tarkoitus korvata lääkärin neuvoja.

Kuinka paljon rintojen kohotus proteeseilla maksaa Turkissa?

Rintojen kohotus proteeseilla Istanbulissa, Turkissa maksaa keskimäärin 2500 euroa. Tarpeistasi riippuen hinta voi vaihdella 2 100 eurosta 2 900 euroon.

ToimenpideHinta Turkki
Rintojen kohotus proteesien kanssa2500 €

Mikä on rintojen kohotus proteeseilla?

Rintojen kohotus proteeseilla Turkissa on toimenpide, jota käytetään rintojen muokkaamiseen ja kohottamiseen. Tällä tekniikalla istutamme pyöreän tai anatomisen proteesin tilavuuden tai muodon palauttamiseksi ja paremman tuloksen saavuttamiseksi. Tämä on ihanteellinen ratkaisu naisille, jotka haluavat palauttaa rintojensa ulkonäön. Ne näyttävät korkeammilta ja kiinteämmiltä.

Miksi rinnat roikkuvat?

Rintarauhasen koko, rasvan määrä ja ennen kaikkea ihon laatu ovat tärkeimpiä tekijöitä, jotka vaikuttavat rintojen roikkumiseen tai roikkumiseen. Jos naisella on ohut ja hauras iho, se roikkuu todennäköisemmin ja rinnat notkistuvat ajan myötä. Myös raskausarvet ovat yleisiä tämäntyyppisillä potilailla, jos nainen kokee merkittävää painonnousua ja -laskua.

Elämäntavat ja suuret painonmuutokset voivat nopeuttaa rintojen kohotuksen tarvetta. Naiset, joilla on huonoja tapoja tai epäterveellinen ruokavalio, voivat lihoa tai muuttaa kudostensa laatua.

Raskaus ja imetys on ajanjakso, jolloin rintarauhasten koko ja paino kasvavat, ja kun tämä on ohi, rinnat voivat tyhjentyä ja roikkua.

Rintojen kohotus proteeseillaIstanbulissa

Rintojen nosto proteeseilla Turkissa, joka tunnetaan myös nimellä mastopexia, on yksi vaikeimmista esteettisistä rintaleikkauksista, joten on tärkeää valita hyvä plastiikkakirurgi. Sen monimutkaisuus liittyy diagnoosiin, rintaproteesien valintaan ja itse leikkaustekniikkaan.

Rintojen ptoosin diagnosointi on erittäin tärkeää. Istanbulissa järjestettävän konsultaation aikana arvioidaan esimerkiksi roikkumisen aste ja kudoksen laatu. Oikea arviointi on olennaisen tärkeää leikkauksen suunnittelun ja oikean rintaproteesin valinnan kannalta. Väärä diagnoosi voi johtaa potilaan kannalta epätyydyttävään lopputulokseen ja pakottaa hänet jopa toiseen leikkaukseen.

Katso myös: Rintojen suurennus Turkissa

Tällä leikkaustekniikalla Turkissa voidaan muuttaa rintarauhasen asentoa ja kokoa, rintarakkuloita ja rasvan määrää. Täytämme myös ylänavan proteesilla ja joudumme ehkä poistamaan jonkin verran ihoa, mikä voi auttaa poistamaan joitakin raskausarpia. Mitä vähemmän ihoa joudumme kuitenkin poistamaan, sitä pienempi arpi jää.

Tämä on monimutkainen toimenpide, mutta sen avulla voit saada kauniimmat rinnat sinne, minne ne kuuluvat. Hyvän plastiikkakirurgin käsissä se on erittäin tehokas ja turvallinen toimenpide, jonka ansiosta näytät parhaalta vuosien ajan.

Hyödynnä ILMAINEN arviointi!

Pyynnöstä ja
ilman minkäänlaisia velvoitteita.

Konsultointi 100 % ilmaista. Analysoimme tilanteesi, tarpeesi ja odotuksesi. Ja arvioimme tarvittavan budjetin : Lento + hotelli + taksi + hoito.

Prosessi pysyy aina täysin hallinnassasi. Täydellinen mielenrauha.

Kirjoittajasta

Émilie

Nimeni on Emilie Gervais, ja asun Istanbulissa, Turkissa. Olen lääketieteellinen kirjoittaja, jolla on laaja tieteellinen tietämys ja yli 15 vuoden kokemus syöpätutkimuksesta ja molekyylibiologiasta. Minulla on kokemusta kongressien järjestämisestä ja projektinhallinnasta. Minulla on kyky siirtää monimutkaisia lääketieteellisiä ja tieteellisiä käsitteitä erilaisille yleisöille eri medioiden avulla, mukaan lukien tämä verkkosivusto kirjoitusteni foorumina.

‍👩‍⚕ PYYDÄ ILMAINEN TARJOUS ➡️