Lonkan suurennusleikkaus Tunisiassa

prix augmentation hanches tunisie pas chere 1
Kirjoittanut Laura

Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää lonkkaleikkauksesta Tunisiassa! Mikä on keskimääräinen hinta Tunisiassa? Neuvomme onnistuneeseen lonkkaleikkaukseen Tunisiassa.

ParasKlinikka.com kertoo sinullelonkan suurennuksesta Tunisiassa ja auttaa sinua varaamaan leikkauksen päteviltä kirurgeilta. Tämä sisältö on tarkoitettu vain tiedoksi, eikä sen ole tarkoitus korvata lääkärin neuvoja.

Lonkan suurennusleikkauksen hinta Tunisiassa

Lonkan suurennusleikkauksen keskihinta Tunisissa, Tunisiassa on 2500 euroa. Tarpeistasi riippuen hinta voi vaihdella 2400 eurosta 2600 euroon.

ToimenpideHinta Tunisia
Lonkan suurennus2500 €

Mikä on lonkan suurennus?

Kun katsomme naista edestäpäin, voimme nähdä, että hänen lantionsa ovat selvästi pyöristyneet, että ne laskeutuvat suoraan alaspäin tai että niissä on kovera kaari reiden sisäpuolella. Jälkimmäisessä tapauksessa lantio on ontto. Voidaan puhua myös lonkkien onteloista tai rikkinäisistä lanteista.

Lonkkien ontelot voivat olla yksilöstä riippuen hyvin hienovaraisia tai hyvin voimakkaita. Olipa se näkyvissä tai ei, jos katsot sisälle ja vertaat kaikkien luurankoja, huomaat, että meillä kaikilla on tämä painauma reiden yläosan ja lonkkaluun yhtymäkohdassa. Ulkopuolella merkitystä on vain sillä, miten paino ja lihakset jakautuvat kussakin vartalotyypissä.

Ei ole harvinaista, että naiset ja miehet etsivät parasta mahdollista siluettia keholleen. Usein tavoitteena on sileä tiimalasivartalo, jota media on suosinut – ja jopa sensaatiomaisesti esitellyt. Ajatuksena on, että muodokkaampi lantion ja pakaroiden alue näyttää seksikkäämmältä ja naisellisemmalta.

Monilla naisilla ei kuitenkaan ole tällaista luonnollista lantion kaarta. Heidän lantionsa voi näyttää enemmän viulun kuin tiimalasin muotoiselta. Aloitetaan sanomalla, että tämä on täysin normaalia ja oikein, eikä tee kenestäkään yhtään vähemmän naisellista!

Ymmärrämme kuitenkin monien naisten toiveen täydellisestä lantiokaaresta. Siksi Silhouette Institute of Plastic Surgery -laitoksessa olemme erikoistuneet unelmiesi vartalon saavuttamiseen täydellistämällä vartalosi, oli se mikä tahansa. Onhan se nimessämme! Katsotaanpa, miten voimme saavuttaa tämän injektioiden ja lonkkaleikkauksen avulla.

Sculptra-lonkkanivelleikkaukset

Sculptra on ei-kirurginen injektoitava implantointivaihtoehto, jossa käytetään ihotäyteainetta lantion volyymin ja pyöreyden lisäämiseen. FDA:n hyväksymät lonkkainjektiot koostuvat synteettisestä sokerista nimeltä poly-L-maitohappo. Täyteaine toimii helpottamalla paikallista kollageenin tuotantoa kohdealueella.

Vaikka Sculptra-lonkkatäyteinjektiot ovat ei-invasiivinen hoitovaihtoehto, niiden huonona puolena on, että ne eivät anna välittömiä tuloksia. Sculptra-lonkkatäytteen injektiot ovat asteittainen prosessi, joka vaatii useita peräkkäisiä hoitokertoja 6 kuukauden aikana (enemmän tai vähemmän), ennen kuin potilas näkee halutut tulokset.

Liposculpting (rasvansiirto) Lonkkavuodotukset

Toinen vaihtoehto on kirurginen rasvaimu (liposculpting), joka tunnetaan myös nimellä rasvansiirto. Tässä vähäriskisessä toimenpiteessä rasva imetään joltakin kehon alueelta (vatsa, reidet, pakarat jne.) ja levitetään lonkkadipin alueelle. Rasvansiirrolla täytetään lonkkamaljan kaaret ja pyöristetään niitä, jotta niistä saadaan sileämpi ja täyteläisempi muoto.

Jos henkilöllä ei ole riittävästi rasvaa, jota hän voisi ottaa muilta kehon alueilta, keinotekoiset täyteaineet tai jopa silikoni-implantit voivat myös olla vaihtoehto lonkkamaljan alueen kirurgiseen täyttämiseen.

Hyödynnä ILMAINEN arviointi!

Pyynnöstä ja
ilman minkäänlaisia velvoitteita.

Konsultointi 100 % ilmaista. Analysoimme tilanteesi, tarpeesi ja odotuksesi. Ja arvioimme tarvittavan budjetin : Lento + hotelli + taksi + hoito.

Prosessi pysyy aina täysin hallinnassasi. Täydellinen mielenrauha.

Kirjoittajasta

Laura

Nimeni on Laura. Olen työskennellyt lääketieteellisenä ja tieteellisenä kirjoittajana vuodesta 2004. Yli 15 vuoden kokemuksen ansiosta minulla on laaja asiantuntemus monenlaisten asiakirjojen, kuten tieteellisten ja lääketieteellisten tutkimusartikkeleiden ja konferenssijulkaisujen kirjoittamisesta, kääntämisestä ja muokkaamisesta.

‍👩‍⚕ PYYDÄ ILMAINEN TARJOUS ➡️