Nenäleikkauksen hinta Dubaissa

rhinoplasty hinta dubai halpa 1
Kirjoittanut Erika

Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää rinoplastiasta Dubaissa! Mikä on keskimääräinen hinta? Neuvomme onnistuneeseen nenäleikkaukseen Dubaissa.

ParasKlinikka.com tarjoaa tietoa Dubaissa tehtävistä nenäleikkauksista ja auttaa sinua varaamaan leikkauksen päteviltä kirurgeilta. Tämä sisältö on tarkoitettu vain tiedoksi, eikä sen ole tarkoitus korvata lääketieteen ammattilaisen neuvoja.

Nenäleikkauksen hinta Dubaissa

Nenäleikkaus maksaa Dubaissa keskimäärin 3 900 euroa. Tarpeistasi riippuen hinta voi vaihdella 3 600 eurosta 4 200 euroon.

ToimenpideHinta Dubai
Rhinoplastia3900 €

Mikä on nenäleikkaus?

Jos olet joskus halunnut muuttaa nenän kokoa tai muotoa, Dubaissa tehtävä rhinoplastia saattaa kiinnostaa sinua. Tämä toimenpide, joka tunnetaan yleisesti nimellä rhinoplastia, on turvallinen ja tehokas tapa kasvattaa nenän kokoa. Lue lisää nenäleikkauksista.

Mitä rhinoplastialla voidaan saavuttaa?

Jokainen Dubaissa tehtävä rhinoplastinen toimenpide on erilainen. Potilailla, jotka päättävät tehdä tämän toimenpiteen, on kaikilla erityisiä esteettisiä tavoitteita, jotka vaihtelevat sieraimien pienentämisestä kuoppien poistamiseen. Useimmat rhinoplastiapotilaat haluavat pienemmän nenän, suoremman nenäsillan tai hienomman kärjen. Kirurgit käyttävät erilaisia tekniikoita nenän rakenteen muokkaamiseen. Lopulta potilaat saavat huomattavasti paremman nenän sekä esteettisesti että toiminnallisesti.

Mitä tapahtuu rinoplastisen konsultaation aikana?

Nenänkorjauskonsultaation aikana keskustelet tavoitteistasi tulevan kirurgisi kanssa. Kirurgi tutkii nenäsi sisä- ja ulkopuolelta ja määrittää, oletko hyvä ehdokas leikkaukseen.

Onko olemassa vähimmäisikävaatimus?

Koska kasvot muuttuvat murrosiässä, useimmat kirurgit eivät tee nenäleikkauksia ennen 15 vuoden ikää.

Millaisia nenäleikkauksia on olemassa?

Nenäleikkauksia on kahta päätyyppiä: suljettu tekniikka ja avoin tekniikka. Avoimessa nenäleikkauksessa sieraimien väliin tehdään pieni viilto. Suljetussa nenäleikkauksessa viilto tehdään sieraimien sisäpuolelle. Molemmilla tekniikoilla on sekä etuja että haittoja. Avoin nenäleikkaus antaa kirurgille suuremman vapauden muuttaa nenän muotoa, ja sitä suositellaan usein henkilöille, jotka haluavat korjata liian ulkonevan kärjen. Ne voivat kuitenkin jättää nenään pienen viiltoarven, ja ne aiheuttavat myös enemmän turvotusta. Suljetut nenäleikkaukset taas vievät usein vähemmän aikaa ja vaativat vähemmän leikkauksen jälkeistä hoitoa. Joissakin tapauksissa suljettu nenäleikkaus ei kuitenkaan välttämättä riitä halutun lopputuloksen saavuttamiseen.

Kuinka kauan leikkaus kestää?

Nenäleikkauksen kesto riippuu yksilöllisistä tarpeistasi ja tavoitteistasi. Useimmat primaariset nenäleikkaukset kestävät noin kaksi tuntia tai vähemmän.

Onko toimenpide kivulias?

Useimmat potilaat eivät koe nenäleikkauksesta merkittävää epämukavuutta. Heti toimenpiteen jälkeen voi esiintyä lievää pahoinvointia, ja jotkut potilaat kokevat päänsärkyä. Useimmilla nämä oireet ovat helposti hallittavissa kipulääkityksellä ja vuodelevolla.

Entä toipuminen?

Useimmilla potilailla on nenäleikkauksen jälkeen turvotusta ja mustelmia vähintään viikon ajan. Potilaat pitävät yleensä nenässä lastaa noin viikon ajan. Tämän viikon aikana potilaita kehotetaan pysymään kotona ja välttämään rasittavaa toimintaa. Kipsi poistetaan kirurgin vastaanotolla, jonka jälkeen potilaat voivat palata normaaliin arkeensa.

Rhinoplastinen turvotus jatkuu vähintään kuukauden ajan leikkauksen jälkeen. Joillakin ihmisillä turvotuksen häviäminen voi kestää jopa vuoden.

Hyödynnä ILMAINEN arviointi!

Pyynnöstä ja
ilman minkäänlaisia velvoitteita.

Konsultointi 100 % ilmaista. Analysoimme tilanteesi, tarpeesi ja odotuksesi. Ja arvioimme tarvittavan budjetin : Lento + hotelli + taksi + hoito.

Prosessi pysyy aina täysin hallinnassasi. Täydellinen mielenrauha.

Kirjoittajasta

Erika

Nimeni on Erika. Yli 10 vuotta lääketieteellistä tutkimusta tehneenä päätin omistautua tieteelliselle ja lääketieteelliselle kirjoittamiselle vuodesta 2018 alkaen. Olen kehittänyt asiantuntemusta, joka kattaa eri alat, kuten kosmeettisen kirurgian, hammaslääketieteen, bariatrisen kirurgian ja silmäkirurgian. Tämä uusi suuntaus antaa minulle mahdollisuuden jakaa tietämystäni.

‍👩‍⚕ PYYDÄ ILMAINEN TARJOUS ➡️