Rintojen kohotus Dubaissa

rintojen kohotus hinta dubai 1
Kirjoittanut Maria

Rintojen kohotus Dubaissa, joka tunnetaan myös nimellä mastopexia, on kirurginen toimenpide, jolla muutetaan roikkuvien rintojen muotoa.

ParasKlinikka.com kertoo sinulle rintojen kohotuksesta Dubaissa ja auttaa sinua varaamaan leikkauksen pätevien kirurgien kanssa. Tämä sisältö on tarkoitettu vain tiedoksi, eikä sen ole tarkoitus korvata lääkärin neuvoja.

Rintojen kohotuksen hinta Dubaissa

Rintojen kohotuksen keskimääräinen hinta Dubaissa on 6 500 euroa. Tarpeistasi riippuen hinta voi vaihdella 6 000 eurosta 7 000 euroon.

ToimenpideHinnat Dubai
Rintojen kohotus6500 €

Mikä on rintojen kohotus?

Rintojen kohotus, joka tunnetaan myös nimellä mastopexia, on kirurginen toimenpide, jolla muutetaan roikkuvien rintojen muotoa. Dubaissa tehtävässä rintojen kohotuksessa poistetaan ylimääräinen iho ja rintakudos rintojen kohottamiseksi, jolloin niistä tulee kiinteämmät ja kireämmät.

Rintojen kohotuksen tarve

Henkilöllä voi olla roikkuvat rinnat seuraavista syistä:

 • Genetiikka
 • Imetys
 • Ikääntyminen
 • Elämäntyyliin liittyvät mieltymykset
 • Painonvaihtelut

Rintojen kohotusleikkauksella Dubaissa pyritään saavuttamaan rintojen symmetria nostamalla rintoja. Toimenpiteen tavoitteena on myös nännien ja nännipussin uudelleenasento.

Miten valitsen oikean kirurgin rintojen kohotusleikkaukseen?

Rintojen kohotusleikkauksen ensimmäinen vaihe on oikean kirurgin valitseminen toimenpidettä varten. Dubaissa tehtävää mastopexiaa varten valitsemasi plastiikkakirurgin on oltava paitsi asiantuntija myös omattava seuraavat ominaisuudet;

 • Hänen on täytynyt saada hyviä arvioita työstään aiemmilta ehdokkailta.
 • Hänen on pystyttävä näyttämään sinulle aikaisempien töidensä tulokset valokuvien avulla.
 • Hänen on keskityttävä ehdokkaan turvallisuuteen ja hoitoon.

Hänellä on oltava erinomainen esteettisyyden taju.

Leikkausta edeltävät ohjeet

Kun olet valinnut Dubain parhaan rintojen kohotuskirurgin, seuraava vaihe on yksityiskohtainen konsultaatio kirurgisi kanssa. Tämän istunnon aikana keskustelet hänen kanssaan leikkauksen mahdollisista tuloksista.

Sinun on myös keskusteltava odotuksistasi ja leikkauksen syystä. Sinun tulisi keskustella tarkkaan siitä, mitä odotat leikkaukselta. Sinun tulisi keskustella prosessista, rintojen kohotuksen kustannuksista Dubaissa ja kaikista toimenpiteen vaiheista.

Ennen leikkausta kirurgi tarkistaa sairaushistoriasi ja tarkistaa myös, käytätkö tai oletko käyttänyt lääkkeitä. Kirurgi tutkii rintasi: hän mittaa niiden koon ja tutkii nännien ja nännipihtien muodon ja sijainnin.

Hän suosittelee myös perusmammografiakuvausta, ja rintasi valokuvataan, jotta voit verrata tuloksia leikkauksen jälkeen.

Kirurgi voi lykätä leikkausta, jos olet raskaana, suunnittelet raskautta tai imetät. On kuitenkin olemassa tiettyjä ohjeita, joita on noudatettava terveiden elämäntapojen säilyttämiseksi.

Sinun on noudatettava asianmukaista ruokavaliota ja harrastettava säännöllisesti liikuntaa ammattilaisen valvonnassa. Sinun on lopetettava tupakointi vähintään kolme viikkoa ennen leikkausta.

Sinun on lopetettava aspiriinin, tulehduskipulääkkeiden tai kasvirohdosvalmisteiden käyttö, jotta minimoitaisiin liiallisen verenvuodon riski leikkauksen aikana. Sinun on pidettävä nestetasapainoa yllä ja lopetettava alkoholin käyttö.

Mastopeeksiakirurgia

Rintojen kohotusleikkaus Dubaissa tehdään yleisanestesiassa ja kestää enintään tunnin. Se tehdään avohoidossa, ja ehdokas voi mennä kotiin leikkauksen jälkeen.

Rintojen kohotusleikkauksessa käytetään kuitenkin erilaisia tekniikoita, jotka selitetään jäljempänä;

 • Crescent Lift – Tässä nännin yläosassa olevan ihosirpin poistaminen on minimaalisesti invasiivinen tekniikka.
 • Benelli Lift – Tässä tekniikassa poistetaan ihoa tai kudosta areolan ympäriltä tekemällä donitsin muotoinen viilto.
 • Lollipop Lift – Tässä leikkaus tehdään areolan ympärille, joka ulottuu pystysuoraan alaspäin rinnan poimulle.
 • Anchor Lift – Leikkaus tehdään areolan ympärille, joka ulottuu alaspäin rinnan poimulle.

Leikkauksen aikana tehdään viiltoja käytetystä tekniikasta riippuen. Tämän jälkeen kirurgi tekee halutut muutokset eli muotoilee ja kohottaa alla olevaa rintakudosta, sijoittaa areolan ja nännit uudelleen, poistaa ylimääräistä ihoa tai pienentää suurentuneita areoloja.

Nämä muutokset tehdään kirurgisten instrumenttien avulla. Sen jälkeen viillot suljetaan ompeleilla.

Rintojen kohotusleikkaus voidaan tehdä yhdessä rintojen suurennuksen tai pienennyksen kanssa. Huomaa, että Dubaissa tehtävä mastopexia ei muuta rintojen kokoa, vaan se ainoastaan kohottaa roikkuvia rintoja.

Toipuminen

Dubaissa rintojen kohotusleikkaukseen osallistuvien potilaiden on levättävä muutaman viikon ajan toipuakseen täysin. Koska toimenpide tehdään avohoidossa, voit poistua sairaalasta leikkauksen jälkeen ja saatat tuntea huimausta nukutuksen vaikutuksesta.

Tunnet olosi erittäin väsyneeksi ensimmäisinä päivinä leikkauksen jälkeen, ja sinun on otettava lääkärin määräämät lääkkeet säännöllisesti. Turvotus ja mustelmat ovat melko tavallisia leikkauksen jälkeen, mutta ne häviävät kahden viikon kuluessa.

Leikkausalueet voivat olla täysin tunnottomia vähintään kuuden viikon ajan leikkauksen jälkeen. Arvet näyttävät punaisilta ja kuhmuisilta, mutta ne häviävät muutaman viikon kuluttua.

Kirurgi poistaa tikit viikon kuluttua leikkauksesta. Voit jatkaa tavanomaisia toimintojasi, mutta täydellinen toipuminen kestää jonkin aikaa.

Leikkauksen jälkeiset ohjeet

Sinun on otettava määrätyt lääkkeet säännöllisesti. Sinulle annetaan kirurgiset rintaliivit, joita sinun on käytettävä 24 tuntia vuorokaudessa tietyn ajan. Sinua kehotetaan nukkumaan selällään ja välttämään yhdyntää muutaman viikon ajan leikkauksen jälkeen. Sinun on vältettävä kokonaan kylpemistä tai hiusten pesua. Leikkaushaavojen läheisyyteen asetetaan nesteenpoistoputket, jotka poistetaan neljän päivän kuluttua leikkauksesta.

Vältä voimakasta toimintaa, kuten ponnistelua ja raskaiden esineiden nostamista, kahden viikon ajan. Sidos poistetaan viiden päivän kuluttua leikkauksesta. Jotkut tikit liukenevat itsestään, mutta toiset on poistettava kahden viikon kuluttua leikkauksesta. Lääkäri voi ehdottaa leikkaushaavoihin geeliä paranemisen edistämiseksi. Rintojen kohotuksen toipumisprosessin aikana pidä rinnat ja viillot poissa auringosta.

Riskit ja komplikaatiot

Kuten mihin tahansa muuhun kirurgiseen toimenpiteeseen, myös rintojen kohotukseen liittyy tiettyjä riskejä. On kuitenkin erittäin tärkeää keskustella niistä rintojen kohotuskirurgin kanssa ennen leikkausta. Rintojen kohotusleikkauksen mahdollisia sivuvaikutuksia ovat seuraavat;

 • Arvet – Toimenpiteen jälkeen jäävät pysyvät arvet, mutta ne haalistuvat kahden vuoden kuluttua ja ne voidaan helposti peittää rintaliiveillä.
 • Muuttunut ihon tunto – Vaikutusalueilla voi esiintyä tunnottomuutta, joka yleensä palautuu muutaman viikon kuluttua, mutta voi joissakin tapauksissa olla pysyvä.
 • Imetys – Leikkauksen jälkeen joidenkin naisten on vaikea tuottaa riittävästi maitoa imetystä varten.
 • Infektio – Haavat voivat syystä tai toisesta tulehtua, mutta tämän estämiseksi määrätään antibiootteja.
 • Allergiat – Tätä tapahtuu harvoin, mutta ihosi voi olla allerginen teipille, liuokselle tai muulle asiaan liittyvälle lääkkeelle. Tällöin tarvitset lisähoitoa allergisten reaktioiden hoitamiseksi.

Ihanteellinen ehdokas rintojen kohotukseen

Saatat olla täydellinen ehdokas rintojen kohotusleikkaukseen, jos;

 • Sinulla on roikkuvat rinnat.
 • Rintasi ovat menettäneet muotonsa ja muuttuneet litteämmiksi.
 • Nännisi jäävät rintojesi poimujen alle, kun niitä ei tueta.
 • Rintasi eivät ole symmetriset.
 • Olet yli 18-vuotias.
 • Painosi on vakaa.
 • Et tupakoi.
 • Et ole tyytyväinen roikkuviin rintoihin.
 • Olet hyvässä fyysisessä ja psyykkisessä kunnossa.
 • Sinulla on realistiset odotukset.

Rintojen kohotuksen tulokset

Huomaat välittömän muutoksen rintojesi yleisilmeessä, vaikka niiden muoto muuttuu ja vakiintuu seuraavien kuukausien aikana. Nämä tulokset voivat olla pysyviä, jos pidät huolta ihostasi ja painostasi.

Rintojen kohotusleikkauksen hyödyt

Rintojen kohotusleikkauksen hyödyt ovat lukuisat;

 • Se parantaa rintojesi esteettistä ulkonäköä ja saa ne näyttämään houkuttelevammilta ja nuorekkaammilta.
 • Se parantaa rintojesi symmetriaa.
 • Se ei pienennä rintojesi kokoa.
 • Se antaa pitkäkestoisia tuloksia.
 • Se parantaa itsetuntoa.

Hyödynnä ILMAINEN arviointi!

Pyynnöstä ja
ilman minkäänlaisia velvoitteita.

Konsultointi 100 % ilmaista. Analysoimme tilanteesi, tarpeesi ja odotuksesi. Ja arvioimme tarvittavan budjetin : Lento + hotelli + taksi + hoito.

Prosessi pysyy aina täysin hallinnassasi. Täydellinen mielenrauha.

Kirjoittajasta

Maria

Nimeni on Maria. Minulla on yli 10 vuoden kokemus markkinointipäällikkönä lääketeollisuudessa. Olen tuonut markkinoille useita tuotteita, myös lääkinnällisiä laitteita, ja minulla on suuri intohimo myyntiä ja markkinointia kohtaan.

‍👩‍⚕ PYYDÄ ILMAINEN TARJOUS ➡️