Silmäluomileikkaus Turkissa

silmäluomileikkauksen hinta 1
Kirjoittanut Manuella

Silmäluomileikkaus, joka tunnetaan myös nimellä blefaroplastia, on Turkissa suoritettava plastiikkakirurginen toimenpide, jolla korjataan silmäluomien vikoja tai parannetaan kasvojen silmien alueen ulkonäköä.

ParasKlinikka.com tarjoaa tietoa silmäluomileikkauksista Turkissa ja auttaa sinua varaamaan leikkauksen päteviltä kirurgeilta. Tämä sisältö on tarkoitettu vain tiedoksi, eikä sen ole tarkoitus korvata lääkärin neuvoja.

Kuinka paljon silmäluomileikkaus maksaa Turkissa?

Silmäluomileikkaus maksaa Istanbulissa keskimäärin 1 900 euroa. Tarpeistasi riippuen hinta voi vaihdella 1 700 eurosta 2 100 euroon.

ToimenpideHinta Turkki
Silmäluomileikkaus1900 €

Mitä sinun on tiedettävä silmäluomileikkauksesta Turkissa?

Silmäluomileikkaus Turkissa, joka tunnetaan myös nimellä blefaroplastia, on plastiikkakirurgiaa Turkissa silmäluomien vikojen korjaamiseksi tai kasvojen silmänympärysalueen ulkonäön parantamiseksi. Tämä toimenpide tehdään pääasiassa esteettisistä syistä, jotta henkilö saisi nuoremman ja valppaamman ulkonäön.

Joissakin tapauksissa se voi kuitenkin myös parantaa näköä henkilöillä, joiden yläluomet roikkuvat ja estävät näkökentän.

Mitä toimenpiteeseen kuuluu?

Sinulle annetaan todennäköisesti silmän ympärille ruiskutettavaa paikallispuudutetta ja suun kautta annettavaa rauhoittavaa lääkettä, joka auttaa sinua rentoutumaan toimenpiteen aikana. Jos sinulle tehdään sekä ylä- että alaluomileikkaus, kirurgi yleensä työskentelee ensin yläluomien kanssa.

Hän tekee ensin viillot silmäluomen rypytykseen, poistaa sitten ylimääräisen ihon, rasvan ja lihaksen ja sulkee viillot ompeleilla. Kun yläluomi on valmis, hän tekee alaluomelle viillon alaripsien alle, poistaa ylimääräisen ihon ja lihaksen ja sulkee viillon.

Kuinka kauan minun on oleskeltava Turkissa?

Silmäluomileikkaus Turkissa tehdään yleensä avohoitona, joten sinun pitäisi voida lähteä sairaalasta samana päivänä. Koska sinun on kuitenkin käytävä jälkitarkastuksessa, jonka aikana lääkäri poistaa ompeleet ja tarkistaa yleistilasi komplikaatioiden varalta, voit viipyä Turkissa 7-10 päivää.

Mikä on toipumisaika?

Silmäluomet voivat turvota ja mustelmilla kahden viikon ajan, mutta voit palata päivittäisiin toimintoihin (kuten liikuntaan, raskaiden tavaroiden nostamiseen, uintiin ja työhön) 5 päivän kuluessa.

Jos käytät piilolinssejä, älä käytä niitä vähintään kahteen viikkoon leikkauksen jälkeen. Lääkäri antaa sinulle todennäköisesti tarkan toipumisaikataulun.

Katso myös: Fox Eyesin hinta Turkissa

Leikkauksen jälkeinen seuranta

Noudata tiukasti turkkilaisen kirurgisi antamia leikkauksen jälkeisiä ohjeita, joihin voi sisältyä haavanhoitoa ja rajoituksia (vältä tupakointia, passiivista tupakointia ja silmien hieromista). Istanbulissa toipumisesi aikana puhdista silmäluomet varovasti ja käytä silmätippoja tai -voidetta ohjeiden mukaan.

Suojaa silmäluomien ihoa auringolta ja tuulelta käyttämällä aina tummia aurinkolaseja, kun ulkoilet.

Mikä on onnistumisprosentti?

Turkissa tehtävää silmänympärysleikkausta pidetään turvallisena, sen onnistumisprosentti on korkea ja useimmat ihmiset ovat tyytyväisiä lopputulokseen. Joillakin ihmisillä tulokset voivat kestää koko eliniän.

Toimenpiteen mahdollisia sivuvaikutuksia ja riskejä ovat silmien kuivuminen, silmien ärtyminen, tulehdus, verenvuoto, näkyvät arvet, silmälihasten vammautuminen, silmäluomien ongelmat, ihon värjäytyminen, väliaikainen näön hämärtyminen tai näön menettäminen, verihyytymät, silmäluomien toistuva roikkuminen ja allergiset reaktiot nukutusaineelle.

Onko silmäluomileikkaukselle vaihtoehtoja?

Jos et halua tehdä leikkausta, mutta haluat saavuttaa silmäluomileikkauksen tuloksen, on olemassa ei-invasiivisia vaihtoehtoja, joita voit harkita Istanbulissa.

Näitä vaihtoehtoja ovat muun muassa laserhoito, botuliinitoksiini- (Botox) injektio, HIFU ja Ulthera. Muista neuvotella lääkärisi kanssa selvittääksesi, mikä menettely sopii sinulle parhaiten.

Mitä odottaa ennen ja jälkeen toimenpiteen

Ennen silmäluomileikkausta silmäluomet saattavat roikkua, mikä heikentää perifeeristä näköäsi (sivulle näkemistä). Ylimääräinen iho silmän ympärillä aiheuttaa ryppyjä ja pullistumia, jotka voivat saada sinut näyttämään väsyneeltä ja ikäistäsi vanhemmalta. Silmäluomileikkauksen jälkeen näytät levänneemmältä, nuorekkaammalta ja itsevarmemmalta.

Hyödynnä ILMAINEN arviointi!

Pyynnöstä ja
ilman minkäänlaisia velvoitteita.

Konsultointi 100 % ilmaista. Analysoimme tilanteesi, tarpeesi ja odotuksesi. Ja arvioimme tarvittavan budjetin : Lento + hotelli + taksi + hoito.

Prosessi pysyy aina täysin hallinnassasi. Täydellinen mielenrauha.

Kirjoittajasta

Manuella

Nimeni on Manuella Fiorentini. Olen kokenut markkinoinnin ammattilainen lääkintälaite- ja lääketeollisuudessa. Yli 7 vuoden kokemuksella olen työskennellyt luovissa ja strategisissa tehtävissä markkinointikampanjoiden, tuotelanseerausten ja kansainvälisten konferenssien kehittämisessä.

‍👩‍⚕ PYYDÄ ILMAINEN TARJOUS ➡️