DHI hiustensiirto Tunisiassa

hiustensiirto hinta Tunisia 1
Kirjoittanut William

Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää DHI hiussiirroista Tunisiassa! Mikä on keskimääräinen hinta Tunisiassa? Neuvomme onnistuneeseen DHI-hiussiirtoon.

ParasKlinikka.com kertoo sinulle DHI-hiussiirroista Tunisiassa ja auttaa sinua varaamaan leikkauksen pätevien kirurgien kanssa. Tämä sisältö on tarkoitettu vain tiedoksi, eikä sen ole tarkoitus korvata terveydenhuollon ammattilaisen neuvoja.

DHI-hiussiirron hinta Tunisiassa

DHI-hiustensiirron keskimääräinen hinta Tunisiassa on 2 200 euroa. Toimenpide tehdään paikallispuudutuksessa ja se kestää 6-8 tuntia. Toimenpiteen kesto on 4 päivää. Hinta sisältää nukutuksen, leikkauksen ja lääkityksen. Lopputulos on nähtävissä 5 kuukauden kuluessa.

ToimenpideHinta Tunisia
DHI hiustensiirto2200 €

Mikä on HID-hiustensiirto?

HID-hiustensiirrossa Tunisiassa siirretään yksilöllisesti kerätyt hiustupet siirtoalueelle Choi-automaattisilla istutuskynillä.

Vasemman ja oikean puolen välissä olevat 1 mm:n ja 0,6 mm:n DHI-karvat puhdistetaan kirurgisella siirtokynällä ja siirretään sitten suoraan päänahkaan avaamatta kanavia.

Tämä operaatio suoritetaan kahdessa erillisessä vaiheessa tavallisessa hiustensiirtomenetelmässä DHI:tä kutsutaan suoraksi, koska yhdessä vaiheessa implantit tehdään hiuksilla.

Suoritetaan käyttämällä erityistä applikaattorikynää, DHI-hiustensiirtomenetelmät vaativat kokeneelta kirurgilta voimakasta kiinnostusta ja vaivaa.

Lisäksi hiustensiirrossa käytettävien lääketieteellisten laitteiden kustannusten vuoksi DHI-hiustensiirto on kalliimpi kuin muut tekniikat.

Viime aikoina DHI-hiustensiirtomenetelmästä on tullut erittäin suosittu, ja se on samanlainen kuin FUE-tekniikka. Yksilöllisesti kerätyt hiusjuuret sijoitetaan DHI Hairin automaattisten implantointilaitteiden avulla. Siirteet sijoitetaan tällä tavoin ja juuret istutetaan odottamatta liian kauan.

DHI Hair -hiustensiirrossa tällä ei ole suurta positiivista vaikutusta karvatupen elinkaareen. Lisäksi istutettavat laitteet maksavat enemmän ja DHI Hair -hiustensiirtoleikkaus kestää kauemmin, joten hinta nousee.

Miten DHI-hiustensiirto toimii?

Tunisiassa tehtävässä DHI-hiustensiirrossa luovuttaja-alueen karvatupet irrotetaan erityisellä laitteella ja juuret kerätään. DHI-hiustensiirrossa istutettavat karvatupet luokitellaan erikseen, koska ne sisältävät kudospalan ja karvatupet.

HID-hiustensiirrossa määritetään sopivin kulma ja oikeat suunnat hiustuppien siirtoa varten. DHI-hiustensiirrossa kerätyt karvatupet sijoitetaan yksi kerrallaan implanttikynään.

HID-hiustensiirrossa implanttikynän kärkiä käytetään hiustuppien rakenteen ja henkilön paksuuden mukaisessa koossa. HID-hiustensiirrossa ei tehdä viiltoja, kun karvatupet asetetaan; ihoon luodaan pyöreitä reikiä, joihin siirteet asetetaan. Kun DHI-hiustensiirto on valmis, päänahka siirtyy nopeaan toipumisprosessiin.

Lue myös: HID-hiustensiirto Turkissa

Mitkä ovat edut?

Kanavan samanaikainen avaaminen ja hiussiirteen asettaminen tarkoittaa, että kerätyt hiussiirteet voidaan sijoittaa paikoilleen ilman pitkää odottelua. Tuloksena on tiheämmät siirteet ja luonnollisempi ulkonäkö.

Erikoistyökalun ansiosta juurten odotusaika hiustensiirron aikana lyhenee. Tämä minimoi juurten häviämisen riskin. Olemassa oleviin hiuksiin ei vaikuteta haitallisesti. Tätä menetelmää voidaan soveltaa potilaisiin, joilla on epätäydellinen hiustenlähtö. Potilas toipuu nopeasti. Kuten FUE- ja robottihiusleikkauksissa, myös DHI-hiustensiirtotekniikkaa käyttävien henkilöiden kokemus on erittäin tärkeää, sillä se vaikuttaa tulokseen.

Mitkä ovat DHI-tekniikassa käytettävien kynien (implanttikynien) ominaisuudet?

HID on istutuksissa käytettävä ontto esine ja jousimekanismi. Tämä jousimekanismi työntää kärkeä sen jälkeen, kun se on venytetty ja lävistää ihon, jolloin siirre jää sen sisään. Vaikka nämä kynät kehitettiin aluksi ohuille hiuksille, markkinoille tuotiin myöhemmin erikoiskynät paksuille hiuksille.

Mitä eroja on DHI-menetelmän ja perinteisen FUE-menetelmän välillä?

Yksi tärkeimmistä eroista on se, että DHI-menetelmässä voidaan istuttaa ajamattomia hiuksia.

Tämä johtuu siitä, että karvatupet siirretään 1-2 minuutin kuluessa siitä, kun ne on otettu luovuttaja-alueelta. Karvatupet eivät voi odottaa kehon ulkopuolella.

Tämä minimoi hiustuppien vahingoittumisen mahdollisuuden. Hiustensiirto on täysin mahdollista hiustenlähtöä koskevien tutkimusten helpottamiseksi. Tehokkaampia hiustensiirtoja voidaan tehdä erityisesti kapeilla alueilla.


Onko sinulla vaikeuksia valita oikea klinikka parhaaseen hintaan? Koordinaattorimme auttaa sinua maksutta varmistamaan leikkauksen onnistumisen Tunisiassa. Pyydä meiltä ilmainen tarjous.

Hyödynnä ILMAINEN arviointi!

Pyynnöstä ja
ilman minkäänlaisia velvoitteita.

Konsultointi 100 % ilmaista. Analysoimme tilanteesi, tarpeesi ja odotuksesi. Ja arvioimme tarvittavan budjetin : Lento + hotelli + taksi + hoito.

Prosessi pysyy aina täysin hallinnassasi. Täydellinen mielenrauha.

Kirjoittajasta

William

Nimeni on William Royer, ja olen lääketieteellinen kirjoittaja, jolla on kokemusta monimutkaisten tieteellisten tietojen kirjoittamisesta. Olen erikoistunut immunologiaan ja hematologiaan. Innostun työskentelemästä tiiviisti erilaisten terveydenhuollon ammattilaisten, kuten lääkäreiden, sairaanhoitajien ja potilasasiamiesten, kanssa. Julkaisen myös katsauksia.

‍👩‍⚕ PYYDÄ ILMAINEN TARJOUS ➡️