DHI hiustensiirto Turkissa

hinta hiustensiirto DHI Turkki 1
Kirjoittanut Melissa

Keskity DHI hiustensiirtoihin Turkissa! Mikä on keskimääräinen hinta Istanbulissa? Neuvomme onnistuneeseen HID-hiussiirtoon Turkissa.

ParasKlinikka.com kertoo sinulle HID-hiustensiirrosta Turkissa ja auttaa sinua varaamaan leikkauksen pätevien kirurgien kanssa. Tämä sisältö on tarkoitettu vain tiedoksi, eikä sen ole tarkoitus korvata terveydenhuollon ammattilaisen neuvoja.

DHI-hiustensiirron hinta Turkissa

Turkissa 3 000 siirteen DHI-hiussiirron hinta on 1 800-2 100 euroa. DHI-hiussiirron hinta Turkissa määräytyy DHI-kynän (Choi Pen) käytön mukaan. Toisaalta 5 000 siirteen hiussiirron kustannukset voivat olla 2 100-2 500 euroa. Vähimmäisaika Istanbulissa on 7 päivää ja hoito kestää 8 tuntia.

Afrohiusten siirto1700 €
Naisten hiustensiirto2200 €
DHI-hiustensiirto1900 €
FUE hiustensiirto1800 €

DHI-hiussiirtoja pidetään todellisena vallankumouksena alalla, sillä ne tarjoavat ilmiömäisiä tuloksia nopealla paranemisella, olipa kyse sitten hiuksista tai parrasta.

Photo avant et après une greffe DHI
Kuva ennen ja jälkeen DHI-hiussiirron

Tässä artikkelissa kerromme sinulle yksityiskohtaisesti DHI-hiussiirroista Turkissa. Lue kaikki, mitä sinun tarvitsee tietää.

Mikä on DHI-hiussiirto Turkissa?

HID-hiustensiirrot tehdään käyttämällä Direct Hair Implant (DHI) -hiusistutetta, joka tunnetaan myös nimellä Choi Pen.

Periaate on hyvin yksinkertainen ymmärtää:siirteet otetaan luovuttaja-alueelta, sitten follikkelit istutetaan vastaanottaja-alueelle ilman viiltokanavia.

Photo avant et après une greffe DHI
Kuva ennen ja jälkeen DHI-siirteen

Leikkaus on potilaalle erittäin mukava, sillä se tehdään paikallispuudutuksessa ilman injektioneulaa, joten kipua ei ole. Lisäksi viiltoajan lyhentämiseksi siirre ei vietä paljon aikaa kehon ulkopuolella. Tämä takaa turvallisen istutuksen.

Lisäksi kokenut kirurgi, joka suorittaa leikkauksen, varmistaa, että jokainen follikkeliaine sijoitetaan tiettyyn kulmaan, syvyyteen ja suuntaanparempien tulosten saavuttamiseksi.

Kuvat ennen ja jälkeen

Mikä on IHD:n Choi-kynä?

Choi Pen -kynän idea tulee suoraan Etelä-Koreasta, jossa professori Chio keksi sen. Ajatuksena oli luoda väline, jonka avulla siirre voitaisiin viiltää ja istuttaa yhdellä toimenpiteellä.

Kyseessä on pieni, kynän näköinen instrumentti, jossa on ontto neula, joka yhdistetään putkeen ja pumppuun. Follikkelia imetään luovuttaja-alueelta ja istutetaan sitten varovasti vastaanottaja-alueelle.

Tulpan luonteesta ja halutun hiussiirteen tiheydestä riippuen on olemassa useita eri neulakokoja. Kirurgi voi myös helposti säätää istutuskulmaa ja syvyyttä Choi DHI -piikillä.

Stylo Choi pour une greffe DHI
Choi DHI-kynä DHI-siirrettä varten

Kenelle tämä leikkaus tulisi tehdä?

Jos kärsit hiustenlähdöstä, olipa kyseessä sitten hiustenlähtö tai pitkälle edennyt kaljuuntuminen, suositellaan DHI-hiussiirtoa Turkissa. HIV:tä sairastavat henkilöt ovat oikeutettuja tähän leikkaukseen.

DHI-hiussiirron etuna on, että se on erittäin tehokas ja sillä on erittäin hyvät tulokset, sillä se toistaa follikkelien luonnollisen istutuksen, olivatpa ne sitten hiuksia tai partaa. Tulos ei jätä jälkiä tai arpia, ja hiukset palautuvat täydellisesti.

Photo avant et après une greffe DHI en Turquie
Ennen ja jälkeen DHI-siirron Turkissa

Alun perin DHI-siirrot soveltuivat paljon paremmin hienoille, suorille hiuksille, koska neulojen paksuus oli rajallinen. Nykyään Choi-neula voidaan kuitenkin sovittaa kaikille hiustyypeille, ja sen avulla voidaan tehdä siirtoja sekä miehille että naisille.

Jos olet kokeillut muita hiustensiirtomenetelmiä etkä ole ollut tyytyväinen, voit myös ottaa DHI-hiusimplantit Istanbulissa. Korjaussiirrot ovat myös katettu.

Katso myös: HIV-hiussiirto Turkissa

Koko toimenpide

Ensinnäkin on tärkeää tietää, että HID-hiussiirrot Turkissa suorittaa lääkäri steriilissä leikkaussalissa. Jos olet aikeissa tehdä HID-hiussiirron, sinun on ensin täytettävä lomake, jonka tarkoituksena on selvittää mahdolliset sairautesi ja se, käytätkö lääkkeitä.

Hiusklinikan lääkäri kehottaa sinua myös välttämään aspiriinin ja vitamiinien käyttöä leikkausta edeltävän viikon aikana ja rajoittamaan kahvin, tupakan ja alkoholin käyttöä 48 tuntia ennen toimenpidettä.

Schéma simulation vant et après une greffe DHI
Simulaatiokaavio ennen ja jälkeen DHI-siirron

Aluksi sinä ja kirurgi määrittelette luovuttaja- ja vastaanottaja-alueet. Hän tekee myös täydellisen diagnoosin hiusten luonteesta ja tiheydestä.

Kun hoidettava alue on määritetty ja täydellinen diagnoosi on tehty, toimenpide etenee seuraavasti:

  • Siirteet otetaan luovutusalueelta ja varastoidaan;
  • DHI-istutus tehdään tarkassa kulmassa, jotta hiusjuuria ei vahingoiteta;
  • Implantit asetetaan tarkasti oikeaan suuntaan täydellisen tuloksen varmistamiseksi.

Toimenpiteen kesto riippuu useista tekijöistä, kuten hoidettavan alueen koosta ja hiustyypistä. Yleensä toimenpide kestää 2-8 tuntia.

Katso myös: Hiustensiirto naisille Turkissa

Riskit, komplikaatiot ja sivuvaikutukset

DHI-hiussiirron aikana voi esiintyä joitakin harvinaisia riskejä:

  • Verenvuoto ;
  • Huimaus
  • Kallokipu;
  • Kohonnut sydämen syke;
  • Hiustuppien tulehdus;
  • Harva luovuttaja-alue.

Siksi sinun kannattaa luottaa siihen, että autamme sinua valitsemaan oikean kirurgin Istanbulissa, ja valita hyvämaineinen ja kokenut ammattilainen.

On huomattava, että islamilaisessa uskossa HID-hiustensiirtoa ei pidetä haramina. Se on halal ja hyväksyttävää, jos sitä käytetään vian poistamiseen.

Mukavuutesi on meille ensisijainen asia, minkä vuoksi olemme perustaneet liikuntarajoitteisille henkilöille soveltuvia palveluja.

Lue myös: Rintarinnan alentaminen Istanbulissa

Mitä varotoimia minun pitäisi noudattaa hiustensiirron jälkeen?

Turkissa tehdyn DHI-hiussiirron tulokset ovat näkyviä ja pitkäaikaisia. Siirron onnistuminen riippuu kuitenkin myös siitä, miten hyvin hiuksia hoidetaan leikkauksen jälkeen.

Vaikka paraneminen tapahtuisi nopeasti, leikkauksesta vastaava kirurgi määrää voiteita prosessin nopeuttamiseksi. Päänahan ravitsemiseksi voi käyttää myös tiettyjä öljyjä, kuten seesami-, argan- tai kookosöljyä.

Video DHI-siirroista

On myös suositeltavaa käyttää mietoja shampoita ja välttää alkoholia ja tupakointia ensimmäisten viikkojen ajan siirron jälkeen. On myös suositeltavaa noudattaa terveellistä ruokavaliota, jottasiirretyt hiukset saavat kaikki tarvitsemansa ravintoaineet.

Katso myös: Afrohiusten siirto Turkissa

Kuinka paljon DHI-hiustensiirto maksaa Turkissa?

DHI-hiustensiirtoleikkauksen hinta Turkissa on 2 200 euroa. Se riippuu hiustyypistä, kaljuuntumisvaiheesta ja alueen täyttämiseen tarvittavien siirteiden määrästä. Hinta vaihtelee tarvittavan hoitojakson pituuden mukaan.

DHI-hiussiirrot Istanbulissa suorittavat parhaat kirurgit, joilla on laaja kokemus alalta. Turkki on itse asiassa todellinen huippuosaamisen vertailukohta DHI-istutusten alalla, ja tulokset ovat taattuja, erityisesti hyvän ylläpidon jälkeen.

Katso myös: Tähtien hiustensiirrot


Jos sinulla on vaikeuksia valinnan tekemisessä, me voimme auttaa sinua tekemään leikkauksesta onnistuneen, ja vieläpä alennettuun hintaan.

Hyödynnä ILMAINEN arviointi!

Pyynnöstä ja
ilman minkäänlaisia velvoitteita.

Konsultointi 100 % ilmaista. Analysoimme tilanteesi, tarpeesi ja odotuksesi. Ja arvioimme tarvittavan budjetin : Lento + hotelli + taksi + hoito.

Prosessi pysyy aina täysin hallinnassasi. Täydellinen mielenrauha.


Usein kysytyt kysymykset

Kuinka kauan DHI-hiustensiirto kestää Turkissa?

Turkissa tehdyn DHI-hiussiirron tulokset ovat lopulliset, mutta kaljuuntuminen voi jatkua hoidettujen alueiden ulkopuolella. Tällöin potilaalle voidaan määrätä täydentävä hoito, jolla hiustenlähtö pysäytetään uudistamalla päänahkaa.

Kyseessä on kaksi hyvin kehittynyttä tekniikkaa, mutta ero on hiustensiirtomenetelmässä. DHI on tarkempi ja kalliimpi tekniikka, koska hiustensiirto tehdään kokonaan käsin, jotta voidaan varmistaa, että siirteet istutetaan täydellisesti hallitusti.

FUE ja DHI ovat kaksi parasta hiustensiirtotekniikkaa, sillä ne eivät jätä leikkauksen jälkeen näkyviä arpia. Lisäksi tulos on pysyvä ja paljon luonnollisempi. Toisin kuin yksileikkaus, joka on rajoittavampi.

DHI-hiussiirtomenetelmä tehdään paikallispuudutuksessa, joten se on täysin kivuton. Toimenpiteen jälkeen potilaat saattavat kuitenkin kokea jonkin verran kipua, mutta se on yleensä hyvin lievää.

Hinta vaihtelee tarvittavien siirteiden määrän, kirurgin asiantuntemuksen ja valitun laitoksen mukaan. Halvimmat maat ovat kuitenkin tällä hetkellä Tunisia, Turkki, Puola ja viimeisenä mutta ei vähäisimpänä Unkari. 4 valintakohdetta edulliseen hiustensiirtoon.

Oleskelun pituus vaihtelee tietenkin potilaskohtaisesti. Yleissääntönä voidaan kuitenkin pitää, että oleskelu kestää vähintään 4 päivää. Tämä sisältää leikkausta edeltävän konsultaation, DHI-hiustensiirtotoimenpiteen ja tarvittavan postoperatiivisen seurannan.

Kirjoittajasta

Melissa

Nimeni on Mélissa, ja vuodesta 2014 lähtien olen työskennellyt lääketieteellisenä ja tieteellisenä kirjoittajana. Minulla on laaja kokemus sääntely- ja lääkemarkkinointiasiakirjojen kirjoittamisesta useilla eri terapia-alueilla.

‍👩‍⚕ PYYDÄ ILMAINEN TARJOUS ➡️