IVF ICSI:n hinta Espanjassa

fiv icsi espanja 1
Kirjoittanut Émilie

IVF-ICSI-hedelmöityshoitoa käytetään silloin, kun muut hedelmöityshoitomenetelmät epäonnistuvat. Jos tavanomaiset IVF-syklit epäonnistuvat, ICSI-hoitoa käytetään lapsettomuusongelmien voittamiseksi.

ParasKlinikka.com kertoo sinulle IVF ICSI:stä Espanjassa ja auttaa sinua varaamaan leikkauksen pätevien kirurgien kanssa. Tämä sisältö on tarkoitettu vain tiedoksi, eikä sen ole tarkoitus korvata terveydenhuollon ammattilaisen neuvoja.

IVF ICSI:n hinta Espanjassa

IVF-ICSI:n keskimääräiset kustannukset Espanjassa ovat 3 100 euroa. Tarpeistasi riippuen hinta voi vaihdella 2900 eurosta 3300 euroon.

MenettelyHinta euroina
IVF ICSI Espanjassa3100 €

Mikä on intrasytoplasminen sperman injektio (ICSI )?

Lapsettomuus on monimutkainen sairaus, joka voi johtaa seksuaalisiin toimintahäiriöihin, ahdistukseen, masennukseen ja sosiaaliseen eristäytymiseen. Kun pariskunta kärsii lapsettomuudesta, he eivät voi enää tulla raskaaksi tai ylläpitää raskautta, vaikka heillä olisi säännöllisiä seksisuhteita kahdentoista peräkkäisen kuukauden ajan.

Miehiä ja naisia voidaan pitää yhtä lailla vastuussa hedelmöityskyvyttömyydestä. Lapsettomuutta voidaan hoitaa sovittamalla erilaisia lapsettomuushoitoja. Jos hoito kohdunsisäisellä keinosiemennyksellä (IUI) ei ole onnistunut, sinulla on vielä mahdollisuus IVF:ään ICSI:n avulla Espanjassa

Intrasytoplasminen spermainjektio on laajennettu koeputkihedelmöityshoito ja eräs avusteisen lisääntymistekniikan muoto. Sitä käytetään koeputkihedelmöityksen (IVF) lisähoitona lapsettomuusongelmien ja -häiriöiden hoidossa.

IVF-ICSI-hedelmöityshoitoa käytetään silloin, kun muut hedelmöityshoitomenetelmät epäonnistuvat. Jos tavanomaiset IVF-syklit epäonnistuvat, ICSI:tä käytetään hoitona miespuolisen tekijän aiheuttamien hedelmättömyysongelmien voittamiseksi. ICSI-menetelmässä siittiö ruiskutetaan suoraan munasoluun IVF-hedelmöitystä varten. ICSI-hoitoa käytetään tapauksissa, joissa miespuolisella kumppanilla on ongelmia:

 • Alhainen siittiöiden määrä
 • Huono siittiöiden laatu
 • Siemensyöksyongelmat
 • Siittiöissä on runsaasti vasta-aineita
 • Perinteisten IVF-syklien epäonnistuminen
 • Morfologisesti epänormaalien siittiöiden epätavallisen suuri osuus

IVF ICSI Espanjassa

Espanjassa intrasytoplasminen sperman injektio (ICSI) on paljon edullisempi kuin muissa Euroopan maissa. Useat tutkimukset ja tilastotiedot osoittavat, että hedelmättömät parit Euroopassa pitävät IVF-ICSI:n kustannuksia Espanjassa erittäin edullisina.

Koeputkihedelmöitys (IVF) ja intrasytoplasminen spermainjektio (ICSI)

Potilaan kannalta koeputkihedelmöityshoidot ja intrasytoplasmiset spermainjektiohoidot ovat samoja kuin lapsettomuushoidot. Lääketieteellisessä kielenkäytössä perinteinen IVF on hoito, jossa siittiö hedelmöittää munasolun luonnollisesti, kun taas ICSI on IVF:n lisähoito, jolla pyritään hoitamaan hedelmättömyyteen vaikuttavaa miestekijää. ICSI-hoito tapahtuu laboratorioissa lapsettomuusasiantuntijoiden valvonnassa.

 • Siittiöitä otetaan näyte miehen lisäkiveksestä ja munasolu kohdusta.
 • Siittiöt ruiskutetaan sitten munasoluun pienen lasineulan avulla.
 • Hedelmöittynyt munasolu säilytetään sen jälkeen tarkkailua varten, jotta se voi kasvaa ja kehittyä.
 • Alkio istutetaan onnistuneesti kohtuun hedelmöittymisen mahdollisuuksien parantamiseksi.

Hedelmällisyyslääkkeiden, verikokeiden ja ultraäänitutkimusten kustannukset

Ennen kuin potilaat menevät espanjalaiseen IVF-keskukseen, heidän tulisi kysyä itseltään IVF ICSI:n kustannuksista Espanjassa. Useimmat Espanjan IVF-keskukset sisällyttävät IVF ICSI:n kustannuspaketteihin hedelmöityshoitolääkkeet, lääkärin konsultaatiot, laboratoriokokeet, ultraääniseurannan ja verikokeet. Samaan aikaan joillakin muilla Espanjan IVF-keskuksilla on omat sääntönsä koskien IVF ICSI:n kustannuksia Espanjassa, jotka voivat vaihdella henkilöittäin.

IVF-ICSI:n kustannuksiin vaikuttavat tekijät Espanjassa

IVF-ICSI-hoidon kustannukset Espanjassa riippuvat ICSI-prosessin käytöstä, alkioiden laadusta, fibroidikasvainten esiintymisestä, munasarjojen häiriöistä ja siitä, kuinka kauan pari on ollut hedelmättömänä. Siihen vaikuttavat myös luovutettujen munasolujen tai siittiöiden käyttö, alkiolääkärin asiantuntemus ja pätevyys sekä se, minkä tyyppinen tapaus lapsettomalla pariskunnalla on.

IVF ICSI:n onnistumisprosentti Espanjassa

IVF ICSI:n onnistumisprosentti Espanjassa voi olla keskimäärin 30 %. Jos hoidon onnistumisprosentti nousee, se johtaa IVF ICSI:n kustannusten nousuun Espanjassa. Muita tekijöitä, jotka voivat vaikuttaa IVF-ICSI:n kustannuksiin Espanjassa, ovat gynekologin asiantuntemus, raskaushistoria ja keskenmenot ja ennen kaikkea potilaspalaute.

IVF- ja ICSI-hoidon edut

Kullakin lapsettomuushoidolla on ainutlaatuisia etuja. Sama pätee IVF-hoitoon ICSI:n kanssa. IVF-hoito ICSI:llä on hyödyllisintä hedelmättömille pariskunnille, joilla on ollut epäonnistuneita perinteisiä IVF-syklejä, alhainen siittiöiden määrä, joka on johtanut hedelmöittymisen epäonnistumiseen, siittiöiden heikko liikkuvuus, yritykset tulla raskaaksi vasektomian jälkeen, fyysinen tukos ja muita vastaavia lapsettomuusongelmia.

Asiat, joita ei pidä tehdä

 • Tupakointi: Lapsettomuusasiantuntija neuvoo paria lopettamaan tupakoinnin ennen IVF-ICSI-hoitojakson aloittamista. Tupakointi vaikuttaa dramaattisesti naisen munasoluihin ja on myrkyllistä.
 • Juominen: Alkoholia on vältettävä hedelmöityshetkellä, raskauden aikana ja synnytykseen asti.

IVF ICSI:n riskit

 1. Monisikiöraskaudet: Hedelmättömillä pareilla, jotka käyttävät ICSI:tä IVF:ää täydentävänä hoitona, on suurentunut riski saada monisikiöraskauksia. Espanjassa sijaitsevien IVF-keskusten asiantuntijoiden mukaan 30-35 prosentin todennäköisyys saada kaksoset ja 5-10 prosentin todennäköisyys saada kolmoset tai useampia. Monisikiöraskaudet voivat johtaa komplikaatioihin, kuten raskausdiabetekseen, korkeaan verenpaineeseen, keisarinleikkauksiin ja ennenaikaiseen synnytykseen.
 2. Synnynnäisten epämuodostumien riski: Vaikka ICSI:n avulla hedelmöittyneen lapsen synnynnäisten epämuodostumien riski on pienempi, pariskunnille olisi kerrottava tästä riskistä ennen kuin he vierailevat Espanjan IVF-keskuksissa. Synnynnäisiin epämuodostumiin liittyviä riskejä ovat hypospadia ja sukupuolikromosomipoikkeavuudet.
 3. Munasolun vaurioituminen: On mahdollista, että munasolu vaurioituu siittiöiden injektion yhteydessä, mikä voi johtaa jälkeläisen epänormaaliin kasvuun ja kehitykseen.

Hyödynnä ILMAINEN arviointi!

Pyynnöstä ja
ilman minkäänlaisia velvoitteita.

Konsultointi 100 % ilmaista. Analysoimme tilanteesi, tarpeesi ja odotuksesi. Ja arvioimme tarvittavan budjetin : Lento + hotelli + taksi + hoito.

Prosessi pysyy aina täysin hallinnassasi. Täydellinen mielenrauha.

Kirjoittajasta

Émilie

Nimeni on Emilie Gervais, ja asun Istanbulissa, Turkissa. Olen lääketieteellinen kirjoittaja, jolla on laaja tieteellinen tietämys ja yli 15 vuoden kokemus syöpätutkimuksesta ja molekyylibiologiasta. Minulla on kokemusta kongressien järjestämisestä ja projektinhallinnasta. Minulla on kyky siirtää monimutkaisia lääketieteellisiä ja tieteellisiä käsitteitä erilaisille yleisöille eri medioiden avulla, mukaan lukien tämä verkkosivusto kirjoitusteni foorumina.

‍👩‍⚕ PYYDÄ ILMAINEN TARJOUS ➡️