Tummy Tuck Turkissa

vatsanpoisto palkinto kalkkuna 1
Kirjoittanut Émilie

Vatsan poisto Turkissa, joka tunnetaan myös nimellä abdominoplastia tai vatsanpoisto, on kirurginen toimenpide, jonka tarkoituksena on luoda kiinteä, kiinteä ja litteä vatsa poistamalla ylimääräinen iho ja rasva.

ParasKlinikka.com kertoo sinulle vatsanpoistoleikkauksista Turkissa ja auttaa sinua varaamaan leikkauksen päteviltä kirurgeilta. Tämä sisältö on tarkoitettu vain tiedoksi, eikä sen ole tarkoitus korvata lääkärin neuvoja.

Vatsanpoiston hinta Turkissa

Keskimääräinen hinta vatsanpoistoleikkaukselle Turkissa Istanbulissa on 3 400 euroa. Tarpeistasi riippuen hinta voi vaihdella 3100 eurosta 3700 euroon. Hinta sisältää hotellin, taksin, tulkin, leikkauksen, lääkityksen ja kompressiovaatteen. Oleskelu Istanbulissa kestää 7 päivää, josta 1 yö sairaalassa.

ToimenpideHinta Turkki
Vatsan kohotus3400 €

Mikä on vatsan kohotusleikkaus?

Vatsanpoistoleikkauksessa poistetaan osa ylimääräisestä ihosta ja rasvasta ja kiristetään vatsan lihaksia.

Turkin vatsanleikkaus, joka tunnetaan myös nimelläabdominoplastia tai vatsanpoisto, on Istanbulissa Turkissa tehtävä kirurginen toimenpide, jonka tavoitteena on luoda kiinteä, kiinteä ja litteä vatsa poistamalla ylimääräinen iho ja rasva. Sillä on sekä kosmeettisia että lääketieteellisiä etuja, sillä se voi kiristää vatsalihaksia, palauttaa vatsan ääriviivat, parantaa ryhtiä, korjata tyriä ja vähentää virtsankarkailua.

Tommy Tuck sopii henkilöille, jotka haluavat poistaa ylimääräisen ihon merkittävän laihtumisen, ikääntymisen tai raskauden vuoksi. Kaikille ei kuitenkaan voida tehdä vatsaleikkausta. Istanbulissa toimiva turkkilainen kirurgi voi kieltää sinua tekemästä toimenpidettä, jos aiot laihduttaa paljon, jos haluat tulla raskaaksi tulevaisuudessa, jos painoindeksisi (BMI) on yli 30, jos tupakoit, jos kärsit vakavasta kroonisesta sairaudesta ja jos sinulle on jo tehty vatsaleikkaus, josta on jäänyt arpia.

Sinun on ymmärrettävä, että vatsaleikkaus ei ole vaihtoehto painonpudotukselle tai asianmukaiselle liikuntaohjelmalle. Vaikka tulokset ovat suurelta osin pysyviä, positiivisen tuloksen säilyttäminen edellyttää terveellisempien elämäntapojen omaksumista.

Lisäksi tämäntyyppinen hoito ei ole sama kuin rasvaimu. Vatsaleikkaus on suuri toimenpide, eivätkä kaikki siihen halukkaat ole hyviä ehdokkaita. Yleisesti ottaen tämä hoitotyyppi sopii sekä hyväkuntoisille miehille että naisille. Se sopii myös naisille, jotka ovat olleet useamman kuin yhden raskauden jälkeen, sekä miehille ja naisille, jotka ovat aiemmin olleet lihavia ja joilla on edelleen ylimääräistä rasvaa ja löysää ihoa vatsan ympärillä.

Jos olet ylipainoinen, sinua kehotetaan lykkäämään Tommy Tuck -suunnitelmia:

  • Harkitset raskaaksi tulemista – voit harkita sitä, kun olet saanut lapsia. Vatsanpoisto kiristää pystysuoria lihaksia, ja tulevat raskaudet saattavat irrottaa nämä lihakset uudelleen.
  • Suunnittelet laihduttamista – vatsanleikkaus tulisi tehdä sen jälkeen, kun olet laihduttanut.

Turkissa tehtävään vatsanpoistoleikkaukseen valmistautuessasi sinun on neuvoteltava turkkilaisen kirurgin kanssa. Tämän konsultaation aikana sinulta kysytään toivomastasi lopputuloksesta ja tavoitteista. Lisäksi kirurgisi keskustelee myös seuraavista vaihtoehdoista:

  • Osittainen vatsanpoisto (mini-vatsanpoisto ) – tämä on tarkoitettu henkilöille, joilla on rasvakertymiä napanuoran alapuolella. Tämäntyyppinen vatsanpoisto kestää yleensä noin kaksi tuntia tapauksesta riippuen.
  • Täydellinen vatsanpoisto – Tämäntyyppisessä toimenpiteessä viilto tehdään tavallisesti lonkkaluusta toiseen, ihon, kudosten ja lihasten ääriviivojen mukaisesti. Potilaan napaa on myös siirrettävä; potilaalla on myös oltava putkimainen tyhjennys ihon alla muutaman päivän ajan.

Ennen leikkausta sinua saatetaan pyytää tekemään seuraavaa:

  • Lopeta tupakointi kaksi viikkoa ennen leikkausta ja kaksi viikkoa sen jälkeen.
  • Syö tasapainoisia, täysipainoisia aterioita.
  • Lopeta tiettyjen lääkkeiden (reseptilääkkeet, rohdosvalmisteet ja lisäravinteet) käyttö ennen leikkausta ja sen jälkeen

Turkissa tehtävä vatsanpoistoleikkaus kestää 1-5 tuntia. Leikkauksen aikana sinulle annetaan myös yleisanestesia, mikä tarkoittaa, että nukut koko leikkauksen ajan.

Kuinka kauan sinun on jäätävä Turkkiin vatsanpoistoleikkauksen jälkeen?

Riippuen vatsanpoistoleikkauksen laajuudesta sinun on ehkä jäätävä sairaalaan yöksi tai poistuttava sairaalasta samana päivänä. Koska sinun on kuitenkin käytävä jatkotutkimuksissa ja annettava kehosi parantua, sinun on oltava Turkissa vähintään 7 päivää sairaalasta poistumisen jälkeen. Kirurgi tarkistaa yleisen terveydentilasi ja poistaa tikit jatkotutkimusten yhteydessä.

Mikä on toipumisaika?

Toipumisaika Turkissa tehdyn vatsanpoiston jälkeen riippuu monista eri tekijöistä, kuten yleisestä terveydentilastasi, painostasi ja iästäsi. Yleensä voit palata töihin (jos työsi ei vaadi paljon liikuntaa) ja harrastaa kevyttä liikuntaa (kuten kävelyä) kahden tai kolmen viikon kuluessa leikkauksesta. Saatat joutua odottamaan noin 6-8 viikkoa, ennen kuin voit jatkaa tavanomaista toimintaa, myös voimakasta toimintaa. Elimistösi paranee kuitenkin vielä muutaman kuukauden ajan, joten on parasta ottaa rauhallisesti, kunnes kirurgi sallii sinun palata täysipainoiseen toimintaan.

Leikkauksen jälkeinen hoito Istanbulissa

Kirurgisi antaa sinulle yksityiskohtaiset seurantaohjeet. Mahdollisten komplikaatioiden välttämiseksi on tärkeää, että noudatat niitä tarkasti. Näihin ohjeisiin voi kuulua rajoituksia (kuten alkoholin ja nikotiinin kielto), kevyttä liikuntaa ja terveellistä ruokavaliota. Kirurgisi kertoo myös, miten löydät optimaalisen lepoasennon, jotta voit olla mukavasti toipumisen aikana. On tärkeää, että pysyt liikkeessä ja harrastat kevyttä liikuntaa leikkauksen jälkeen, jotta verenkierto säilyy ja veritulppien riski pienenee.

Jotta vatsanpoistoleikkauksen tulokset säilyisivät, sinun tulisi syödä tasapainoista ruokavaliota ja harrastaa säännöllisesti liikuntaa vähintään 30-60 minuuttia päivässä. Sinun tulisi myös rajoittaa alkoholin käyttöä. Kunnossa ja terveenä pysyminen on tärkeää pysyvien tulosten saavuttamiseksi.

Vatsan poiston onnistumisprosentti

Useimmat vatsanpoistopotilaat raportoivat myönteisistä tuloksista. Vain noin 3,1 %:lla ihmisistä ilmeni leikkauksen jälkeen komplikaatioita. Vaikka onnistumisprosentti on korkea, on kuitenkin syytä olla tietoinen siitä, että toimenpiteeseen liittyy tiettyjä komplikaatioriskejä, kuten turvotus (nesteen kertyminen ihon alle), odottamaton arpeutuminen, huono paraneminen, kudosvaurio, verenvuoto, infektio, allerginen reaktio puudutteelle ja muutokset ihon tuntemuksessa. Tämän vuoksi on tärkeää noudattaa kirurgin antamia seurantaohjeita, sillä se vähentää komplikaatioiden riskiä.

Vaihtoehtoja vatsan poistoleikkaukselle

Vaikka on olemassa ei-kirurgisia vaihtoehtoja, joita voidaan harkita vaihtoehtona tämäntyyppiselle hoitomenetelmälle Istanbulissa, on huomattava, että näillä vaihtoehdoilla ei saavuteta samoja tuloksia kuin vatsanpoistoleikkauksella. Näillä ei-kirurgisilla vaihtoehdoilla saadaan aikaan vain rajallinen ihon kiristyminen ja vähäinen rasvan väheneminen.

CoolSculpting – Tässä menettelyssä rasvasolusi jäädytetään ja lopulta kehosi poistaa ne. Tulokset näkyvät yleensä muutaman viikon kuluttua, ja sen lopulliset vaikutukset näkyvät yleensä kolmen kuukauden kuluessa.

SculpSure – Toisin kuin CoolSculpting, SculpSure käyttää lasersädettä tappaakseen rasvasolusi. Toimenpiteen aikana laseria käytetään kuumentamaan rasvasoluja, kunnes ne vaurioituvat peruuttamattomasti. Kun rasvasolut ovat vaurioituneet, kehon imunestejärjestelmä poistaa ne lopulta. Kuten CoolSculptingin kohdalla, täysien tulosten näkeminen kestää noin kolme kuukautta.

Hyödynnä ILMAINEN arviointi!

Pyynnöstä ja
ilman minkäänlaisia velvoitteita.

Konsultointi 100 % ilmaista. Analysoimme tilanteesi, tarpeesi ja odotuksesi. Ja arvioimme tarvittavan budjetin : Lento + hotelli + taksi + hoito.

Prosessi pysyy aina täysin hallinnassasi. Täydellinen mielenrauha.

Kirjoittajasta

Émilie

Nimeni on Emilie Gervais, ja asun Istanbulissa, Turkissa. Olen lääketieteellinen kirjoittaja, jolla on laaja tieteellinen tietämys ja yli 15 vuoden kokemus syöpätutkimuksesta ja molekyylibiologiasta. Minulla on kokemusta kongressien järjestämisestä ja projektinhallinnasta. Minulla on kyky siirtää monimutkaisia lääketieteellisiä ja tieteellisiä käsitteitä erilaisille yleisöille eri medioiden avulla, mukaan lukien tämä verkkosivusto kirjoitusteni foorumina.

‍👩‍⚕ PYYDÄ ILMAINEN TARJOUS ➡️