Koeputkihedelmöityksen hinnat Espanjassa

koeputkihedelmöityslaboratorio 1
Kirjoittanut Laurence

Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää koeputkihedelmöityksestä Espanjassa! Mikä on keskimääräinen hinta Barcelonassa? Neuvomme onnistuneen IVF:n toteuttamiseksi Espanjassa.

ParasKlinikka.com tarjoaa tietoa koeputkihedelmöityksestä Espanjassa ja auttaa sinua varaamaan leikkauksen päteviltä lääkäreiltä. Tämä sisältö on tarkoitettu vain tiedoksi, eikä sen ole tarkoitus korvata lääkärin neuvoja.

Koeputkihedelmöityksen hinta Espanjassa

Koeputkihedelmöityksen keskihinta Espanjassa Barcelonassa on 4 500 euroa. Tarpeistasi riippuen hinta voi vaihdella 4300 eurosta 9300 euroon.

PMAHinnat Espanjassa
IVF ICSI4400 euroa
IVF ICSI PGD6400 euroa
IVF ICSI Munasolujen lahjoitus5900 euroa
IVF ICSI PGD Munasolujen luovutus9300 euroa
IVF ICSI PGD Sperman luovutus5700 euroa
Siemennesteen luovutus390 euroa
Oosyyttien vitrifikaatio2900 euroa
Keinosiemennys1000 euroa
ROPA-tekniikka5000 euroa

Mitä koeputkihedelmöitys on?

Koeputkihedelmöitys (IVF ) on monimutkainen sarja toimenpiteitä, joita käytetään hedelmällisyyden tukemiseen tai geneettisten ongelmien ehkäisemiseen ja lapsen siittämiseen.

IVF:n aikana kypsät munasolut kerätään (otetaan talteen) munasarjoista ja hedelmöitetään siittiöillä laboratoriossa. Hedelmöittynyt munasolu (alkio) tai munasolut (alkiot) siirretään sitten kohtuun. Täydellinen IVF-sykli kestää noin kolme viikkoa. Joskus nämä vaiheet jakautuvat eri osiin, jolloin prosessi voi kestää pidempään.

Hedelmöityskeskukset Espanjassa

Espanjan hedelmöityskeskuksissa Barcelonassa on maailmankuulu koeputkihedelmöitysohjelma (IVF), joka tunnetaan korkeasta raskauden onnistumisprosentistaan. IVF on tehokkain tapa, jolla pariskunnat voivat saavuttaa raskauden, kun heillä on vaikeuksia raskaaksi tulemisessa.

Jotta raskaus syntyisi luonnollisesti, siittiöiden on kuljettava kohdun läpi johonkin munanjohtimeen, jossa ne hedelmöittävät munasolun. Syntyneen alkion on oltava hyvälaatuinen, jotta se voi istua.

Vaikka prosessi vaikuttaa suoraviivaiselta, monet tekijät voivat estää näiden vaiheiden toteutumisen, kuten alhainen siittiöiden määrä, vaurioitunut tai tukkeutunut munanjohtimen putki, vaurioitunut tai sairas kohtu tai munasolujen optimaalista heikompi tuotanto tai laatu. Kun siittiöt ja munasolu eivät pysty kohtaamaan toisiaan yksin tai munasolun tai siittiöiden laatu on toivottua heikompi, IVF voi olla vaihtoehto.

IVF:n aikana munasolut otetaan munasarjoista – tai voidaan käyttää luovuttajan munasoluja – ja hedelmöitetään joko kumppanilta tai luovuttajalta saaduilla siittiöillä. Tuloksena syntynyt alkio asetetaan kohtuun, jossa se ihanteellisessa tapauksessa istutetaan ja synnyttää raskauden.

IVF-hoitoon osallistuvien henkilöiden on osallistuttava hoitohenkilökunnan ohjaamaan perehdytystilaisuuteen ennen hoidon aloittamista. Myös kumppaneita kannustetaan osallistumaan tähän tilaisuuteen. Paikan päällä pidettävän istunnon lisäksi voit tutustua perehdytysohjelmaamme.

HoitoHinnat
Koeputkihedelmöitys (omat munasolut)4400 euroa
Munasolujen luovutus (yksinomainen luovuttaja)5900 euroa
Embryoskooppi360 euroa
Ensimmäinen konsultaatio (omavastuuosuus)130 euroa
Siemennesteen pakastaminen200 euroa

Seuraavassa on lueteltu IVF:n vaiheet Espanjassa:

1. Ovulaation käynnistäminen

Tyypillisessä kuukautiskierrossa munasarjat vapauttavat munasolun joka kuukausi. IVF:n valmistelemiseksi gonadotropiineiksi kutsuttuja hedelmällisyyslääkkeitä annetaan itse päivittäin, jotta munasarjat saadaan stimuloitua kypsyttämään useita munasoluja hoitojakson kuukauden aikana. Jos munasoluja kypsyy enemmän, niitä voidaan kerätä lisää ja käyttää. Useimmiten tämä parantaa hedelmöittymisen ja lopulta raskauden mahdollisuuksia.

2. munasolujen talteenotto (munasolujen talteenotto)

Kun munasolut, joita kutsutaan myös munasoluiksi, ovat valmiita poistettaviksi elimistöstä, toimenpide suoritetaan hedelmöityskeskuksessa kevyessä sedaatiossa. Lääkäri ohjaa ultraäänen avulla neulan emättimen seinämän läpi munasarjoihin. Anestesialääkäri on läsnä kaikissa toimenpiteissä

Kun munasolut on saatu talteen, ne hedelmöitetään siittiöillä embryologian laboratoriossa. Onnistumisprosentit vaihtelevat potilaan iän, lääkitysreaktion sekä tuotettujen munasolujen ja alkioiden laadun mukaan.

Kuten kaikkiin kirurgisiin toimenpiteisiin Espanjassa, munasolujen talteenottoon liittyy riskejä, joista on keskusteltava lääkärin kanssa.

3. Hedelmöitys laboratoriossa

Kun munasolut saapuvat alkiontutkimuslaboratorioon, laboratorioteknikot analysoivat ne niiden kypsyyden määrittämiseksi ja asettavat ne sen jälkeen hautomoon, jonka ympäristö muistuttaa kehon ympäristöä. Useimmissa tapauksissa siittiöt yhdistetään munasoluihin, ja hedelmöittyminen tapahtuu luonnollisesti.

Tilanteissa, joissa alhainen siittiöiden määrä tai alhainen siittiöiden liikkuvuus (liikkuvuus) on tekijä, yksi siittiö ruiskutetaan suoraan kuhunkin kypsään munasoluun prosessissa, jota kutsutaan intrasytoplasmiseksi siittiöinjektioksi (ICSI).

Kun munasolu ja siittiö ovat yhdistyneet, kestää noin 18 tuntia määrittää, onko hedelmöittyminen tapahtunut, ja vielä 2-4 päivää selvittää, kehittyykö alkio optimaalisesti. Alkio pysyy yleensä laboratoriossa yhteensä viisi päivää.

Tässä vaiheessa tehdään 80 prosentissa tapauksista alkioiden preimplantaatiogeneettinen seulonta (PGS), jossa arvioidaan alkioiden kromosomiperimän eheys.

4. Alkion siirto

Alkionsiirron valmistelemiseksi lääkäri keskustelee tuotettujen alkioiden määrästä ja kunkin alkion laadusta. Luokittelu on lääkäreiden ja embryologien käyttämä työkalu, jonka avulla he päättävät, mitkä alkiot siirretään ja milloin. Yksi hedelmöityskeskuksen tavoitteista on rajoittaa siirrettävien alkioiden määrää monisikiöisten synnytysten määrän rajoittamiseksi. Yli 60 prosentissa alkionsiirroista kohtuun asetetaan yksi alkio.

Alkionsiirto Barcelonassa on yksinkertainen tekniikka, ja anestesiaa tai rauhoitusta tarvitaan harvoin. Pitkä, ohut katetri, jossa on sovittu määrä alkioita ja pieni määrä nestettä, viedään kohdunkaulan kautta kohtuun, jossa alkio tai alkiot vapautetaan. Samanaikaisesti tehdään vatsaontelon ultraäänitutkimus, jolla varmistetaan optimaalinen sijoittuminen kohtuun.

Alkionsiirron jälkeen on suositeltavaa rajoittaa rasittavaa liikuntaa useiden päivien ajan.

Alkionsiirron jälkeen

Kun blastokystien alkionsiirto on tehty, kestää noin yhdeksän päivää, ennen kuin raskaus voidaan todeta. Siirtoa seuraavien päivien aikana alkio käy läpi seuraavat tapahtumat

  • Päivä 1: Blastokysta alkaa nousta kuorestaan.
  • 2. päivä: Blastokysta jatkaa kuorensa irtoamista ja alkaa kiinnittyä kohtuun.
  • 3. päivä: Blastokysta kiinnittyy syvemmälle kohdun seinämään ja alkaa istua.
  • 4. päivä: Implantoituminen jatkuu.
  • 5. päivä: Istutukset ovat päättyneet. Solut, joista lopulta tulee istukka ja sikiö, ovat alkaneet kehittyä.
  • 6. päivä: Ihmisen koriongonadotropiini (hCG), hormoni, joka on merkki alkavasta raskaudesta, alkaa päästä verenkiertoon.
  • Päivät 7 ja 8: Sikiö jatkaa kehittymistään ja hCG:n eritys jatkuu.
  • 9. päivä: Äidin veressä on nyt niin paljon hCG:tä, että raskaus voidaan todeta verikokeella.

Alkioiden pakastaminen tai kryosäilytys

Alkioita kryosäilytetään eli pakastetaan useista eri syistä. Perinteisen IVF-prosessin tuloksena syntyy usein enemmän alkioita kuin mitä voidaan siirtää kohtuun yhden syklin aikana. Jos siirtämättä jääneet alkiot ovat laadultaan hyväksyttäviä, ne voidaan pakastaa ja säilyttää myöhempää käyttöä varten. Alkioita jäädytetään myös sen jälkeen, kun niille on tehty istutusta edeltävä geneettinen seulonta. Lisäksi alkioiden pakastaminen on ihmisille keino lykätä lasten hankkimista sopivampaan ajankohtaan elämässään.

Alkioiden kryosäilytys vähentää tarvetta toistuvaan munasarjojen stimulointiin. IVF:n sijasta tulevat syklit voivat olla alkionsiirtoja, jotka ovat sekä fyysisesti että taloudellisesti vähemmän raskaita.

Monimutkaiset IVF-tyypit Barcelonassa

Barcelonan hedelmöityskeskukset pitävät IVF:ää “monimutkaisena”, jos aiemmat yritykset ovat epäonnistuneet, jos siittiöiden määrä tai liikkuvuus on hyvin alhainen tai jos syntyvien alkioiden laatu on heikko. Viimeksi mainittu syy voi johtua monista tekijöistä; useimmiten se liittyy äidin korkeaan ikään, mutta se voi johtua myös hormonaalisista häiriöistä, kuten munasarjojen monirakkulatauti. Kun erittäin vaikea miehen lapsettomuus edellyttää sperman kirurgista poistoa, myös tätä pidetään monimutkaisena IVF-tyyppinä.

Hyödynnä ILMAINEN arviointi!

Pyynnöstä ja
ilman minkäänlaisia velvoitteita.

Konsultointi 100 % ilmaista. Analysoimme tilanteesi, tarpeesi ja odotuksesi. Ja arvioimme tarvittavan budjetin : Lento + hotelli + taksi + hoito.

Prosessi pysyy aina täysin hallinnassasi. Täydellinen mielenrauha.

Kirjoittajasta

Laurence

Nimeni on Laurence Tung. Olen lääketieteellinen kirjoittaja, jolla on tieteellistä tietoa useilta aloilta. Olen viime aikoina käsitellyt terapeuttisia alueita, kuten reumatologiaa ja hyperkolesterolemiaa. Minulla on myös asiantuntemusta genomiikan, epigenetiikan, molekyylibiologian ja biokemian alalla. Autan tätä verkkosivustoa julkaisemaan laadukkaita artikkeleita lääketieteellisestä matkailusta.

‍👩‍⚕ PYYDÄ ILMAINEN TARJOUS ➡️