Parranajovapaa hiustensiirto Turkissa

hinta hiustensiirto ilman parranajoa 1
Kirjoittanut William

Kärsitkö hiustenlähdöstä, mutta et halua muiden tietävän, että sinulle on tehty hiustensiirto? Varaa ajelehtimaton hiustensiirto Turkissa.

ParasKlinikka.com tarjoaa tietoa parranajovapaista hiustensiirroista Turkissa ja auttaa sinua varaamaan leikkauksen pätevien kirurgien kanssa. Tämä sisältö on tarkoitettu vain tiedoksi, eikä sen ole tarkoitus korvata terveydenhuollon ammattilaisen neuvoja.

Parranajovapaan hiustensiirron hinta Turkissa

Turkissa Istanbulissa tehtävän parranajovapaan hiustensiirron keskihinta on 1 350 euroa, vähimmäishinta on 1 200 euroa ja enimmäishinta 1 500 euroa.

ToimenpideHinta Turkki
Parranajamaton hiustensiirto U-FUE1350 €

Mikä on parranajovapaa hiustensiirto?

Parranajoton hiustensiirto on erinomainen vaihtoehto henkilöille, jotka haluavat säilyttää kaikki hiuksensa toimenpiteen aikana sen sijaan, että osa niistä ajettaisiin pois.

Koska he voivat säilyttää päässään jo olevat hiukset, tämä hoito on usein naisten, julkkisten ja korkean profiilin henkilöiden suosiossa.

Turkissa suoritettavat parturoimattomat hiustensiirrot, jotka tunnetaan myös nimellä U-FUE, ovat monimutkaisia toimenpiteitä, jotka on suoritettava äärimmäisen tarkasti ja täsmällisesti.

Lue myös: Naisten hiustensiirtojen hinta Turkissa

Mitä parranajoon perustuvaan parranajottomaan hiustensiirtoon kuuluu?

Jotta parranajoton hiustensiirto Turkissa onnistuisi, terveet hiukset on tunnistettava, kerättävä ja siirrettävä, sillä ne ovat vahvimpia follikkeleita ja antavat potilaalle parhaat tulokset.

Jokainen hius poistetaan yksi kerrallaan päänahan luovutusalueelta. Näistä hiuksista leikataan pieniä säikeitä, jotta voidaan varmistaa, että vain siirteet integroidaan, irrotetuista hiuksista leikataan pieniä säikeitä.

U-FUE-menettelyssä noudatetaan tavanomaista FUE-hiustensiirtomenetelmää, vaikka menettely on kokonaisuudessaan paljon monimutkaisempi, koska olemassa olevia terveitä hiuksia on käsiteltävä.

Lue myös: DHI-hiustensiirto Turkissa

Jos päätät, että haluaisit suorittaa asiantuntijatiimin suorittaman parranajovapaan hiussiirron Turkissa, pyydämme sinua täyttämään online-kyselylomakkeemme.

Kun tämä ensimmäinen yhteydenotto on tehty, tiimimme jäsen järjestää kanssasi konsultaation, jolloin voit kysyä kaikki mahdolliset lisäkysymykset, joita sinulla saattaa olla parranajovapaista hiussiirroista Turkissa.

Tarjoamme maksuttomia audio- tai videokonsultaatioita ja seuranta-ajanvarauksia viitenä päivänä viikossa asiantuntevilta potilasneuvojiltamme tai online-seuranta-asiantuntijoiltamme, mukavasti omassa kodissasi.

Lue myös: Hiustensiirrot tähdille

Kun olet tavannut meidät, sinulle laaditaan henkilökohtainen hoitosuunnitelma ja tarjous. Ne heijastavat sitä, mitä keskustelitte konsultaatiossanne siitä, mitä haluaisitte saavuttaa Turkin parturoimattomalla hiustensiirrolla. Tässä vaiheessa sinua pyydetään maksamaan takuumaksu, joka on 10 % paketistasi.

Mitä U-FUE-paketti sisältää?

Turkin hiustensiirron hinta on erinomainen, ja toimenpide sisältyy ilmoitettuun pakettiin. Paketti sisältää majoituksen, erityisen isännän, joka on tarvittaessa paikalla 24 tuntia vuorokaudessa, lentokenttäkuljetukset, tulkin ja jopa hiustensiirron hinnan ilman hiustensiirtoa.

Lue myös: Rintarinnan madaltaminen Istanbulissa

Kun takuumaksu on maksettu, matkakoordinaattorimme laatii matkasuunnitelman, joten sinun tarvitsee vain järjestää omat lentosi takaisin Turkkiin. Kun olet laskeutunut, kuljettaja ottaa sinut vastaan ja vie sinut majapaikkaasi tapaamaan isäntääsi.

Omistautunut isäntäsi toimii tarvittaessa myös tulkkina koko matkan ajan.

Hyödynnä ILMAINEN arviointi!

Pyynnöstä ja
ilman minkäänlaisia velvoitteita.

Konsultointi 100 % ilmaista. Analysoimme tilanteesi, tarpeesi ja odotuksesi. Ja arvioimme tarvittavan budjetin : Lento + hotelli + taksi + hoito.

Prosessi pysyy aina täysin hallinnassasi. Täydellinen mielenrauha.

Kirjoittajasta

William

Nimeni on William Royer, ja olen lääketieteellinen kirjoittaja, jolla on kokemusta monimutkaisten tieteellisten tietojen kirjoittamisesta. Olen erikoistunut immunologiaan ja hematologiaan. Innostun työskentelemästä tiiviisti erilaisten terveydenhuollon ammattilaisten, kuten lääkäreiden, sairaanhoitajien ja potilasasiamiesten, kanssa. Julkaisen myös katsauksia.

‍👩‍⚕ PYYDÄ ILMAINEN TARJOUS ➡️