Rintojen kohotus Turkissa

hinta rintojen nosto kalkkuna halpa 1
Kirjoittanut Manuella

Turkkilaista mastopexiaa suositellaan kaikille potilaille, joita häiritsee rintojen muodon ja tilavuuden menettämisen tunne.

ParasKlinikka.com tarjoaa tietoa rintojen kohotuksesta Turkissa ja auttaa sinua varaamaan leikkauksen pätevien kirurgien kanssa. Tämä sisältö on tarkoitettu vain tiedoksi, eikä sen ole tarkoitus korvata lääkärin neuvoja.

Kuinka paljon rintojen kohotus maksaa Turkissa?

Rintojen kohotus maksaa Turkissa, Istanbulissa, keskimäärin 2 200 euroa. Tarpeistasi riippuen hinta voi vaihdella 2 000 eurosta 2 400 euroon.

ToimenpideHinta Turkki
Rintojen kohotus2200 €

Mikä on rintojen kohotus?

Mastopexiaa Turkissa suositellaan kaikille potilaille, joita häiritsee tunne rintojen muodon ja tilavuuden menettämisestä. Rintojen roikkuminen eli ptoosi on osa luonnollista ikääntymisprosessia, mutta roikkumisen asteeseen vaikuttavat useat tekijät.

Ptoosia on useita eri tyyppejä, jotka riippuvat niiden vakavuudesta Paula Regnault’n vuonna 1976 julkaiseman Regnault’n luokituksen mukaan:

 • Luokka I – lievä ptoosi
 • II aste – keskivaikea ptoosi
 • III aste – pitkälle edennyt ptoosi
 • IV aste – vaikea ptoosi

Ei suositella rintojen kohotukseen

Rintojen kohotusta Istanbulissa tai mastopexialeikkausta ei suositella potilaille, joilla on taustalla terveysongelmia, kuten sydänongelmia ja keuhkosairauksia.

Potilaiden on oltava hyvässä fyysisessä kunnossa ja heidän painonsa on pysyttävä vakaana. Lihavuudesta ja diabeteksesta kärsivät potilaat eivät ole hyviä ehdokkaita rintojen kohotusleikkaukseen.

Potilaan on vietettävä yksi yö sairaalassa

Leikkauksen kesto

2-3 tuntia

Yleiskatsaus toimenpiteeseen

Turkissa suoritettava rintojen kohotus, joka tunnetaan myös nimellä mastopexia, on eräänlainen mammoplastia, jossa potilaan roikkuvat rinnat kohotetaan ja kiinteytetään esteettisesti miellyttävämmälle tasolle. Sillä voidaan muuttaa potilaan rintojen asentoa, ääriviivoja ja kokoa.

Mastopexialla poistetaan myös ylimääräinen ihokudos, ylimääräinen rasvakudos ja kireät nivelsiteet potilaan rinnasta, ja myös rintojen sisäistä kudosta muokataan uudelleen tällä toimenpiteellä.

Rintojen kohotusta on kahta päätyyppiä. Rintojen kohotustyypit riippuvat siitä, haluaako potilas pienentää vai suurentaa rintojaan:

 • Rintojen kohotus, johon liittyyrintaimplantteja käyttävä suurennus
 • Rintojen kohotus pienentämisen kanssa

Valmistelu

Runsaasti tupakoivien on syytä olla tietoisia siitä, että tupakointi voi vaikuttaa haitallisesti elimistön kykyyn parantua ja uudistua. Jos potilas tupakoi, hänen on lopetettava tupakointi vähintään kuukautta ennen leikkausta.

Potilaita voidaan kehottaa lopettamaan tiettyjen lääkkeiden, kuten ei-steroidisten tulehduskipulääkkeiden, aspiriinin ja aspiriinia sisältävien lääkkeiden, käyttö.

Heitä voidaan myös pyytää lopettamaan luontaistuotteiden, kuten valkosipulin, gingkon ja ginsengin, käyttö, koska ne voivat vaikuttaa hyytymiseen ja anestesiaan rintojen kohotusleikkauksen aikana.

Rintojen kohotusleikkauksessa käytettävä tekniikka riippuu useista tekijöistä:

 • Rintojen muoto
 • Rintojen koko
 • Areolan sijainti
 • Rintojen ptoosin aste
 • Poistettavan ylimääräisen ihon määrä

Kun turkkilainen kauneuskirurgi on päättänyt käytettävästä tekniikasta ja viiltokohdista, potilas nukutetaan tai rauhoitetaan. Kun sopiva viilto on tehty, lääkäri voi aloittaa rintojen kohotuksen, jossa ylimääräinen iho poistetaan ja rintakudos nostetaan oikealle paikalleen.

Rintakudos muotoillaan uudelleen, ja nänni siirretään korkeammalle rintakehän seinämään. Tässä vaiheessa voidaan myös pienentää suurempia rintalastoja. Tämän jälkeen alue kääritään siteisiin, ja rintojen kohotuksen toipumisaika voi virallisesti alkaa.

Toipumisaika

Rintojen kohotuksen toipumisaika kestää keskimäärin muutaman viikon, ja tänä aikana potilaan on noudatettava tiettyjä varotoimia toimenpiteen onnistumisen varmistamiseksi.

Klinikka antaa potilaalle erityiset lääketieteelliset rintaliivit. Lääkinnällisiä rintaliivejä on käytettävä koko rintojen kohotuksen toipumisajan. Vatsallaan nukkuminen on kielletty toipumisjakson aikana, sillä se voi vaikuttaa kielteisesti leikkauksen tulokseen.

Ihon alle voidaan tilapäisesti asettaa pieni, ohut putki ylimääräisen veren tai nesteen poistamiseksi. Potilaat palaavat yleensä töihin ja normaaliin toimintaan, kuten urheiluun, yhden tai kahden viikon kuluessa.

Useimmat leikkauksen jälkeiset haittavaikutukset ilmenevät ensimmäisen viikon aikana rintojen kohotusleikkauksen jälkeen.

Rintojen kohotusleikkauksen komplikaatioita voivat olla:

 • Infektio
 • Verenvuoto
 • Turvotus, mustelmat ja kipu
 • Epäsymmetriset arvet
 • Nännien herkkyyden väheneminen
 • Allergiset reaktiot

Sivuvaikutukset

Potilaat voivat kokea kipua, epämukavuutta, turvotusta ja tuntohäiriöitä nänneissä leikkauksen jälkeen. Arvet ovat yleensä aluksi punaiset, sitten violetit ja haalistuvat kalpeiksi 12-18 kuukauden kuluttua. Rintojen kohotusleikkauksen jälkeiset haittavaikutukset ovat merkittävimpiä ensimmäisten 4 päivän aikana, mutta vähenevät vähitellen.

Nännien herkkyys palautuu yleensä normaaliksi noin 6 viikon tai 6 kuukauden kuluttua.

Onnistumisprosentit

Keskimääräinen onnistumisprosentti mastopexialeikkauksen läpikäyneiden potilaiden tutkimusten perusteella on 94,2 %.

Ennen ja jälkeen

Mastopexi-leikkauksen (rintojen kohotusleikkauksen) tulokset näkyvät heti, mutta rintojen kohotusleikkauksen lopulliset tulokset näkyvät hitaasti muutaman kuukauden kuluessa. Turvotuksen laantuminen voi kestää useita kuukausia. Mastopexian tulokset ovat pitkäkestoisia, mutta potilaan rinnat muuttuvat edelleen ajan myötä. Potilaan on omaksuttava terveellinen ja aktiivinen elämäntapa, jotta hänen ulkonäkönsä pysyy uudistuneena ja nuorentuneena leikkauksen jälkeen.

Tarvitsenko mastopexialeikkauksen, jos aion hankkia lapsia?
Mastopexia ei haittaa imetystä. Harvoissa tapauksissa hermot tai kanavat voivat vaurioitua leikkauksen aikana, mikä voi johtaa maidontuotannon vähenemiseen. Raskaus voi vaikuttaa rintojen kohotuksen ajankohtaan, sillä koko raskausprosessi vaikuttaa vaihtelevasti rintojen ulkonäköön tai toimintaan. Jos suunnittelet lapsen hankkimista, rintojen kohotusleikkausta kannattaa lykätä.

Muuttaako mastopexialeikkaus rintojeni kokoa?
Pelkkä rintojen kohotusleikkaus ei muuta merkittävästi rintojen kokoa. Potilaat voivat kuitenkin halutun lopputuloksen saavuttamiseksi valita rintojen kohotusleikkauksen rintojen suurennuksen kanssa tai rintojen kohotusleikkauksen pienennyksen kanssa.

Paluu työhön
1 – 2 viikkoa

Paluu urheiluun
Yksi kuukausi

Hyödynnä ILMAINEN arviointi!

Pyynnöstä ja
ilman minkäänlaisia velvoitteita.

Konsultointi 100 % ilmaista. Analysoimme tilanteesi, tarpeesi ja odotuksesi. Ja arvioimme tarvittavan budjetin : Lento + hotelli + taksi + hoito.

Prosessi pysyy aina täysin hallinnassasi. Täydellinen mielenrauha.


Kirjoittajasta

Manuella

Nimeni on Manuella Fiorentini. Olen kokenut markkinoinnin ammattilainen lääkintälaite- ja lääketeollisuudessa. Yli 7 vuoden kokemuksella olen työskennellyt luovissa ja strategisissa tehtävissä markkinointikampanjoiden, tuotelanseerausten ja kansainvälisten konferenssien kehittämisessä.

‍👩‍⚕ PYYDÄ ILMAINEN TARJOUS ➡️