Clinica Margen

Clinica MARGen Grenade

Clinica MARGen on erikoistunut MAP:iin / IVF:ään. Tämä vuonna 1992 perustettu sertifioitu klinikka sijaitsee Granadassa, Espanjassa. Katso asiakkaiden arvostelut, ennen/jälkeen -kuvat ja kysy leikkauksen hintaa ulkomailla. Täytä lomake ilmaista ennakkodiagnoosia varten. Nopea vastaus.

Clinica MARGen, Granada, Espanja

Clinica Mar&Gen perustettiin vuonna 1992, ja se on omistettu yksinomaan lisääntymisavusteiselle hoidolle ja tutkimukselle. Se on Junta de Andalucían terveysministeriön hyväksymä, ja se on merkitty terveys- ja kuluttaja-asioiden ministeriön hyväksymien lisääntymiskeskusten kansalliseen rekisteriin.

Sen asiantuntemus lisääntymisavusteisen hoidon alalla alkoi vuonna 1982, jolloin perustettiin erilaisia tutkimusohjelmia, joilla pyrittiin selvittämään naisten ja miesten hedelmättömyyteen liittyviä erilaisia ongelmia.

Heillä on 14 ammattilaista, joilla on syvällinen tietämys kaikesta avusteiseen lisääntymiseen liittyvästä ja uusimpia hoitotekniikoita käyttävästä toiminnasta, minkä ansiosta MARGEN on kansallisella ja kansainvälisellä tasolla vertailukeskus, joka on laadukas ja ammattitaitoinen. Keskuksessa on kaksi täysin varustettua vastaanottohuonetta ja kolme toimistoa.

Keskuksessa on myös tila, jossa on leikkaussali, esiteatteri ja biologinen laboratorio, jotta vältytään pitkiltä matkoilta ja lämpötilan vaihteluilta, jotka ovat haitallisia sukusoluille ja alkioille.


Klinikan erikoisala :

MAP / IVF
Follikulaarinen ultraäänitutkimus
Spermografia
Hedelmällisyyden arviointi
Lisääntymislääketieteen konsultointi
Retrogradan siemensyöksyn hoito
Siittiöiden jäädyttäminen
Siittiöiden DNA:n pirstoutumistesti
Hormonitestit
Siitoshedelmöitys PMA
Kivesten koepalojen kryosäilytys
Keinosiemennys
Alkioiden pakastaminen
Embryoskooppi
Siittiöiden keräys
Munasolujen jäädyttäminen
IVF – koeputkihedelmöitys
PGD – Pre-implantaatiodiagnostiikka
IMSI – sytoplasmasisäinen spermainjektio (Intracytoplasmic sperm injection)
ICSI – sytoplasmasisäinen sperman injektio
Alkion siirto
ROPA-menetelmä
IVF-konsultaatio

Palvelut

Lentokenttäkuljetus
Tulkkauspalvelut
Internet-konsultointi


Kaupunki: Granada – Maa: Espanja – Perustettu: 1992
Akkreditointi: Ei tiedossa – Puhutut kielet: englanti, ranska, italia, espanja, espanja


Arvostelu Clinica MARGen

Taiana Fernandez Jiménez
Taiana Fernandez Jiménez
15:09 07 Mar 18
Rakastan hoitoa, koko prosessia, en vaihtaisi sitä.
Javier Guzman
Javier Guzman
12:10 09 Jun 19
No, 5 kiemurtelevan vuoden sosiaaliturvan ja kahden muun yksityisklinikan läpikäynnin jälkeen olimme onnekkaita, että he suosittelivat meille Margen-klinikkaa. Se on toinen maailma, se on kuin toinen kotisi, toisen tason ammattilaiset, jotka ovat onnistuneet saamaan vaimoni 7 kuukauden ikäiseksi ja tekemään minusta maailman onnellisimman ihmisen. Kiitos kannustuksestasi ja tuestanne, olemme aina velkaa.
Gema Ruz Fernandez
Gema Ruz Fernandez
15:09 06 Jun 23
Sosiaaliturvassa ei ollut vaihtoehtoa. Ja kiitos Mar@Gen-klinikan, pieni ihmeeni on kotona. Erittäin selkeä ja ammattimainen hoito. Kiitollinen ikuisesti.
Juan Jose Julian Rodriguez
Juan Jose Julian Rodriguez
15:42 27 May 19
En suosittele sitä, että paras ystäväni meni ja laittoi kaikki säästönsä ja toiveensaEnsin obulit eivät kasvaneet, vain kolme ei välittänytToinen vain yksi oli erittäin huonolaatuinenHe jatkoivat kahden heistä asettamista tietäen, että he eivät olleetNe olivat laadukkaita, yhtä ei edes hedelmöitetty, maksoin omaisuuksia ilman toista mahdollisuutta, lääkäri ei arvostellut häntä antamaan hänelle vastausta, että hän ei ollut raskaana, surullinen soitto vastaanotosta, ajattele siitä paljon, kun päätät tästä klinikasta, huolellisesti, Maite.
Mayte Puerta Hoces
Mayte Puerta Hoces
16:06 27 May 19
Hei hyvää iltapäivää. Useiden kuukausien jälkeen uskallan kirjoittaa ja sanoa, kuinka kauheita klinikka ja jotkut sen ammattilaiset ovat, alkaen vastaanottovirkailijasta, joka teki kaiken kiireessä ja hyvin pienellä empatialla. Aloitin hoidon, kun yllätyksekseni munasoluni eivät kasvaneet niin kuin pitäisi ja minulle lähetettiin suurin määrä lääkettä. Sanani olivat, että jos ei miten sen täytyy mennä, niin jätän mieluummin toiseen kertaan sen sijaan, että kuluttaisin kaikki säästöni mahdollisuuteen, jota ei ole. He vaativat ja lähettivät jatkuvasti hormoneja noiden follikkelien kasvamiseen, kun he huomasivat, että ne eivät kasvaneet, eräänä iltapäivänä, oltuaan siellä klinikalla aamulla, he soittivat minulle ja kertoivat, mitä hoitoa minun oli noudatettava, ja kun he kertoi minulle, mikä se oli? Toinen yllätykseni oli, että minulle kerrottiin, että minun piti ottaa kasvuhormonia sinä iltana, he soittivat minulle 20 minuuttia klinikan sulkemisen jälkeen ja asun 35/40 minuutin päässä, voitte kuvitella kuinka juoksin moottoritiellä, koska hän vastaanottovirkailija heitti melun päälleni. Mutta siitä huolimatta hän soitti minulle eräänä päivänä töissä ollessani ja kertoi, että klo 21 minun piti ottaa toinen hormoni, mikä oli erittäin tärkeää, ja tietysti minun piti soittaa perheelleni kysyäkseen, voisiko joku tulla. tuoda minulle se hormoni, koska töissä minulla ei ollut sitä ja asun myös 35/40 minuutin päässä työpaikaltani autolla (ja kaikki tämä vastaanottovirkailija puhuu noin) ei empatiaa tai mitään. Ne poistavat 4 follikkelia, 1 ei kasva, 2 ei näytä hedelmöittymisen merkkejä ja vain yksi sanoo olevansa hedelmöitetty. He laittoivat minuun 3 vaikka tiesivät, että 2 ovat hyödyttömiä. Ja mikä vielä pahempaa, ilmoittaa minulle raskauttamatta jättämisestä... hän soittaa minulle vastaanotosta kertoakseen minulle, ja sekä lääkäri että lääkäri eivät edes tiedä potilaasta (tässä tapauksessa minusta), kun meillä on jätti sinne laitumen ja kaikki säästöni, koska yhdestä mahdollisuudesta vain 1 kun muilla klinikoilla on vähintään 2, hän jätti minulle 5300 euroa ja laittamatta lääkkeitä ja verikokeita, jotka erosivat vielä 3000 euroa. Eli vähemmän kuin vähän empatiaa, ei muuta kuin rahaa, jonka joku jättää jälkeensä. Ennen kuin menet tälle klinikalle, varmista ja kysy muilta. Kaikki parhaat.
Next Reviews

Muokkaa / Vaadi / Ilmoita virheestä?

‍👩‍⚕ PYYDÄ ILMAINEN TARJOUS ➡️