Clinica Estels

Clinica Estels Alicante

Clinica Estels on erikoistunut hammashoitoon. Tämä vuonna 2008 perustettu sertifioitu klinikka sijaitsee Alicantessa, Espanjassa. Katso asiakkaiden arvostelut, ennen/jälkeen -kuvat ja kysy leikkauksen hintaa ulkomailla. Täytä lomake ilmaista esitutkimusta varten. Nopea vastaus.

Clinica Estels, Alicante, Espanja

Clínica Estels on erikoistunut esteettiseen ja kosmeettiseen hammaslääketieteeseen, hammaskirurgiaan, ortodontiaan, lasten hammaslääketieteeseen, hammaslääketieteeseen, endodontiaan, hammasimplantteihin ja tuettuihin proteeseihin, juurihoitoon ja kruunuihin/veneisiin, sekä muilla aloilla, ja tarjoaa teknistä tukea, kuten panoraamaröntgenkuvauslaitteita (OPG) ja intraoraaliröntgenkuvauslaitteita (Bitewing) diagnosointia varten sekä kovan ja pehmeän laserin (Picasso) lääketieteellisiin hoitolaitoksiin.

Klinikalla on neljä hoitohuonetta, ja se on sitoutunut tarjoamaan potilailleen turvallisinta ja laadukkainta hoitoa. Kokeneiden lääkäreiden tiimin yhdistävä hammasklinikka tarjoaa kaikki hammaslääketieteelliset toimenpiteet edulliseen hintaan ja toivottaa tervetulleiksi paikalliset ja kansainväliset potilaat.


Klinikan erikoisala :

Hammashoito
Hammasröntgen
Hammaslääkärin konsultaatio
Juurihoitokonsultaatio
Hampaiden sinetöinti
Bruksismin hoito
Kosmeettisen hammaslääketieteen konsultaatio
Hampaiden puhdistus
Lasten hammaslääkäri
Hampaan paikkaus
Juurihöyläys
Hampaan poisto
Gingivectomia
Apikaalinen resektio
Hammaspaiseiden hoito
Hammasvälileikkaus
Viisaudenhampaiden poisto
Apikoektomia
Inlays / Onlays -proteesit
Hammaskorut
Korona-radikulaarinen rekonstruktio
Ikenien laserhoito
Ikenien hoito
Juurihoito
Sivelöinti
Hampaiden valkaisu
Hampaan poisto
Hammasrenkaat
Hampaiden muotoilu
Räätälöidyt suusuojukset
Hammaskystan hoito
Frenektomia
Alveoloplastia
Gnatologinen hoito
Hampaiden kiinnitys
Hammasviilu
Luunsiirto
Hammassilta
Hammasproteesit
Hammaskruunu
Sinussiirto
Hammasproteesi
Hammasimplantti
Alineadent
Invisalign
All-on-4
All-on-6
Hammastarkastus

Palvelut

Lentokenttäkuljetus
Perhemajoitus
Lentojen varaus
Ilmainen Wifi
Hotellivaraukset
Tulkkauspalvelut
Pesula
Matkaopas
Taksin varaus
Lääkärin asiakirjojen siirto
Sairaanhoitomatkavakuutus
Liikuntarajoitteisille tarkoitetut huoneet
Internet-konsultointi
Puhelin huoneessa
Yksityishuoneet
Kuntoutus
Uskonnolliset tilat
Elintarvikevarotoimet
Käännöspalvelut
TV huoneessa


Kaupunki: Alicante – Maa: Espanja – Perustettu: 2008
Akkreditointi: Ei tiedossa – Puhutut kielet: arabia, englanti, ranska, italia, espanja, puola, ranska, venäjä, espanja


Arvostelut Clínica Dental Estels

Sonia Lopez
Sonia Lopez
10:16 20 Oct 23
Kävin siivouksessa, Carla teki sen puolestani, hoito oli upeaa ja kaikki oli hienoa, mukana oli myös Judith, harjoittelutyttö, joka oli erittäin tarkkaavainen.
Patricia Sánchez Fleming
Patricia Sánchez Fleming
10:44 09 Oct 23
Olen ollut heidän kanssaan vuosia, aloin tehdä siivouksia ja sitten sain heidän kanssaan näkymätöntä oikomishoitoa. Hoito on erittäin hyvää kaikilta siellä työskenteleviltä ammattilaisilta.
Armario De mis pekes
Armario De mis pekes
19:52 07 Sep 23
Sanon vain, etten voisi olla tyytyväisempi tämän klinikan ja siellä työskentelevien ammattilaisten hoitoon ja hoitoon.
Juan Gonzalez Gambin
Juan Gonzalez Gambin
15:27 22 May 23
Se on paikka täynnä ammattilaisia ​​kuin männyn latva...assistenteista, jotka ovat ystävällisiä ja ystävällisiä hammaslääkäreilleen ja oikomislääkärilleen, DR.Rafael on ilmiö ja antaa sinulle kreikkalaisen kuvanveistäjän tasoisia rekonstruktioita.Dr. Alicia on vaihtanut hymyni invisalignilla ja nyt jopa nauran itselleni...lyhyesti sanottuna paikka, johon voit luottaa ja olla rauhallinen.Et leiki hampaillasi ja tässä se on hyvin selvää
Leo Perez
Leo Perez
20:14 12 Sep 23
Huomio on hyvin tuttua ja saa sinut tuntemaan olosi erittäin mukavaksi. Kun he kohtelevat sinua, huomaat, että he ovat loistavia ammattilaisia ​​sekä aikuisille että lapsille.Erittäin suositeltavaa
Blanca Bausa
Blanca Bausa
17:38 07 Nov 23
Ole varovainen, jos ostat Grouponin, he eivät anna sinulle aikaa ennen kahta tai kolmea kuukautta, koska vakuutusyhtiöt tai Groupons laittavat sinut jonotuslistalle ja soittavat sinulle, jos paikkoja on jäljellä. Jos sinulla on kiire, älä ota sitä kuponkia lunastaaksesi heidän mukanaan (myös ymmärrykseni mukaan Grouponilla siivoukset tehdään 5 minuutissa).
J.
J.
15:29 06 Sep 23
Kaikille Cartagenan, Estelsin hammasklinikan hammaspotilaille, teidän ylilääkärinne on epäpätevä ja 12 000 euron hoidon jälkeen ja 10 vuoden jälkeen... Minulta on poistettu kaikki implanttini ja se on tuhonnut elämäni...... Kiitos estelsin hammasklinikka Cartagena
EVA RODRÍGUEZ LEON
EVA RODRÍGUEZ LEON
20:11 13 Oct 17
Olen ollut oikomishoidossa 15 kuukautta. Olen muuttanut Sevillasta.Olen mennyt jatkamaan hoitoani heidän kanssaan.Heillä oli koko historiani siitä lähtien, kun edellinen oikomislääkärini on huolehtinut sen lähettämisestä. Hän ei ole edes katsonut sitä. Suuni näkeminen 2 minuuttia kertoo minulle, että vielä noin kuusi kuukautta.Budjetti, joka on tehnyt minusta erittäin kalliin.Ne eivät ole herättäneet minussa luottamusta.
Karla
Karla
15:41 03 Oct 22
He eivät tulleet minulle, koska en suostunut antamaan kuponkiani ennen osallistumistani, ilmeisesti palvelu maksetaan vastaanoton jälkeen, he kertoivat minulle, että he eivät tehneet sitä niin, jos halusin vaatia myöhemmin, nähtyään arvostelut he eivät voineet auttaa minua riskeeraamaan. Nolla prosenttia suositellaan. Onnea
Emilio Vera
Emilio Vera
17:29 27 Jun 21
Erittäin huono kokemus. Kävin tarkastuksessa ja näytti siltä, ​​että hänen ainoa intressinsä oli laittaa minut henkselit. Lisäksi he leikkivät pelolla yrittääkseen saada sinut käyttämään sitä. He tekivät myös epäilyttävän ammattitaidolla hampaiden puhdistuksen, se kesti vain 4 minuuttia, mikä pistää miettimään, tarvitsinko todella kyseistä puhdistusta.Kommentoi myös, mikä sattuma, että tämän katsauksen Marta Conesalla on täsmälleen sama toisessa klinikan profiilissa.
Paco Gómez
Paco Gómez
15:41 16 May 23
Minun tuhoisa kokemukseni, tuhannen vuoden jälkeen tämän klinikan asiakkaana, arvioni on nolla.En tiedä kuinka monta hammaslääkäriä ja oikomislääkäriä tällä klinikalla tulee olemaan, mutta se, joka kosketti meitä, on pahin, ammattilaisena ja paljon enemmän ihmisenä.Huono kohtelu, despotismi, ylimielisyys, töykeys, ylivoimaisuus ja ylimielisyys, puhumattakaan herkkyyden puutteesta työskennellessään, jokaisella vierailulla, kun hän parhaaksi näki...Kamalaa, todella...Ja onneksi hän kutsui itseään lastenhammaslääkäriksi, en haluaisi nähdä tämän naisen työskentelevän aikuisten parissa...
Next Reviews

Muokkaa / Vaadi / Ilmoita virheestä?

‍👩‍⚕ PYYDÄ ILMAINEN TARJOUS ➡️